Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > International MLM companies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: what is transfer factor
a vitamin 7 12.28%
a herb 5 8.77%
a mineral 4 7.02%
a steroid or hormones 5 8.77%
abstract of cow milk and egg yolk 41 71.93%
Multiple Choice Poll. Voters: 57. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-12-2008, 02:32 PM
planar planar is offline
Active Member

planar's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 2,263
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

this thread discuss more about a product,how about marketing plan.i allready sms 2 leaders from 4life,one from mlk and one a DR from seremban but they just reply sms and told me to refer their website and no follow up till now,i think they not a serius networker.i m really intrested to this company,so anybody can help me.i need a good leadership,fast,energytic
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 10-12-2008, 02:33 PM
planar planar is offline
Active Member

planar's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 2,263
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by planar View Post
this thread discuss more about a product,how about marketing plan.i allready sms 2 leaders from 4life,one from mlk and one a DR from seremban but they just reply sms and told me to refer their website and no follow up till now,i think they not a serius networker.i m really intrested to this company,so anybody can help me.i need a good leadership,fast,energytic

here my phn no 0127537554-mlk,jb,kl
Reply With Quote
  #23  
Old 13-12-2008, 11:23 PM
DrDaniaAvriel DrDaniaAvriel is offline
Regular

DrDaniaAvriel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: Sem M'sia,Sabah Sarawak,kl,jakarta, Brunei
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by planar View Post
here my phn no 0127537554-mlk,jb,kl
Sorry for that matter...

Our Leaders got MORE Than 500 calls, more than 1000 sms after that subsequent advertisement. I think that impossible for us to attend evrbody needs, in view if u just sms..in fact we just came back from open Market In India & Indonesia

Awy, our group schedule ;

Setiap RABU 8 mlm : 1. 4Life Off,Level 13 A ,Menara Pelangi JB
2. Winners Club House, Seksyen 9 Shah Alam
( atas bank Persatuan)
Weekday : KL ,Seremban, Melaka
Weekend : Johor

22 -25 Dec : Kota Kinabalu Road Show
Awal Januari : BOP Indonesia -Banda Acheh, Jakarta, Batam
9-11 jan 09 : Bali Great Escape
End january : BOP India

* HEALTH TALK by Doctor/ prof & Business Talk Roadshow by our Leader di adakan di seluruh Malaysia, Date akan di update dari semasa ke semasa,tq
Reply With Quote
  #24  
Old 13-12-2008, 11:26 PM
DrDaniaAvriel DrDaniaAvriel is offline
Regular

DrDaniaAvriel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Location: Sem M'sia,Sabah Sarawak,kl,jakarta, Brunei
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

my hp : 012-7047676 International Diamond 4Life Research
Reply With Quote
  #25  
Old 16-12-2008, 01:44 PM
ihelpyou ihelpyou is offline
Regular

ihelpyou's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 857
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by C_Kenek View Post
aku pernah gak guna produk ni tapi entahla cam takde efek je. aritu satu rumah kene cirit birit sebab gi makan kenduri masa tu aku dah makan tf 2 biji pagi 2 biji malam. yg heranya aku sorang je sampai 2 hari cirit tu adik bradik aku yg lain stengah hari dah ok semua.
Setiap badan manusia memiliki level sistem imun yang berlainan. TF tidak memulihkan penyakit. TF mendidik sistem imun anda untuk melawan semua jenis virus dan penyakit. Berkemungkinan, sistem imun anda sendiri yang lemah (memerlukan masa untuk membina kekuatan sistem imun) atau anda termakan bahagian makanan yang dijangkiti virus yang paling banyak. Nasihat saya, untuk kes sebegini, teruskan makan TF dan minum air banyak-banyak.

Terima kasih.

Naqib4Life
__________________
From Human to Human
Reply With Quote
  #26  
Old 17-12-2008, 11:59 AM
AlongWinners AlongWinners is offline
Newbie

AlongWinners's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Location: JB
Posts: 37
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default 5 Kriteria sebelum join MLM

Ada 5 kriteria yg patut anda tahu sebelum join sesu[COLOR="Red"][B]tu MLM

1. Syarikat

Syarikat yg kukuh, sikit sebanyak menjamin keyakinan dalam menjalankan bisnes.

4Life Research merupakan sykt penyelidikan dalam sains yg mana kami telah menjalankan penyelidikan selama 50 thn dlm penghasilan produk Transfer Factor. Satu2nya sykt MLM tersenarai dalam Incorporated 500 (fastest growing companies in US) & tersenarai dalam The best Companies in Network Marketing 2006.

2. Produk

Transfer Factor adalah molekul pendidik sistem imun. Memberi info, merangsang imun serta mengawal imun yg terlalul aktif. TF tidak melawan penyakit. Produk kami unik, diPATENkan(tiada saingan). Terbukti berkesan dalam pencegahan penyakit.

3. Pelan Pemasaran

Dengan produk yg tiada dalam sykt lain, anda mudah menjalankan bisnes tanpa saingan di pasaran. 4Life memberi anda bonus terbaik sebagai pengedar. Actual payout 64% tertinggi dalam sejarah network marketing..

a. Bonus Tajaan 25% setiap kali tajaan baru. Kebiasaannya mencecah rm377.50 seorang tajaan (its real)
b. Pembelian peribadi (PPLP). 25% kepada mereka yg membuat penjualan melebihi 100lp. Lebih anda jual, lebih anda dapat.
c. Generasi 2nd level 25% anda dapat apabila rakan kongsi anda mengekalkan pembelian 100lp setiap bulan. Terbaik bg mereka yg melakukan secara part-time
d. Preferred Customer 25% anda dapat setiap kali pelanggan anda membeli tidak kira di mana2 pn


4. Upline

Anda perlu pilih rakan kongsi yg dapat membantu. Kami di Winners mempunyai tools lengkap utk penerangan. Kursus2 juga disediakan bagi ahli2 baru dan lama. Pelbagai aktiviti dijalankan bagi membantu ahli2 membuat bisnes.

5. DIRI SENDIRI!!!

Diri anda yg memilih mana yg terbaik. Fahami apa itu MLM barulah anda buat. Inilah bisnes anda sendiri, tiada bos, tiada arahan, tiada sekatan waktu


ALONG 019=7524051
Reply With Quote
  #27  
Old 17-12-2008, 02:42 PM
ihelpyou ihelpyou is offline
Regular

ihelpyou's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 857
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AlongWinners View Post
Ada 5 kriteria yg patut anda tahu sebelum join sesu[COLOR="Red"][B]tu MLM

1. Syarikat

Syarikat yg kukuh, sikit sebanyak menjamin keyakinan dalam menjalankan bisnes.

4Life Research merupakan sykt penyelidikan dalam sains yg mana kami telah menjalankan penyelidikan selama 50 thn dlm penghasilan produk Transfer Factor. Satu2nya sykt MLM tersenarai dalam Incorporated 500 (fastest growing companies in US) & tersenarai dalam The best Companies in Network Marketing 2006.

2. Produk

Transfer Factor adalah molekul pendidik sistem imun. Memberi info, merangsang imun serta mengawal imun yg terlalul aktif. TF tidak melawan penyakit. Produk kami unik, diPATENkan(tiada saingan). Terbukti berkesan dalam pencegahan penyakit.

3. Pelan Pemasaran

Dengan produk yg tiada dalam sykt lain, anda mudah menjalankan bisnes tanpa saingan di pasaran. 4Life memberi anda bonus terbaik sebagai pengedar. Actual payout 64% tertinggi dalam sejarah network marketing..

a. Bonus Tajaan 25% setiap kali tajaan baru. Kebiasaannya mencecah rm377.50 seorang tajaan (its real)
b. Pembelian peribadi (PPLP). 25% kepada mereka yg membuat penjualan melebihi 100lp. Lebih anda jual, lebih anda dapat.
c. Generasi 2nd level 25% anda dapat apabila rakan kongsi anda mengekalkan pembelian 100lp setiap bulan. Terbaik bg mereka yg melakukan secara part-time
d. Preferred Customer 25% anda dapat setiap kali pelanggan anda membeli tidak kira di mana2 pn


4. Upline

Anda perlu pilih rakan kongsi yg dapat membantu. Kami di Winners mempunyai tools lengkap utk penerangan. Kursus2 juga disediakan bagi ahli2 baru dan lama. Pelbagai aktiviti dijalankan bagi membantu ahli2 membuat bisnes.

5. DIRI SENDIRI!!!

Diri anda yg memilih mana yg terbaik. Fahami apa itu MLM barulah anda buat. Inilah bisnes anda sendiri, tiada bos, tiada arahan, tiada sekatan waktu


ALONG 019=7524051
orang berpengalaman...

naqib4life
__________________
From Human to Human
Reply With Quote
  #28  
Old 17-12-2008, 02:46 PM
ihelpyou ihelpyou is offline
Regular

ihelpyou's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 857
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DrDaniaAvriel View Post
my hp : 012-7047676 International Diamond 4Life Research
Hello Dr Azif. I just realized that it is you. I want to take this hp num. and i tried to save it. Then ur name appear. how glad am i. You get my respect.

naqib4life
__________________
From Human to Human
Reply With Quote
  #29  
Old 17-12-2008, 10:16 PM
moghul moghul is offline
Active Member

moghul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 1,126
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by DrDaniaAvriel View Post
my hp : 012-7047676 International Diamond 4Life Research
doc.azief...aper beza TF advanced formula dgn TriFormula...kenapa kat botol TF advanced ade logo TriFormula?
Reply With Quote
  #30  
Old 18-12-2008, 03:00 AM
ihelpyou ihelpyou is offline
Regular

ihelpyou's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 857
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by moghul View Post
doc.azief...aper beza TF advanced formula dgn TriFormula...kenapa kat botol TF advanced ade logo TriFormula?
Askum,

Maaf mencelah. Benarkan saya jawab sebagai ahli 4Life.

Secara asasnya, TF Advanced Formula adalah bahan yang sama dalam TF Advanced Tri-Formula. Di 4Life, kami mempunyai saintis-saintis hebat yang sentiasa melakukan R&D di makmal untuk menigkatkan mutu dan kualiti produk2 4Life. Tri-Formula, kami menggunakan teknologi nano yang dapat menghasilkan molekul TF yang lebih halus serta lebih mudah untuk diserap oleh badan. Secara tidak langsung, dapat mempercepatkan proses mendidik sistem imun. 4Life TF telah mengalami 3 revolusi penghasilan, dimulai dengan Transfer Factor Classic > Transfer Factor Advanced Formula > Transfer Factor Advanced Formula Tri-Factor.

Harap agar soalan anda dapat dijawab sepenuhnya. Kemukakan sebarang pertanyaan anda. Ingin tahu rahsia kesihatan dan kewangan terunggul abad ini? Hubungi saya. Terima kasih.

naqib4life
__________________
From Human to Human
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump