Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 22-06-2017, 11:27 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,765
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 106
Active Level
My Mood:
Default

bath towel jenama apa lagi yg popular tt?
yg tau mandolin ja
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-06-2017, 08:50 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,013
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
bath towel jenama apa lagi yg popular tt?
yg tau mandolin ja
Sebenarnya takde brand popular untuk hotel towels..... Ikut nama hotel tu biasa.

Yg mustahaknya jenis yarn atau benang. Latest tech ialah ring spun cotton.

Kalau nak dibandingkan cotton dari mana terbaik,

1. Egyption cotton,
2. Turkish cotton,
3. Xinjiang cotton
4. India cotton
5. Pakistan cotton
6. Uzbekistan cotton

Yg menjadi idaman ialah egyption cotton. Tapi kalau kat Malaysia ni banyak menyimpang jenis ni. Dia bubuh 10% sahaja egyption cotton claims egyption cotton. Kalau yang 10% yang brand new takpe macam mana kalau cotton waste daripada egyption?

Hati-hatilah. Senang nak faham kalau ada claim egyption cotton made harga bawah RM150.00 berat 500g.... Tu kira campuran dah tak 100% egyption cotton. Untuk turkish cotton pon benda yang sama.

Kena bezakan tau tuala untuk HOTEL dengan tuala domestik.
Reply With Quote
  #13  
Old 27-06-2017, 08:07 AM
hipnosisjukiba hipnosisjukiba is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2017
Posts: 83
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
Default

mohon pm tuan
Reply With Quote
  #14  
Old 27-06-2017, 09:57 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,013
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hipnosisjukiba View Post
mohon pm tuan
Saya dah pm tuan boleh semak
Reply With Quote
  #15  
Old 26-07-2017, 11:07 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,013
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Tawaran Istimewa!

Cepat!!!........

Lihat page #1
Reply With Quote
  #16  
Old 11-08-2017, 11:09 PM
arul57 arul57 is offline
Super Active

arul57's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 5,563
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 15
Active Level
Default

tuala hotel utk lain warna ada tak tuan?
merah ke, biru ke or memang standard warna putih shj?
Reply With Quote
  #17  
Old 11-08-2017, 11:11 PM
arul57 arul57 is offline
Super Active

arul57's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 5,563
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gunungemas View Post
Sekiranya berminat saya akan PM kan kepada anda no. h/p dan akaun syarikat....

PM ya.....
boleh COD di mana
Reply With Quote
  #18  
Old 12-08-2017, 01:21 AM
samad samad is offline
Regular

samad's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Posts: 521
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 15
Active Level
Default

sy nak beli sampel 1 dari setiap jenis
Reply With Quote
  #19  
Old 15-08-2017, 09:50 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,013
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by arul57 View Post
boleh COD di mana
Kota Kinabalu
Reply With Quote
  #20  
Old 15-08-2017, 09:51 PM
gunungemas gunungemas is offline
Active Member

gunungemas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 2,013
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by samad View Post
sy nak beli sampel 1 dari setiap jenis
Boleh bro............
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump