Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-01-2013, 03:59 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default 🇲🇾🏆⚽ HMuda C (Final AFF U18 17 Sep 7.30PM) - FT HMC [0][2] Thailand

Skuad Harimau Muda C adalah skuad bolasepak kebangsaan bawah 19 tahun
Skuad ini menjadi pelapis kepada skuad Harimau Muda B dan A seterus nya pelapis kepada skuad senior

Last edited by TXT; 17-09-2017 at 10:51 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-01-2013, 04:00 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Semoga lbh ramai ank muda di luar bandar yang berbakat dapat mewakili skuad Harimau Muda C
Reply With Quote
  #3  
Old 19-01-2013, 04:00 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default Liga FAM

Skuad Harimau Muda:

Harimau Muda A (Bawah 23 tahun): Berlatih di Australia dan Slovakia.

Harimau Muda B (Bawah 21 tahun): Berlatih di luar dan dalam negara dan menyertai Liga Singapura

Harimau Muda C (Bawah 19 tahun): Menyertai Liga FAM

Info: HarimauMalaya
Reply With Quote
  #4  
Old 20-01-2013, 03:44 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default


Quote:
Skuad Harimau Muda C
Reply With Quote
  #5  
Old 31-01-2013, 12:46 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Lepas ni kena ada skuad Harimau Muda D lak utk jd pelapis kpd skuad Harimau Muda C
Reply With Quote
  #6  
Old 31-01-2013, 12:52 PM
___KIPITOP___ ___KIPITOP___ is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,399
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Lepas ni kena ada skuad Harimau Muda D lak utk jd pelapis kpd skuad Harimau Muda C
dah ada kot yg bawah 17 punya...
kan masa tournament frenz cup tu ada skuad malaysia bawah 17...
tu lah agaknya harimau muda D...
Reply With Quote
  #7  
Old 31-01-2013, 12:53 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ___KIPITOP___ View Post
dah ada kot yg bawah 17 punya...
kan masa tournament frenz cup tu ada skuad malaysia bawah 17...
tu lah agaknya harimau muda D...
mgkn masih belum official lg jd Harimau Muda D
Reply With Quote
  #8  
Old 31-01-2013, 12:55 PM
hurairah01 hurairah01 is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Location: River of Farmer
Posts: 8,982
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ___KIPITOP___ View Post
dah ada kot yg bawah 17 punya...
kan masa tournament frenz cup tu ada skuad malaysia bawah 17...
tu lah agaknya harimau muda D...
err .. bukan ke yang main frenz cup baru ni bawah 15 ... jadi Harimau Muda E la kot. Betul kan kalo salah.
__________________
[CENTER][COLOR="Blue"][B][URL="http://mysoccercommunity.com"][SIZE="3"]mySoccerCommunity.com[/SIZE][/URL]
[/B][/COLOR][B][SIZE="2"]Komuniti Maya Bola Sepak Malaysia[/SIZE][/B]
[COLOR="Red"][B][SIZE="3"]Anda peniaga? nak iklankan kat mySoccerCommunity? Leh contact ambe.[/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]
Reply With Quote
  #9  
Old 31-01-2013, 12:56 PM
___KIPITOP___ ___KIPITOP___ is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,399
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hurairah01 View Post
err .. bukan ke yang main frenz cup baru ni bawah 15 ... jadi Harimau Muda E la kot. Betul kan kalo salah.
ntah aku pon dah blur plak...
17 ke 15? huhu...
tapi power gak yg skuad tu...
boleh la...
Reply With Quote
  #10  
Old 31-01-2013, 12:56 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 233,670
Thanks (Received): 4884
Likes (Received): 1372
Blog Entries: 45
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hurairah01 View Post
err .. bukan ke yang main frenz cup baru ni bawah 15 ... jadi Harimau Muda E la kot. Betul kan kalo salah.
pulok doh
Harimau Muda E dok starang
btw Harimau Muda C ni la nk main ngan skuad OKS pas ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold