Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 26-03-2018, 04:13 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dragonforex View Post
ada setting dia tuan. baru transfer 5k dari cimb ke m2u, selamba je.
kalo buat kat phone ade ke jumpa setting nya tu?

cuba ajar sikit tuan.

da puas dah godek kat hp tu, xjumpa gak transaction limit nye tu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 26-03-2018, 04:16 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,301
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zfa85 View Post
cimb ni memang nyusahkan..balnce dlm akaun nk ade rm20..maybank rilex je sen2..pakai pon sbb bank ni je ade tmpt aku.
samela, nak withdraw habis duit xbole, maybank selamber je.

ni pun sbb gaji masuk sini, kalo x da lama guna maybank.

nak tukar gaji masuk ke maybank byk sgt pulak kerenah birokrasi nye.
Reply With Quote
  #73  
Old 26-03-2018, 05:28 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Plus

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 2,667
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 269
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
kalo buat kat phone ade ke jumpa setting nya tu?

cuba ajar sikit tuan.

da puas dah godek kat hp tu, xjumpa gak transaction limit nye tu.
kena godek tuan. saya pon tak ingat kat mana. tapi memang kita boleh upkan limit jika nk tranfer online, dan juga limit pengeluaran kat atm. dan juga on off fungsi kad debit.
__________________
CG adalah dunia maya semata2. kita adalah avatar CG cumanya
Reply With Quote
  #74  
Old 25-04-2018, 09:06 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 130,505
Active Level
My Mood:
Default

skg transfer ibg ibft xde caj dah
Reply With Quote
  #75  
Old 25-04-2018, 09:13 PM
xantiang xantiang is offline
Active Member

xantiang's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,754
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 36
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
skg transfer ibg ibft xde caj dah
Sakit hati bile customer nak brg urgent tapi transfer ibg. Weekend pulak tu. Pffftt
Kedekut 53sen punya pasal, job terpaksa pending smp 2,3 hari
Dah la supplier semua skrg nak beli kene cash je
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump