Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 12-04-2018, 04:26 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,769
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
kategori thriller..
tapi campur horror sikit...

psiko takda...tapi lebih kepada 'surviving'....


kalau cerita psiko, aku TAK SARANKAN lah tengok dgn anak2...
oleh sbb cerita ni bukan psiko, tu pasal aku takda masalah lah kalau anak2 nk tgk...
ok bro thanks, kadang2 cita yg tk berapa nk popular ni best je, contoh bagi aku movie horror ni yg layan gak The Ritual dan The Forest
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-04-2018, 04:26 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,893
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 987
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
nak layan la mesti sempoi best
layan dgn marka, sempoi daus...
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #13  
Old 12-04-2018, 04:28 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 13,581
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 238
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

ok cun
tu yg buat sedap layan cite mcm ni, story line dan ending dia buat kita tertanya

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
lebih kurang laa...
dan depa ada sebab kenapa depa lebih rela membisukan diri..
ada sebab....
Reply With Quote
  #14  
Old 12-04-2018, 05:19 PM
mynameis mynameis is offline
Super Active

mynameis's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 6,362
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 61
Active Level
My Mood:
Default

dah tengok smalam.dalm kpla dok pikir apsal la dlm keadaan mcm tu pn boleh pikir nak mngandung bagai.tp part ayah dia korbankan diri tu mmg sampaila.pasal aku pn ada anak2.n aku pn akan buat benda sama klu kat tempat dia
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
  #15  
Old 12-04-2018, 05:27 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,893
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 987
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynameis View Post
dah tengok smalam.dalm kpla dok pikir apsal la dlm keadaan mcm tu pn boleh pikir nak mngandung bagai.tp part ayah dia korbankan diri tu mmg sampaila.pasal aku pn ada anak2.n aku pn akan buat benda sama klu kat tempat dia
aku yang takda anak pun dapat merasa kesedihan tu...
apatah lagi org yg ada anak...
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #16  
Old 14-04-2018, 05:41 PM
ipp ipp is offline
Active Plus

ipp's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2010
Location: JB
Posts: 4,882
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
oo ok.. nak kena set ngan wife ni, dia la suke cite horror ni, ni kategori misteri ke psikopat
Bagi aku thriller kategori monster.
Reply With Quote
  #17  
Old 16-04-2018, 09:24 PM
jom jom is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,393
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

parking dulu sini
Reply With Quote
  #18  
Old Yesterday, 09:13 AM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,151
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

cite ni mmg best....
di akhir cerita akhirnya diorg tahu cara nak kalahkan mahkluk tu....
cuma den tertanya2 sampai bila diorg boleh bertahan......
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #19  
Old Yesterday, 09:35 AM
abebellez abebellez is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 54
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 13
Active Level
Default

collection bagus. opening 50M usd. modal bru 17M usd. Emily Blunt mintak bayar murah kot psl laki dia yg mngarah
Reply With Quote
  #20  
Old Yesterday, 11:11 AM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,145
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 112
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Mcm pernah nampak monster tu...tp dmovie mana ya?
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump