Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-12-2017, 08:58 AM
danielsinclair danielsinclair is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Yuha View Post
Regalia atau Recalia Jade Enterprise sama juga tak daftar lg....
saya berminat nk invest. cuma nak tahu cawangan yg sebelum2 ni daftar SSM guna syarikat ape? tq🙂
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-12-2017, 09:09 AM
jaws_am jaws_am is offline
Active Plus

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 4,966
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 322
Active Level
Default

persoalan kpd TT..
apakah mekanisma yg digunapakai dalam memastikan keuntungan bersih adalah benar ?

sebab aku x fhm langsung bila orang yg urus bisness ajak sleeping partner membeli share bisness dan untung base on sale..

untong base on sale boleh manipulate..
base on invoice pembelian..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #13  
Old 05-12-2017, 09:17 AM
3gunHell 3gunHell is online now
Active Member

3gunHell's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,341
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

hati-hati nak melabur.
di CG banyak duka dari suka.
__________________
sedangkan lidah lagi tergigit dengan gigi. apatah lagi dalam perhubungan.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-12-2017, 10:39 AM
danielsinclair danielsinclair is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
persoalan kpd TT..
apakah mekanisma yg digunapakai dalam memastikan keuntungan bersih adalah benar ?

sebab aku x fhm langsung bila orang yg urus bisness ajak sleeping partner membeli share bisness dan untung base on sale..

untong base on sale boleh manipulate..
base on invoice pembelian..
sebenarnya kejujuran yg penting. tapi duit boleh menjadikan orang baik jadi jahat.

cara nak monitor sales bisnes tu ada byk cara. sistem francais mcm OTWC, stabak, atau branches mcm kedai mamak, kfc, mcd dah lama ada. guna sistem Point of sales online. tapi semuanya perlu kejujuran 🙂🙂🙂
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump