Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 18-04-2018, 09:35 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 41,022
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 915
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
mber ak ppuan study uitm cite senior2 ejek ko selekeh klo mkn burger gerai yg mayonis melimpah tu pakai tangan

kena pakai sudu garfu. wutoh die
sunnah pe makan ngan tangan

sokong wutoh pak die
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 18-04-2018, 05:34 PM
zul amidi zul amidi is offline
Junior

zul amidi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 73
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
Default

bagi aku memang burger tepi jalan lagi sedap dan menjimatkan. tapi kalau dah mengidam sampai. mcd jugak la jawabnya
Reply With Quote
  #43  
Old 18-04-2018, 05:38 PM
amirrash amirrash is offline
Active Plus

amirrash's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2008
Posts: 2,839
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ameant View Post
burger stall kat dengkil depan 7E boleh tahan sedap..
lepas masak, daging tu di celup sos bbq.
perghh..burger yang tu mmg sedap. sekali kena mmg nak lagi dan lagi dan lagi dan lagi...
__________________
Jangan Jadi TOng Kosong!
Bunyi kuat bagai, dalam hampeh! Kosong je.
Reply With Quote
  #44  
Old 18-04-2018, 05:40 PM
amirrash amirrash is offline
Active Plus

amirrash's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2008
Posts: 2,839
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
mber ak ppuan study uitm cite senior2 ejek ko selekeh klo mkn burger gerai yg mayonis melimpah tu pakai tangan

kena pakai sudu garfu. wutoh die
mat salleh pun makan burger guna tangan je kot. hahaha..makan burger ngan garfu dan sudu mmg kena sekeh la. hahahahahahahahaah
__________________
Jangan Jadi TOng Kosong!
Bunyi kuat bagai, dalam hampeh! Kosong je.
Reply With Quote
  #45  
Old 18-04-2018, 07:31 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 25,342
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 155
Active Level
My Mood:
Default

aku prefer tepi jalan bab burger ni

kalau kita tgk dari segi rase pon tepi jalan lebih sedap.
kalau tgk bab food presentation tepi jalan lagi best, besar, sayur dan mcm2 tambahan
harga memang tepi jalan lagi murah

bab mcd plak aku tgk mcm burger sampah je.. dgn food presentation gaya mcm burge free je kt gambar nampak menarik tapi cume ilustrasi je ..

aku percaya 1st klu korang beli burge kt mcd bile korang buka je pembukus tu.. mesti korang akan ckp " ni ke burge nye ?? kecik je x de isi"
tapi sebb brand mcd nye pasal.. korang pon bedal je
Reply With Quote
  #46  
Old 18-04-2018, 07:38 PM
oldskoolrocka oldskoolrocka is offline
Legendary Member

oldskoolrocka's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Apr 2008
Posts: 18,064
Thanks (Received): 425
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

burger brader lori depan 7e bk 4 boleh tahan
Reply With Quote
  #47  
Old 19-04-2018, 10:39 AM
puyol puyol is online now
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,750
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 331
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by oldskoolrocka View Post
burger brader lori depan 7e bk 4 boleh tahan
Bandar Kinrara ke?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump