Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > Games (iOS, Android, Windows Phones)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 12-12-2017, 08:40 PM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,404
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by achok View Post
lebih kurang cam elban gak, kena lari2. tapi tak selaju dan sesusah elban.
just elak kena stun, bola api dan bila dia rage(badan jadi merah & besar)ko lari je dulu.
Asyik maraton jer.. tembak dgn flying shield, kadang 10x speed samurai.. maraton lg sampai power pulih, lari dlm bulatan.. koner2 baru menang
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-12-2017, 10:23 AM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 13,406
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

kunci nak lawan medusa(stage 1) tu kalau tak guna simpan kat hero simpanan. so setiap 8 jam akan dapat kunci(dapat kat hero main/lain). kalau simpan kat vault takkan dapat kunci lg slps 3.
medusa ni tempat bagus gak nak farm item/set.
Reply With Quote
  #23  
Old Today, 11:04 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,404
Active Level
My Mood:
Default

takkan lekat level 70 jer... sekarang tgh main trial...guna teknik maraton yg sama... siapa epahgi tu?.. kekal level 70 jer?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump