Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 29-08-2017, 11:56 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,122
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8022
Active Level
My Mood:
Default

stimix ak pun masih x ok

tp better la dr 2,3hari lepas
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 30-08-2017, 12:28 AM
An's An's is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,404
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Terus xbyr lepas asyik2 rosak..pakai 4g trus lg laju
Reply With Quote
  #163  
Old 04-09-2017, 01:52 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,933
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default Kabel Dasar Laut Mengalami Masalah Sambungan Internet Anda Mungkin Perlahan

Menghadapi masalah sambungan internet? Masalah ini bukan dihadapi anda sahaja, sebaliknya ramai pengguna di Asia Tenggara di sebabkan oleh kerosakkan pada kabel bawah tanah yang menghubungkan rantau Asia Tenggara ke pelbagai negara lain.

Pihak Telekom Malaysia masih tidak mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi berkaitan perkara ini buat masa ini. Namun, menurut beberapa laporan, ia dikatakan antara kabel yang terkesan adalah termasuk AAG (Asia-American Gateway), TGA-Intra Asia (TGA-IA) dan juga SMW3 (SEA-ME-WE3). Pembaik-pulihan dijangka mungkin mengambil masa mencapai sehingga 6 minggu.

Walaubagaimanapun, seperti biasa, mengikut kejadian sama sebelum ini, penyedia internet akan mengalihkan trafik mengikut laluan lain untuk tempoh sementara waktu ini. Pada pengguna umum mungkin mengalami sedikit lengah masa berbanding kebiasaan pada sambungan mereka.

https://amanz.my/2017146791/

patutla slow
Reply With Quote
  #164  
Old 30-09-2017, 01:43 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,122
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8022
Active Level
My Mood:
Default

stimix korang down jgk ke. adehh putus2 je ni
Reply With Quote
  #165  
Old 10-10-2017, 12:10 PM
3gunHell 3gunHell is offline
Active Member

3gunHell's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,276
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

kalau wiring (kabel hitam) dalam rumah kita macam nak putus.
boleh ke suruh tm repair ?
kalau kita kena repair sendiri berapa agak2 kos ya ?
__________________
sedangkan lidah lagi tergigit dengan gigi. apatah lagi dalam perhubungan.
Reply With Quote
  #166  
Old 10-10-2017, 12:28 PM
kipassiling kipassiling is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 553
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
stimix korang down jgk ke. adehh putus2 je ni
aku punya pun putus2. kenapa ye?
Reply With Quote
  #167  
Old 10-10-2017, 12:33 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,122
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8022
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
aku punya pun putus2. kenapa ye?
tu la katanye cable laut tu prob

kejap2 kua segitiga kuning tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold