Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 20-03-2017, 07:59 AM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 10,688
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 74
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

arghhh baru lps sarapan biskut konon2 nak dietlah

tengok thread ni den raso2 nk mkn ayam goreng plak pagi2 ni....arghhhh
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-03-2017, 08:07 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 33,460
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 372
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
arghhh baru lps sarapan biskut konon2 nak dietlah

tengok thread ni den raso2 nk mkn ayam goreng plak pagi2 ni....arghhhh
Biskut tak bagus.

Kira macam junk food.

Diet benda lain lah; epal.

Keke~
Reply With Quote
  #23  
Old 20-03-2017, 08:10 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,132
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default





ayam goreng singgit ni yg sedap dan berbaloi
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #24  
Old 20-03-2017, 08:27 AM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,584
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 657
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by d_conan View Post


ayam goreng singgit ni yg sedap dan berbaloi
terima kasih atas info ni. baru tahu mcmana sebenarnya, ingatkan seketul tu je
oh mcm popcorn chicken, cuma dia ada gak yg bertulang sekali, saiz kecik kecik dalam satu pack kecik...
Reply With Quote
  #25  
Old 20-03-2017, 08:30 AM
dausbiz dausbiz is online now
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,467
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 431
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

semoga maju biz aaamiinnn
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #26  
Old 20-03-2017, 08:35 AM
stillFX stillFX is offline
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,754
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 73
Active Level
Default

kat shah alam ada.... kat klang ada... kat meru ada... kat kapar... belum ada... ada sapa sapa nak pacak kedai kat kapar... dipersilakan.. sure laku punye
Reply With Quote
  #27  
Old 20-03-2017, 08:35 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,132
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cek mek molek View Post
terima kasih atas info ni. baru tahu mcmana sebenarnya, ingatkan seketul tu je
oh mcm popcorn chicken, cuma dia ada gak yg bertulang sekali, saiz kecik kecik dalam satu pack kecik...
Mcm popcorn chicken? Eh, x la mek.. ayam goreng seketul tu, dibelah dua, dan dijual singgit.. klu beli dua, mcm beli seketul kat kedai mkn biasa.. tapi harga dua ringgit je.. murah..

Selalu gk beli, ank suka mkn.. klu nasib baik dapat la ketul yg besar2.. mkn panas2 sedap
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #28  
Old 20-03-2017, 08:37 AM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,132
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
kat shah alam ada.... kat klang ada... kat meru ada... kat kapar... belum ada... ada sapa sapa nak pacak kedai kat kapar... dipersilakan.. sure laku punye
Aku jumpa kat tganu dulu.. pastu baru aku jumpa kat sini
Reply With Quote
  #29  
Old 20-03-2017, 08:40 AM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,584
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 657
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by d_conan View Post
Mcm popcorn chicken? Eh, x la mek.. ayam goreng seketul tu, dibelah dua, dan dijual singgit.. klu beli dua, mcm beli seketul kat kedai mkn biasa.. tapi harga dua ringgit je.. murah..

Selalu gk beli, ank suka mkn.. klu nasib baik dapat la ketul yg besar2.. mkn panas2 sedap
oh ok, terima kasih byk byk tuan. tak berapa tahu sangat pasal ni
oh, dia potong dari ayam seketul tu, oh gitu..
betullah senang nak makan sebab dah siap potong kecik kecik

nice info
Reply With Quote
  #30  
Old 20-03-2017, 03:55 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 10,688
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 74
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Biskut tak bagus.

Kira macam junk food.

Diet benda lain lah; epal.

Keke~
dh mkn nasi 2 pggn & ayam 4 ktul dh muahahahhahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold