Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 11-07-2006, 08:21 PM
acid_burng acid_burng is offline
Regular

acid_burng's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2006
Location: unisel batang bjuntai---klang---shah alam
Posts: 441
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to acid_burng Send a message via Skype™ to acid_burng
Default Re: RAHSIA INTERNET TERBARU TERBONGKAR. ZERO MODAL!!

Quote:
Originally Posted by mymoney
Sistem MYMODE
. AFFILIATE ini adalah Sistem Randomizer yang digabungkan dengan Sistem
Mesin Wang Automatik yang saat ini sangat hangat diperkatakan / gunakan
di internet sebagai salah satu Mesin Penghasil Wang dan Punca
Pendapatan Sambilan.Anda
Boleh Terus Menjadi VIP MEMBER BERBAYAR Atau FREE MEMBER Tanpa MODAL
SESEN Pun.''
Jangan persiakan-siakan masa, minat & kemahiran anda menggunakan
internet begitu saja, sertailah program usahawan internet bagi menjana
pendapatan. Ianya MUDAH, PRAKTIKAL & MENGUNTUNGKAN. Anda hanya
perlu memperuntukkan 1-2 jam sehari dari masa anda. Boleh di lakukan di
mana-mana saja pada bila-bila masa.- Program berkonsepkan e-marketing (
internet )
- Boleh di lakukan dari rumah secara sambilan
- Pendapatan terus ke akaun bank anda
- Bukan Skim Cepat Kaya/Piramid

http://affiliate.enter4money.com/?id=mymoney

segala pertanyaan email kepada [email protected]
ni post salah tempat ni... ni tempat utk post thread utk forex sahaja...lagipun setahu sy mymode ni networking...pasal prepaid...so u buka lah kat MLM or reff maker..k...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 11-07-2006, 08:51 PM
mymoney mymoney is offline
Newbie

mymoney's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: kuala lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Send a message via Yahoo to mymoney
Default BUAT DUIT SEGERA DAN MUDAH

MENJADI $$ JUTAWAN $$BAGAIMANA?

Hanya menjual RELOAD PREPAID menggunakan SMS melalui sistem MYMODE.
[Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn. Bhd]KEPERLUAN ASAS UNTUK
BISNES?
1. HANDPHONE. Asalkan anda ada Handphone, tidak kira pengguna pre-paid
atau postpaid (pra-bayar atau pasca bayar)
2. TAHU BERSMS
3. MODAL MULA. RM65 sahajaBILA BOLEH BISNES?
Sebaik sahaja handphone anda didaftarkan, 30 saat selepas itu anda akan
menerima 4 digit PIN nombor. Anda terus boleh memulakan bisnes
SERTA-MERTA!
APA YANG ANDA JUAL?
Produk Harga Runcit Produk Kod
Maxis 012/017 30.00 M30
Maxis 012/017 60.00 M60
Maxis 012/017 100.00 M10
Maxis 012/017 10.00 M10
Celcom 013/019 50.00 C50
Celcom013/019 100.00 C100
Celcom013/019 30.00 C30
Celcom013/019 10.00 C10
iTalk 30 30.00 I30
TM Net 20 20.00 TM20
Ring Ring 10 10.00 R10
iTalk Mobile 10 10.00 IM10
Jaring 50 50.00 J50PASARAN
Dipasarkan untuk keperluan kepada lebih 17 JUTA pengguna Handphone
prepaid atau pra-bayar di Malaysia.
APA KELEBIHAN MENJUAL PREPAID MYMODE?
*Barang KEPERLUAN kepada semua pengguna handphone prepaid, Must BUY
product!
*Sekali dah tahu, pelanggan yang datang mencari anda. Senang jual..Tak
perlu MENJAJA!
*Tak perlu maintain PV, BV atau point bagi MyMode agen.
*BONUS 4 KALI sebulan diberi setiap minggu
*Tiada HAD bilangan penajaan
*Tidak perlu simpan STOK
*Bisnes 24 JAM di MANA-MANA sahaja
*KHIDMAT sosial kepada masyarakat, jual prepaid waktu kecemasan cth:
waktu malam, kedai tutup
*Syarikat KUKUH dan STABIL
*SEMUA orang faham prepaid, tak perlu penerangan mendalam
*Tak perlu personaliti. TAK PERLU tali leher, kereta mewah, petah
bercakap, cantik untuk berniaga.

http://affiliate.enter4money.com/ (KLIK DISINI UNTUK MENDAFTAR DALAM SATU KUMPULAN )

SEGALA PRTANYAAN BOLE EMAIL KEPADA SAYA
Reply With Quote
  #13  
Old 13-07-2006, 11:21 AM
mymoney mymoney is offline
Newbie

mymoney's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: kuala lumpur
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Send a message via Yahoo to mymoney
Default BERITA BAIK UNTUK SEMUA..!!!

ASSALAMUALAIKUM...
saya saja nak kongsi bisnes supaya anda semua senang dapat downline masing2.. anda boleh daftar free dan buat iklan free satu dunia di sini http://trafficg.com/index.php?member=titanic_23079

ok selamat berjaya semua.. :-D

1) http://www.autopilotglobal.com/pudin79 sistem autosurf pertama di malaysia dan salah satu cara yang amat mudah
2) http://www.profitswinger.com/?=13148 sistem investment 150% profit untuk 10 hari
3) http://www.t-investment.com/?ref=kasih79 sistem investment 1%-4%daily profit. di bayar setiap hari dan wang anda boleh dikeluarkan setiap hari.
4) http://affiliate.enter4money.com/?id=mymoney sistem jual prepaid melalui internet …FREE MEMBER PUN DAPAT DUIT
Reply With Quote
  #14  
Old 16-07-2006, 02:38 AM
chiz chiz is offline
Regular

chiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 189
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Paling Unggul di Malaysia?

BAGAIMANA CARANYA MEMULAKAN BISNESS MYMODE?
Hanya menjual RELOAD PREPAID menggunakan SMS melalui sistem MYMODE. [Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn. Bhd]

APA KEPERLUAN ASAS UNTUK BISNES?
1. HANDPHONE. Asalkan anda ada Handphone, tidak kira pengguna pre-paid atau postpaid (pra-bayar atau pasca bayar)
2. TAHU BERSMS
3. MODAL MULA serendah RM65.00 aje.

BILA BOLEH BUAT BISNES NI?
Sebaik sahaja handphone anda didaftarkan, 30 saat selepas itu anda akan menerima 4 digit PIN nombor. Anda terus boleh memulakan bisnes SERTA-MERTA! Senang jer!

APA YANG ANDA JUAL?
Produk Harga Runcit Produk Kod
Maxis 012/017 30.00 M30
Maxis 012/017 60.00 M60
Maxis 012/017 100.00 M100
Maxis 012/017 10.00 M10
Celcom 013/019 50.00 C50
Celcom013/019 100.00 C100
Celcom013/019 30.00 C30
Celcom013/019 10.00 C10
iTalk 30 30.00 I30
TM Net 20 20.00 TM20
Ring Ring 10 10.00 R10
iTalk Mobile 10 10.00 IM10
Jaring 50 50.00 J50

PASARAN UTAMA
Dipasarkan untuk keperluan kepada lebih 17 JUTA pengguna
Handphone prepaid atau pra-bayar di Malaysia.

APA KELEBIHAN MENJUAL PREPAID MYMODE?
* Mendapat DISKAUN dari setiap reload card yang di JUAL/BELI..
* Semua urusan JUAL/BELI adalah melalui SMS.. CEPAT, MUDAH dan JIMAT..
* PREPAID adalah BARANG KEPERLUAN kepada semua pengguna handphone prepaid, MUST BUY product!
* Sekali dah tahu, PELANGGAN yang akan datang mencari anda. Senang nak jual..X PERLU MENJAJA!
* Tak perlu maintain PV, BV atau POINT bagi MyMode agent.
* BONUS 4 KALI sebulan diberi setiap minggu terus ke akaun MyMode anda.
* TIADA HAD bilangan PENAJAAN.
* Tidak perlu KELUAR RUMAH untuk BUAT DUIT. Malah boleh JUAL prepaid dari ATAS KATIL.
* Promote kat INTERNET pun boleh.
* Tidak perlu simpan STOK atau SEWA kedai.
* Bisnes di HUJUNG JARI 24 JAM sehari di MANA-MANA sahaja ANDA BERADA.
* KHIDMAT SOSIAL kepada masyarakat, jual prepaid waktu KECEMASAN cth: waktu malam, kedai tutup
* Syarikat KUKUH dan STABIL.
* SEMUA orang faham prepaid, TIDAK perlu penerangan mendalam.
* Tak perlu personaliti. TAK PERLU tali leher, kereta mewah, petah bercakap, cantik untuk berniaga.
* Berpeluang menjadi JUTAWAN!!

BERAPA KOS/MODAL?
RM54 [yuran pendaftaran]
+RM11 [modal pertama]
-------
=RM65 kos perlu bayar [seumur hidup]
====

TEKNIK MENJADI JUTAWAN
1. KEMBANGKAN NETWORKING
Dapatkan 8 (lapan) Direct Downline bawah anda untuk capai pangkat CHIEF MOBILE (CM) dan pastikan agen anda KLON atau TIRU perbuatan anda. Komisyen yang akan dibayar untuk setiap ahli baru yang masuk menjadi ahli bawahan anda (downline). Lihat kuasa gandaan exponential ini:

L1 8 agen x RM10 = RM80.00 [sudah balik MODAL]
L2 64 agen x RM1 = RM64.00
L3 512 agen x RM1 = RM512.00
L4 4096 agen x RM1 = RM4,096.00
L5 32768 agen x RM1 = RM32,768.00
L6 262144 agen x RM1 = RM262,144.00
L7 2097152 x RM1 = RM2,097,152.00 [Mula jadi JUTAWAN!!]
L8 16777216 x RM1 = RM16,777,216.00
L9 134217728 x RM1 = RM134,217,728.00
L10 1073741824 x RM1 = RM1,073,741,824.00
TOTAL (Billionaire) = RM1,227,133,864.00

Lakukan segera usaha mencari DOWNLINE!!

2. KOMISEN & BONUS JUALAN RELOAD PREPAID DIRI SENDIRI DAN DARI DOWNLINE
Pihak syarikat akan membayar BONUS kepada ANDA 4x sebulan (seminggu 1x). BONUS akan dimasukkan terus ke dalam akaun MyMode anda dan anda boleh periksa penyata bonus di website MyMode.
Keuntungan sehingga 60% dari kadar keuntungan yang ditetapkan oleh MyMODE dan lain-lain insentif menarik. Anda boleh kongsi keuntungan jualan DOWNLINE anda dari setiap level dengan peratusan tertentu. Downline jual/beli prepaid, ANDA dapat BONUS..Best kan?..

Bayangkan hanya 1000 daripada agen anda menyumbang RM0.10 sehari kepada anda. Maka, keuntungan anda sebulan = RM3000!!. Siapa nak bagi?!!

Cuba fikirkan sejenak.. Kita sememangnya sudah menggunakan PREPAID ..Jadi? Kenapa tidak jadikan ia sebagai kerjaya professional kita?..Kenapa kita LABUR wang kita untuk beli PREPAID di kedai setiap bulan?..Adakah kita dapat keuntungan?.. Fikirkanlah, potensinya sangat BESAR untuk menjana keuntungan yang LUMAYAN!! Hari ini, telefon BIMBIT anda bukan sekadar alat komunikasi malah ia boleh menjadi MESIN DUIT!!...

Pilihan terletak ditangan ANDA!!

Tunggu apa lagi? BERTINDAK SEGERA!! Daftar dengan kami sekarang!...


++ CLICK HERE FOR INFO ++
Reply With Quote
  #15  
Old 09-08-2006, 07:54 AM
tayaq tayaq is offline
Newbie

tayaq's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 10
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Pendapatan $$$ sebanyak 3 ANGKA setiap MINGGU!!!

Sebelum itu saya minta supaya jangan disamakan MyMode dengan program-program lain seperti skim cepat kaya, atau program ehsan RM30 lah... Derma sorang RM20 la... atau lain-lain program berunsur surat berantai. "Ko masuk duit dalam akaun aku, then bubuh nama ko, edarkan, nanti orang akan masuk duit dalam akaun ko pulak". Atau sama juga program-program menjual e-book yang mana sebenarnya kita boleh download secara percuma di internet. Tiada siapa pun sebenarnya akan baca e-book berkenaan. Program-program seperti ini sama seperti 'Kau dan tipu aku, Aku dah kena tipu, So aku tipu orang lain pulak untuk nak balikkan modal aku'. Percayalah. program-program seperti ini tidak akan sampai kemana.
Saya pasti anda hanya sekadar untuk melihat-lihat saja dahulu disamping mencari sebab kenapa anda harus menyertai kami untuk menceburi MyMode. Kepada yang dah tahu apa itu MyMode, atau sememangnya anda juga salah seorang dari Agent MyMode dari kumpulan lain, mungkin anda lebih mudah untuk melihat kelebihan yang kami sediakan disini. Namun kepada yang masih belum memahaminya, biar kami jelaskan disini.

Mungkin anda tertanya-tanya adakah ini skim cepat kaya? Adakah syarikat yang disebutkan benar-benar wujud? Adakah ini sekadar bisnes internet yg hangat-hangat tahi ayam? Mungkin persoalan-persoalan sebegini muncul di kepala setiap individu dek kerana lambakan program-program mencari duit sampingan di internet yang hanya mengambil kesempatan dari sikap kurang ambil tahu sesetengah orang. Maaf, harap ia tidak disamakan dengan MyMode.

MyMode diasaskan oleh syarikat Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn Bhd, beribu pejabat di C15-1, Dataran Palma Ampang, Jalan Selaman 1, 68000 Ampang, Selangor yang dipengerusikan oleh Datin Fara H Dalela. Ia telah didaftarkan pada tahun 2003 dan sehingga kini telah mempunyai lebih dari 155,000 orang agent seluruh malaysia. Ia juga telah memenangi beberapa award di peringkat antarabangsa seperti "The 4th Asia Pacific/Malaysia e-Entreprenuer Excellence Award" dan " The 4th Asia Pacific International Honesty Enterprise - Keris Award 2005 ". Untuk lebih kepastian anda boleh merujuk sendiri ke laman web rasmi mereke seperti yang saya nyatakan dibawah.



Laman web rasmi Asia Mobile Commerce:
www.asiam.com.my/home.htm
Laman web rasmi Mymode:
mymode.com.my


MyMode adalah satu perniagaan berlesen yang sah dengan berasaskan MUST BUY PRODUCT! Lebih 16 juta rakyat Malaysia yang menggunakan prepaid atau yang tidak menggunakan prepaid juga boleh sertai satu perniagaan prepaid yang sedang hangat! Trend perniagaan kini berbentuk homebase business sudah menular dan kini sesiapa sahaja yang tidak mampu keluar modal besar boleh berniaga. Jangan lakukan kesilapan besar! Kita boleh kongsi bersama komisen jualan prepaid dengan membeli sesama kita. Kenapa harus kayakan orang lain sedangkan kita boleh kayakan diri sendiri? Kita mengeluarkan wang setiap bulan dan jangan bazirkan wang anda begitu sahaja. Keuntungan sepatutnya kepada pengguna sendiri kerana kita yang membeli. Kenapa harus diberikan kepada orang lain? Bukan sahaja prepaid top-up, malah kita ada ring-ring card, reload prabayar jaring, iTalk dan bermacam lagi. Product yang sememangnya tak perlu dijelaskan lagi. Tak perlu nak explain semua orang dah faham. Tak perlu buat demo dari rumah ke rumah. Kerana kita bukannya menjual sabun basuh, ubat gigi atau barang-barang rumah lain yang mana harganya jauh lebih tinggi dari apa yg kita perolehi di TESCO, GIANT, atau lain-lain.

MyMode amat bagus untuk diceburi sekiranya anda merupakan salah seorang dari golongan dibawah:


1. Pelajar IPTA/IPTS - Yang menggunakan talian prepaid, Member-member ramai pakai prepaid, duduk kolej, susah nak gi kedai untuk top-up handphone, mahukan side income.

2. Graduan University - Baru grad, belum punya kerja, nak releks dulu sebab baru habis belajar, tapi nak duit dengan cara senang, tahu menggunakan komputer dan internet dengan semaksimum yang boleh.
3. Malas kerja - Susah nak kerja bawah orang. Kerja kejap, berenti, tukar kerja lain. Tak boleh dengar cakap boss. Kalau boleh nak jadik boss sendiri. Nak meniaga, modal takde.
4. Pekerja kerajaan - Mahu melakukan sesuatu untuk persediaan sebelum pencen nanti. At least kalau boleh meniaga, nak meniaga. tapi tak tahu nak meniaga apa. Takut risiko pulak nanti.
5. Untuk anak-anak - Gaji besar, duit banyak. Anak-anak asyik mintak duit jer. Dah besar pun taknak lakukan sesuatu. At least kalau boleh ader something yang boleh anak-anak buat untuk side income diorang sendiri. supaya diorang belajar berdikari.


YURAN KEAHLIAN HANYA RM65
SEMUA URUSAN SECARA SMS
KEDAI PREPAID 24 JAM
ELAUN TAJAAN SEHINGGA RM15 SEORANG
UNTUNG RUNCIT YANG TINGGI
BONUS OVERRIDING
CABUTAN TIKET BERTUAH
BONUS SEMINGGU SEKALI
CAPAI PENDAPATAN PULUHAN RIBU TANPA PENGHUJUNG!!

Untuk maklumat lebih lanjut, sila klik DI SINI
Reply With Quote
  #16  
Old 09-08-2006, 10:21 AM
art art is offline
Active Member

art's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: Banting
Posts: 1,629
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to art
Default

hahhaa..

pendapatan 3angka setiap minggu...

klu downline ko dah 3 angka tak mustahil..

klu takde downline...klu downline setakat 10 org pun takdenya dpt 3 angka..

seangka kot...
Reply With Quote
  #17  
Old 09-08-2006, 12:18 PM
asniza78 asniza78 is offline
Active Member

asniza78's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,294
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to asniza78
Default

erm...biasalah MLM.tak cari orang dok goyang kaki takda apa yang masuknya.kalau malas nak carik org baik takyah masuk.kalau nak masuk baik pulun betol2 baru dapat hasil.aku dulu pun ada ceburi bidang prepaid ni jugak kat empireICT dan smsbiz.dapat ler sesikit.tapi nak downline ramai ler baru dapat ribu riban sebulan.
Reply With Quote
  #18  
Old 09-08-2006, 09:47 PM
gold2u gold2u is offline
Regular

gold2u's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2006
Location: Taman Melawati, Kuala Lumpur
Posts: 943
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to gold2u
Default

Saper nak join leh la join under aku gak. Kalau setakat pakai prepaid bagi untung kat orang buat aper. baik masuk poket sendiri. Selama ni ader ker tokei kedai bagi balik untung dia kat anda balik? Tak pernah kan? Kecualilah anda buka kedai prepaid sendiri. Tiap2 minggu InsyaAllah dapat bonus setiap minggu. join jangan tak join. jangan duk bagi untung kat tuan kedai. Dapatkan untung untuk anda sendiri. sila-sila, jangan malu-malu. Tak ader ruginya.
Reply With Quote
  #19  
Old 10-08-2006, 05:23 AM
manleen manleen is offline
Active Member

manleen's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,150
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to manleen
Default

PENGAKUAN
IKLHAS DARIPADA MEREKA YANG TELAH MENYERTAI PROGRAM INI. MEREKA YAKIN
DAN BERSUNGGUH-SUNGGUH MENUJU KEJAYAAN DAN MENCAPAI IMPIAN. DENGAN
SERVIS WEBSITE YANG MANTAP DAN KEJUJURAN SERTA KETELUSAN YANG
DITUNJUKKAN OLEH WEB ADMIN, KEBERKESANAN PROGRAM INI TIDAK PERLU
DIRAGUI DAN DIPERTIKAIKAN. SAYA MENYERU ANDA MENYERTAI KAMI
SEKARANG.

Cuba tengok apa orang kata. Klik sini
Reply With Quote
  #20  
Old 31-08-2006, 04:46 PM
ariez ariez is offline
Newbie

ariez's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default try for more money

[IMG:468:60:993e5ede83]http://img75.imageshack.us/img75/4426/060811mymodeemas3df1.gif[/img:993e5ede83]

try untuk dapatkan money
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions On Mobile... need help Philantrothy Others Interest 12 16-06-2009 03:12 PM
handphone M-MOBILE bloso76 Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles 7 31-07-2008 06:52 PM


All times are GMT +8. The time now is 07:56 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you