Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-12-2017, 10:17 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,173
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 273
Active Level
My Mood:
Default

tak bincang dengan partner ke bayar ansur2??? 10 bulan je pon nak kumpul, campur dengan keuntungan yg kau nak bayar pada bulan ke 10 tu, aku rasa dalam bulan ke 8 kau dah dapat kumpul semua, bukan lama.. dari berhutang dengan sangat ramai orang gini...

p/s: post kat thread ni xleh nak edit pulak... terpaksa buat post banyak2 gini
Reply With Quote
Likes g-man liked this post
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-12-2017, 10:48 PM
g-man g-man is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 1,261
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

pi buat pinjaman Tekun la tuan, kedai dah ada...buat paperwork...tgk bnyk juga ID baru yg komen2...bukan apa langkah berjaga-jaga...
__________________
Oh Malaysiaku
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump