Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards > Q&A, Support, Info

Q&A, Support, Info Q&A section for agents & clients related to debt management, loan eligibility, credit cards etc

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 04-08-2014, 05:02 PM
hannuz1010 hannuz1010 is offline
Super Active

hannuz1010's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Location: shah alam
Posts: 6,255
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by puan_conan View Post
ngam2 4mggu lepas proses hantar borang ke atau 4mggu lepas akad ko dpt duit?
lepas hantar borang..tp tak guna ejen..guna budak keje situ
__________________
KRYPTON= sxxk
CERAMIC= sxxk
CLUB ASTERIA= sxxk
1AUTOCASH= sxxk
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 05-08-2014, 03:02 PM
puan_conan puan_conan is offline
Regular

puan_conan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 103
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hannuz1010 View Post
lepas hantar borang..tp tak guna ejen..guna budak keje situ
ohh, kalau tau boleh sbmit directly ke ukhwah, baik submit terus je ke sana.. hmm.. aku masih lagi nunggu bila duit boleh dapat..
__________________
rakyatmarhaen
Reply With Quote
  #93  
Old 14-08-2014, 01:10 PM
puan_conan puan_conan is offline
Regular

puan_conan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 103
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

minggu ni punya cerita..

isnin baru ni aku call koperasi, org koperasi kata ada borang yang aku x isi.. pastu aku call ejen tanya, dia kata dia dah uruskan borang tu..

hari ni, aku call ukhwah lagi, tanya status, rupanya ceritanya, dah submit ke maybank 16/7, tp direject oleh maybank sebab 3 keping borang yang aku x isi tulaa.. aku syak ejen yg x bg pd aku borg tu awal2, tp ejen citer kat aku maybank kuar borg baru last minit..

rentetat aku call ukhwah tanya tu,rupanya borang aku tu pon x smpai lg ke ukhwah.. so ejen ni buat keje ke x?

serius aku nyesal buat dengan ejen, klu aku tau, aku direct je ke ukhwah..
aku target esok atau mggu depan ukhwah dpt borang tu, pastu kene tunggu dlm msa 14hari paling cepat utk duit disburse..

giler lama.. penat dah aku rasa..
__________________
rakyatmarhaen
Reply With Quote
  #94  
Old 31-10-2016, 02:59 PM
akus akus is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2016
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sori TT terpaksa hidupkan balik thread ni..sy buat loan dengan ukhwah.dah akad pada 13.10.16 dan hari ni call diorang reply pending dekat central bank. ade otai yang tau apa maksudnya ya...hmm nak pakai duit cepat tapi tak nampak2 bayang duit tu..
Reply With Quote
  #95  
Old 23-11-2017, 01:49 PM
explorer explorer is offline
Regular

explorer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 242
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

up balik thread nie, tgh plan nak loan dgn ukhwah tak jadi tgk komplen korang dlm thread nie.nampaknya kena wat loan direct terus dgn bank lg senang
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump