Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-03-2017, 11:10 AM
Xploit Machine Xploit Machine is offline
Active Member

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 1,076
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 156
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Jalanraya bukan tempat berlumba.
Rekod dia ok juga; banyak menang tapi kat India jer lah.
Tak minat/takde sponsor kot nak go international.
dia ada kontrak berlumba dengan MRF (siri formula 4) ngan join tolong NK racing milik F1 driver Narain Karthikeyan, tp ashwin blum layak masuk F1 lagi .. F1 tu jauh beza ngan F4

Quote:
Originally Posted by Fijin View Post
laju nie,ingat jalan raya mcm litar ke
btul, xder kesan brek .. terus slam antara pokok ngan dinding .. tgk jalan kat india mmg kecik, slalu sibuk sana-sini tak sesuai untuk kete kete sport / super, lgpun ni hanya Z4-E89 (kete ajaib tuk diorang) kat mesia Z4 org xpandang, pompuan je bwk

ramai pelakon pakai kete sport / super kat sana tp duk umah je, xder tempat nak tekan pedal tu.


.. apapun, jalan raya bukan nak tunjuk hebat .. kalo mampus sendiri kita ucap takziah, kalo bunuh orang tu yang tak sabar hati kita
__________________
FB - First Information Report
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-03-2017, 11:21 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,090
Thanks (Received): 125
Likes (Received): 455
Active Level
My Mood:
Default

Tua dah pun; 30.

Kalau tak muda˛ lagi team F1 dah sambar dia.

Tak pun jadi test driver.


F4 pun laju juga.

Laju tahap F4 tu lah yang ragut nyawa dia dan wife dia.


Quote:
Originally Posted by Xploit Machine View Post
dia ada kontrak berlumba dengan MRF (siri formula 4) ngan join tolong NK racing milik F1 driver Narain Karthikeyan, tp ashwin blum layak masuk F1 lagi .. F1 tu jauh beza ngan F4



btul, xder kesan brek .. terus slam antara pokok ngan dinding .. tgk jalan kat india mmg kecik, slalu sibuk sana-sini tak sesuai untuk kete kete sport / super, lgpun ni hanya Z4-E89 (kete ajaib tuk diorang) kat mesia Z4 org xpandang, pompuan je bwk

ramai pelakon pakai kete sport / super kat sana tp duk umah je, xder tempat nak tekan pedal tu.


.. apapun, jalan raya bukan nak tunjuk hebat .. kalo mampus sendiri kita ucap takziah, kalo bunuh orang tu yang tak sabar hati kita
__________________
Mereka itulah orang˛ yg membeli kesesatan dgn hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #13  
Old 19-03-2017, 11:33 AM
sansorrow sansorrow is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,298
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

bmw apo nie.. hancus terbako terus
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #14  
Old 19-03-2017, 11:39 AM
jerul jerul is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jul 2009
Posts: 10,501
Thanks (Received): 56
Likes (Received): 1
Active Level
Default

salam takziah dr malaysia
Reply With Quote
  #15  
Old 19-03-2017, 11:42 AM
Xploit Machine Xploit Machine is offline
Active Member

Xploit Machine's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Location: West Malaysia
Posts: 1,076
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 156
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sansorrow View Post
bmw apo nie.. hancus terbako terus
Z4 Siri E89

__________________
FB - First Information Report
Reply With Quote
  #16  
Old 19-03-2017, 12:00 PM
mentalkronik mentalkronik is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 423
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Pokoknye letak kt jln...kalo kt malaysia mcmnie pun ramai org sondol
Reply With Quote
  #17  
Old 19-03-2017, 12:09 PM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,090
Thanks (Received): 125
Likes (Received): 455
Active Level
My Mood:
Default

BMW tu memang laju.

Dia lupa kot kereta biasa berbeza dengan kereta lumba kat litar tu.

Kereta lumba boleh brake 100 meter pada kelajuan 300km.

Kereta biasa?

Tak pasti tapi 100 meter memang tak cukup kalau laju giler.
__________________
Mereka itulah orang˛ yg membeli kesesatan dgn hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #18  
Old 19-03-2017, 12:21 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 7,774
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 584
Active Level
Default

Pokok tu bukan di bahu atau kaki lima jalan..tapi atas jalan terus. Memang berisiko utk langgar la..

mungkin ada tuhan diorg kat pokok tu..sebab tu pokok tu masih ada kat situ.
__________________
watch your mind,it will become your word,
watch your word, it will become your act,
watch your act, it will become your habit,
watch your habit, it will become your destiny..
Reply With Quote
  #19  
Old 19-03-2017, 12:53 PM
sansorrow sansorrow is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,298
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azarulez View Post
Pokok tu bukan di bahu atau kaki lima jalan..tapi atas jalan terus. Memang berisiko utk langgar la..

mungkin ada tuhan diorg kat pokok tu..sebab tu pokok tu masih ada kat situ.
pokok tak bole tebang nye kowt
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #20  
Old 19-03-2017, 01:01 PM
abang gendut abang gendut is offline
Active Member

abang gendut's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Location: Dhaka-Bangladesh
Posts: 1,659
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 97
Active Level
Default

pokok kat atas jalan macam tu tak tebang, mungkin pokok tu dianggap suci & keramat.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold