Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-01-2018, 10:53 PM
bahas18 bahas18 is offline
Active Plus

bahas18's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Location: sandakan
Posts: 2,797
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 104
Active Level
Default

Rocketpay ni dlm market malaysia je ke?atau ada market negara lain?
__________________
Sabda Rasulullah shalallahu-‘alaihi-wasallam: “Barangsiapa yang berbohong dengan menggunakan namaku maka dia telah menempah tempat duduknya dalam neraka” [Diriwayatkan oleh al-Bukhari – no: 1291 dan Muslim – no: 4]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-01-2018, 10:57 PM
ck3er ck3er is offline
Super Active

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,304
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RocketPay View Post
hanya ic sahaja buat masa sekarang dan kami masih menunggu guideline dari BNM tentang exact KYC yang mereka mahukan. Harap meyakinkan pihak Tuan / Puan ya.
perghh siap BNM bagi guideline. adakah cryptocurrency dilegalkan BNM?
__________________
Malaу$їaи КGєя$ ®
Reply With Quote
  #23  
Old 21-01-2018, 11:47 PM
Duan82 Duan82 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 4,453
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 278
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by RocketPay View Post
hanya ic sahaja buat masa sekarang dan kami masih menunggu guideline dari BNM tentang exact KYC yang mereka mahukan. Harap meyakinkan pihak Tuan / Puan ya.
kalau dah start sembang pasal guideline dari BNM, memang nampak bau2 nak kena scam, tempat mengumpul crypto, sebelum akhirnya cabut. Tahu kaa yg BNM pun haramkan crypto, undang2 dah siap dah untuk 2018, untuk ditambah dlm amla.
Reply With Quote
  #24  
Old 22-01-2018, 12:14 AM
ediman4u ediman4u is offline
Active Member

ediman4u's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Location: Chih Tu
Posts: 2,051
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RocketPay View Post
hanya ic sahaja buat masa sekarang dan kami masih menunggu guideline dari BNM tentang exact KYC yang mereka mahukan. Harap meyakinkan pihak Tuan / Puan ya.
alamak data bgi BNM habis kacoo le...
Reply With Quote
  #25  
Old 22-01-2018, 05:53 PM
RocketPay RocketPay is offline
Regular

RocketPay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 221
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bahas18 View Post
Rocketpay ni dlm market malaysia je ke?atau ada market negara lain?
Buat masa sekarang kami tumpukan sepenuhnya terlebih dahulu di Malaysia bagi penggunaan exchange tetapi untuk penggunaan payment gateway dan POS tidak terbatas dimana mana.
Reply With Quote
  #26  
Old 22-01-2018, 06:00 PM
RocketPay RocketPay is offline
Regular

RocketPay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 221
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ck3er View Post
perghh siap BNM bagi guideline. adakah cryptocurrency dilegalkan BNM?
Quote:
Originally Posted by Duan82 View Post
kalau dah start sembang pasal guideline dari BNM, memang nampak bau2 nak kena scam, tempat mengumpul crypto, sebelum akhirnya cabut. Tahu kaa yg BNM pun haramkan crypto, undang2 dah siap dah untuk 2018, untuk ditambah dlm amla.
Quote:
Originally Posted by ediman4u View Post
alamak data bgi BNM habis kacoo le...
Untuk pengetahuan pihak tuan / puan semua, anda boleh membaca kesemua link yang Izza sediakan dibawah tentang Point of View dari BNM , tentang AMLA dan reporting body for exchange service dan dari menteri sendiri tentang crypto .

Izza tak pasti pula di mana yang kerajaan Malaysia telah meletakkan crypto a blanket ban lagi. Mohon pencerahan untuk Izza boleh ?
Reply With Quote
  #27  
Old 23-01-2018, 02:02 PM
RocketPay RocketPay is offline
Regular

RocketPay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 221
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Pelancaran Office RocketPay

Hi,Selamat tengahari.


Anda semua dijemput dan di alu-alukan hadir ke pelancaran office ROCKETPAY.


TARIKH: 03FEB2018(SABTU)

MASA: 10.00PAGI-5.00PETANG

TEMPAT: NO2E-3,JALAN JUBLI PERAK 22/1,SEKSYEN 22,40400,SHAH ALAM,SELANGOR,MALAYSIA.


Sesiapa yang berdekatan dan berkelapangan boleh datang dan luangkan masa anda bersama kami.

P/s: boleh la nak tahu pasal RocketPay dengan lebih jelas
Attached Images
File Type: jpeg INVITATION.jpeg (113.3 KB, 13 views)

Last edited by RocketPay; 23-01-2018 at 02:14 PM..
Reply With Quote
  #28  
Old 23-01-2018, 02:36 PM
saron93 saron93 is offline
Junior

saron93's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 61
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bump barang baik
Reply With Quote
  #29  
Old 24-01-2018, 03:40 PM
RocketPay RocketPay is offline
Regular

RocketPay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 221
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default P2P Exchange

Hi,Selamat petang.

RocketPay menggunakan konsep P2P Exchanger sama seperti LocalBitcoins.com Iaitu konsep yang lebih cepat dan mudah bagi urusan jual beli crypto(Dash) antara pelangan ke pelangan kami.
Attached Images
File Type: jpg rck.jpg (45.0 KB, 3 views)
Reply With Quote
  #30  
Old 25-01-2018, 10:33 AM
RocketPay RocketPay is offline
Regular

RocketPay's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 221
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Selamat Pagi

"Kadang kadang kita hanya perlu undur kebelakang sedikit hanya untuk melangkah lebih JAUH ! Morning semua, semoga hari anda hari ini lebih baik dari semalam" 💪🏻🌤
Attached Images
File Type: jpg sept-ceria.jpg (34.8 KB, 0 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump