Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Signals

Forex Signals For those advanced traders who are willing to share your trading style, they can share good signal to others.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-05-2008, 10:09 PM
mama_miya mama_miya is offline
Regular

mama_miya's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Location: Selangor
Posts: 696
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
signal belok kiri ke kanan bro?
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
kiri kanan pun ada ka..i ingatkan atas bawah je..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Buat duit dgn Ambank,pulangan 30% setahun
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-05-2008, 10:16 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,153
Thanks (Received): 634
Likes (Received): 51
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Saya just bagi guidelines pada signal provider supaya ikut format seperti di first post utk senang member buat reference disamping performance dpt dinilai.

Last edited by onetarmizi; 20-05-2008 at 11:03 AM..
  #13  
Old 25-05-2008, 09:12 PM
MR.NUKE MR.NUKE is offline
Active Plus

MR.NUKE's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,569
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

harap2 lepas ni xde la lagi pemberi signal plastik.. huahuahuahua.. free free free last2 ada udang dalam tin sambal cap ayam..
__________________
HOW DO YOU DESTROY A MONSTER WITHOUT BECOMING ONE?
  #14  
Old 28-05-2008, 10:27 AM
bdrlshm bdrlshm is offline
Newbie

bdrlshm's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
1.Pada semua signal provider please update your signal pada front page / 1st post setiap kali anda memberi signal.

Format yg dicadangkan seperti berikut,

Date:______ Time:_______

Buy/Sell:_______ Pair:_______ Valid Until:_______ (to be announced/intra day/end of the week)

TP:______ SL:______

Result:_______ (Hit TP or SL) Pips:______ (+pips/-pips)


2.Untuk signal yang seterusnya anda tidak perlu remove signal yg telah diberikan sebelum ini. Just update another signal dgn format yg sama seperti di atas.

3.Pada akhir bulan sila summarize kan performance signal yg telah diberi.

Format yg dicadangkan seperti berikut,

Result of month:______ (May/Jun/....)

Total Signals:______ Win Signal:______ Loss Signal:______

Total Pips:______ Positive Pips:______ Negative Pips:______

Ini adalah cadangan supaya setiap thread signal nampak lebih kemas dan mempunyai rekod yang tersendiri.

However saya ingin highlight lagi sekali di sini "Forex Signals: This section only discuss for free signal. Any paid signal service are prohibited. Good traders able to post & share their signal here, while '****** otai forex (ye ke otai?)' just only want to sell their signal which is useless. Please be alerted and avoid involving with this people.".

So apabila didapati anda memberi signal hanya untuk agenda yang tertentu maka tindakan yang sewajarnya akan diambil.

Harap maklum.



Kepada semua signal providers who are so generous, mana signalnyer lama dah tunggu ni, hah kalau pakai format yg disarankan ni, memang senang nak paham......mana signal nyer ni, tak sabor rasanyer nak test powerrrr.......!!!!!
  #15  
Old 29-05-2008, 09:38 AM
shahross shahross is offline
Newbie

shahross's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku memang sokong signal yg diberikan oleh traders mengikut format yg standard, dan ofcoz freee lah..he..he...
  #16  
Old 29-05-2008, 09:47 AM
kelembai kelembai is offline
Regular

kelembai's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 533
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #17  
Old 29-05-2008, 10:06 AM
belida60 belida60 is offline
Active Plus

belida60's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2008
Posts: 4,637
Thanks (Received): 174
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

satu cadangan yang efektif. tq bro1. layanzzzzz....
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
  #18  
Old 13-06-2008, 09:21 AM
kaze kaze is offline
Regular

kaze's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Location: Seri Kembangan
Posts: 911
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nk bg cadangan kpd mod utk memberi arahan direct melalui PM kpd ahli2 yg membuka thread forex signal agar folo format yg baru ni.
Sbab tgk masih ramai yg buat dek je, klu semua folo format ni ahli2 leh tgk signal terbaru dgn mudah, n secara langsung dpt menilai prestasti signal2 yg lepas2 supaya tak tertipu, jika ada agenda terselindung nl jual ebook,signal,class dll hehehehe klu betul2 ikhlas tu alhamdulillah..
n klu signal provider ni tak folo gak, bg warning, thread akan ditutup hehehehhehe
__________________
Blog: Bila Kepala Bergetar

Last edited by kaze; 13-06-2008 at 09:24 AM..
  #19  
Old 18-06-2008, 10:38 AM
togelmon togelmon is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
nk bg cadangan kpd mod utk memberi arahan direct melalui PM kpd ahli2 yg membuka thread forex signal agar folo format yg baru ni.
Sbab tgk masih ramai yg buat dek je, klu semua folo format ni ahli2 leh tgk signal terbaru dgn mudah, n secara langsung dpt menilai prestasti signal2 yg lepas2 supaya tak tertipu, jika ada agenda terselindung nl jual ebook,signal,class dll hehehehe klu betul2 ikhlas tu alhamdulillah..
n klu signal provider ni tak folo gak, bg warning, thread akan ditutup hehehehhehe
hahahah klu aku pulak,elok bg syarat ketat bg sape2 yg berhajat nk letak signal kat sini...
1. tunjuk SS (kurang2 1bulan)
2. teknik apa pakai
3. etc dll
__________________
'****** otai forex (ye ke otai?)' just only want to sell their signal which is useless. Please be alerted and avoid involving with this people.
  #20  
Old 18-06-2008, 12:02 PM
sipout sipout is offline
Active Member

sipout's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Location: Jay Bee
Posts: 1,523
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pada aku..kalau byk sgt rule & regulation pada signal provider, besar kemungkinan takkan ada lagi free signal provider and pada newbies cam aku yag nk bljar forex mmg tak kesampaian la sebab org yg bagi R&R ni takde plak nk provide signal...huhuhu...

p/s..mende free tapi byk sgt protokol org maleh nk bagi...
__________________
I do unRight the right decision so I don't unWrong the wrong action...
do you do??
Pet waterer / Pet drinking ----- jimat tenaga tuh...
Bila Arnab bertemu Alat Solek...
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump