Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 15-08-2017, 09:53 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arul57 View Post
tuala hotel utk lain warna ada tak tuan?
merah ke, biru ke or memang standard warna putih shj?
Dalam perancangan bro untuk keperluan homestay di sabah. mereka nak yang nipis supaya senang kering kalau area yang sejuk.


400g...... November 2017
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 27-08-2017, 12:25 AM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Maafkan saya..... lama tak update

Sibuk sangat menguruskan biz.....

Sekarang dah nak masuk bab

Hotel Bedding lak.......
Reply With Quote
  #23  
Old 14-09-2017, 02:23 AM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Alhamdulillah..... Bertemu kembali...

Cubalah produk syarikat kami dengan keyakinan tinggi melangit...
Reply With Quote
  #24  
Old 16-09-2017, 09:12 AM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

MENARIK SEKALI!!!


Tuala hotel ni mudah dicuci kalau ada kesan daki.....


Boleh PM untuk bertanyakan promosi......
Reply With Quote
  #25  
Old 16-09-2017, 09:22 AM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

WarNA pUtiH CePAt KOtoR???



Biar saya terangkan,

Kotor sebab apa? Daki atau tetamu kotorkan dengan yang tak sepatutnya seperti kiwi kasut hitam.

Kalau daki boleh basuh seperti biasa......

Kalau kesan kiwi kasut, mintak ganti rugi daripada tetamu dengan potong kos dobi daripada DEPOSIT...... senang bukan. Hantarlah ke dobi manual (bukan prepaid) mereka ada penyelesaiannya.

TIPS!!!

Hotel bertaraf 3,4,5 bintang ni dah wujud puluhan tahun yang lampau.

Perasan tak apa warna tuala mereka sediakan.....


Tentulah........PUTIH
Reply With Quote
  #26  
Old 16-09-2017, 09:31 AM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Kalau dicurik macam mana? Mahal tau sehelai???



Berapa helai dicurik sebenarnya?

Tak banyak..... tak sampai 20% pun.....

Hasil temubual saya sendiri dengan Housekeeping Manager Hotel stok tuala berkurang 30% dalam tempoh setahun. Puncanya hilang di laundry, koyak disebabkan mesin dobi atau betul-betul dicurik......

Yang ni terpakai untuk hotel mengamalkan 4 Par Stock, kalau yang mengamalkan 3 par stock (makna tualanya sedikit) frekuensi penggunaan tuala agak tinggi dan jangkahayat tuala akan pendek. Kena gantilah kan.

Balik kepada soalan...... kalau dicurik, ambil deposit tetamu setakat kos yang wajar.

BIASAKAN MENGAMBIL DEPOSIT WALAUPUN PELANGGAN TETAP!!!

INGAT!!!!
Reply With Quote
  #27  
Old 19-09-2017, 04:45 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

cEPAT SEBELUM PROMOSI TAMAT.................
Reply With Quote
  #28  
Old 19-09-2017, 05:09 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

SIFIR MUDAH:

Kekerapan pembelian dalam tempoh 24 bulan ialah,

Tuala murah (open end): 4 kali (kos sehelai RM22 x 4 =RM88)

Tuala ring spun: 1.25 kali (kos sehelai RM40 x 1.25 = RM50)

Nampak tak???
Reply With Quote
  #29  
Old 21-09-2017, 12:05 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,007
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Menunggu-nunggu pelanggan masook....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold