Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-02-2013, 08:44 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 11,076
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 187
Active Level
My Mood:
Default

harimau muda patut hantar main kat eropah muda2 nih..takderla culture shock sibuk nak balik besar nanti..ekeke
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 12-02-2013, 10:50 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,688
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MA REBORN View Post
skuad2 harimau c akan berangkat ke hongkong dan beberapa pemain dinaik taraf ke A,,,termasuk adik aku,,,pergh....
Tahniah la adik deme join anok rima C leni
Reply With Quote
  #23  
Old 12-02-2013, 08:51 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,688
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

FT Perlawanan Persahabatan

Harimau Muda C 2 - 1 Kuala Lumpur FA

**Boleh tahan team HMC ni. HMC akan beraksi di liga FAM musim ini..
Reply With Quote
  #24  
Old 13-02-2013, 01:26 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,688
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Rekod friendly match Harimau Muda C yg akan bermain di Liga FAM 2013 buat PERTAMA kalinya. Pasukan ini juga akan menyertai 1 kejohanan di Hong Kong

•HMC 2-1 Kualau Lumpur B-19
•HMC 7-0 Hulu Selangor FC
•HMC 4-2 MPS FC
•HMC 12-0 Yayasan Selangor FC
•HMC 9-1 Tanjung Malim FC
Reply With Quote
  #25  
Old 13-02-2013, 01:39 PM
lady_nite06 lady_nite06 is offline
Active Member

lady_nite06's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,175
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Lepas ni kena ada skuad Harimau Muda D lak utk jd pelapis kpd skuad Harimau Muda C
Geng soccerkid x silap aku harimau C dgn Harimau D.tahun 2011.Soccerkid memang terbaek.Lawan dgn sekolah sukan kat australia.Australia kena titil 7-1 xsilap aku.Timbal balik kat malaysia.malaysia menang lagi skali dgn 3-1...

Soccerkid memang bagus.pasal dia x buat setiap tahun.nanti limpahan pemain jd mcm AF.hahaha.elok buat 2-3 tahun skali.
Reply With Quote
  #26  
Old 13-02-2013, 02:24 PM
Zulkarnine Zulkarnine is offline
Super Active

Zulkarnine's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: May 2007
Location: Seksyen 32 Shah Alam
Posts: 7,276
Thanks (Received): 64
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Adik aku dpt main kat Kuala Lumpur B-19 je...dia kata stamina HMC mmg ganas dan besar2 belaka..majoriti budak Sek Bukit Jalil..sblm ni adik aku main kat Yayasan Selangor...coach jenis pilih kasih,takde cable leh kena buang...ada cable...dh kena buang leh masuk main semula...

Selection HMB macam haram jadah...yeye tour buat selection satu malaysia, tp tak bg venue padang kat mana...pastu jemput terhad kat org2 yg dikenal je...baik buat surat jemputan, pastu wat selection...tak payah la nk gebang poyo sgt wat selection kat seluruh negara...
__________________
Banjir Melanda Negara...adakah balasan kerana ambil BRIM??

=> Kisah yang belum pernah diceritakan
Reply With Quote
  #27  
Old 13-02-2013, 06:18 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,688
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Harimau Muda C (U18) terus melebarkan rekod tanpa kalah.

Pasukan harimau muda C menewaskan pasukan Kuala Lumpur U19 2-1 dalam satu perlawanan persahabatan kelmarin di wisma FAM.

Skuad Harimau Muda C dalam persediaan untuk menghadapi Liga FAM (Divisyen 3) dan satu kejohanan di Hong Kong. Mereka akan berlepas ke hong kong pada 17 februari 2013 dan bertemu Melaka dalam perlawanan pertama Liga FAM pada 24 Februari 2013.

Skuad ini juga dibentuk untuk menghadapi pusingan kelayakan AFC Cup U19 bermula 26 Oktober 2013.

Keputusan perlawanan persahabatan pasukan Harimau muda C:

Harimau Muda C 7-0 Hulu Selangor FC
Harimau Muda C 12-0 Pasukan Yayasan Selangor FC
Harimau Muda C 9-1Tanjung Malim FC
Harimau Muda C 4-2 MPS FC
Harimau Muda C 2-1 Kuala Lumpur U19

#Malaysia Boleh!!!

Credit page HarimauMalaya
Reply With Quote
  #28  
Old 14-02-2013, 12:37 PM
MA REBORN MA REBORN is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,034
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Harimau Muda C (U18) terus melebarkan rekod tanpa kalah.

Pasukan harimau muda C menewaskan pasukan Kuala Lumpur U19 2-1 dalam satu perlawanan persahabatan kelmarin di wisma FAM.

Skuad Harimau Muda C dalam persediaan untuk menghadapi Liga FAM (Divisyen 3) dan satu kejohanan di Hong Kong. Mereka akan berlepas ke hong kong pada 17 februari 2013 dan bertemu Melaka dalam perlawanan pertama Liga FAM pada 24 Februari 2013.

Skuad ini juga dibentuk untuk menghadapi pusingan kelayakan AFC Cup U19 bermula 26 Oktober 2013.

Keputusan perlawanan persahabatan pasukan Harimau muda C:

Harimau Muda C 7-0 Hulu Selangor FC
Harimau Muda C 12-0 Pasukan Yayasan Selangor FC
Harimau Muda C 9-1Tanjung Malim FC
Harimau Muda C 4-2 MPS FC
Harimau Muda C 2-1 Kuala Lumpur U19

#Malaysia Boleh!!!

Credit page HarimauMalaya
terbaru u19 selangor dibelasah 7-0 oleh harimau muda c,,,,,,
Reply With Quote
  #29  
Old 14-02-2013, 12:41 PM
MA REBORN MA REBORN is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,034
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Zulkarnine View Post
Adik aku dpt main kat Kuala Lumpur B-19 je...dia kata stamina HMC mmg ganas dan besar2 belaka..majoriti budak Sek Bukit Jalil..sblm ni adik aku main kat Yayasan Selangor...coach jenis pilih kasih,takde cable leh kena buang...ada cable...dh kena buang leh masuk main semula...

Selection HMB macam haram jadah...yeye tour buat selection satu malaysia, tp tak bg venue padang kat mana...pastu jemput terhad kat org2 yg dikenal je...baik buat surat jemputan, pastu wat selection...tak payah la nk gebang poyo sgt wat selection kat seluruh negara...

terdapat berita sedih bahawa ada pemainn skuada harimau muda c kena gugur.....setakat ni adik aku dikecualikan,,,,
nak select ke skuad harimau muda c kena g iran ,,,,pergh mmg susah selection dari beribu2
Reply With Quote
  #30  
Old 14-02-2013, 12:51 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,688
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MA REBORN View Post
terdapat berita sedih bahawa ada pemainn skuada harimau muda c kena gugur.....setakat ni adik aku dikecualikan,,,,
nak select ke skuad harimau muda c kena g iran ,,,,pergh mmg susah selection dari beribu2
kira bertuah la tu dpt terpilih ke Harimau Muda C
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold