Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > International MLM companies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-12-2012, 04:49 PM
stevenskh stevenskh is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Amway - amway.my (DSA United States Member)

Code:
Amway a member of DSA United States - Refer here for company membership
Salam sejahtera kepada ahli-ahli carigold forum. Di sini saya ingin kongsikan satu peluang yang cukup menarik untuk anda semua yang inginkan kebebasan kewangan, yang berminat untuk mempunyai business sendiri, mahu business yang boleh diwariskan kepada member member family ataupun anak, business yg boleh mengembang ke 90+ negara dan terpenting sekali, business yg dah lama wujud lebih daripada 40 tahun+ yang mempunyai system dan reputasi yang baik. Jikalau anda inginkan satu daripada yang disenarai di atas, TAHNIAH kepada anda kerana inilah peluang dan timing yang best sekali untuk anda memeluk peluang dari Amway.

Informasi-informasi Amway boleh didapati di Internet tidak payahlah saya menerangkan lagi di sini. Saya hanya ingin kongsikan:

Kenapa Saya Memilih Amway?

Thread ini saja nak buat sharing tentang peluang dan kebaikan yang saya nampak dalam Amway. Kalau mahu tahu tentang banyak sikit bolehlah tanya terus dalam thread ni dan saye akan reply secepat mungkin.

Saya berumur 21 tahun. Ahli Amway sejak 1st of March 2012. Sebab saya join adalah kerana ajakkan kawan saya yg selalu bermain game dgn saye. Cita-cita kita adalah berjaya dalam competitive scene (Dota 2). Tiba-tiba dia suruh saya join Amway sebenarnya saye join saje saje nak tolong dia sebagai seorang kawan terbaik saya. Lepas join, walaupun tidak pergi meeting apa-apa pun hanya duduk di rumah, belajar, kerja part-time, Ordinary Life. 9 bulan lepas join, saya telah mencuba pelbagai program-program yang menuntut dapat menguntung wang (Kesemuanya perlu modal yang banyak atau sistem yang dikenali sebagai Pyramid Scheme). Akhir sekali, saya faham bahawa, walaupun saya dapat untung banyak dalam masa pendek, tetapi jikalau company ini bankrupt ataupun SCAM ataupun saya bertimpa kemalangan tak dapat kerja lagi, adakah duit yang diuntung ini dapat menjamin saya dan keluarga saya? Saya mula hadir meeting meeting Amway ni, faham tentang business model mereka dan research tentang keburukan company ini, didapati bahawa Ia boleh dijadikan sebagai business selama-lamanya walaupun saya sudah meninggal ia masih boleh diwaris kepada anak saya.

Lagipun, video-video GEN Y yang menceburi Amway meyakinkan saya bahawa ini business yang boleh dibuat oleh orang ramai tidak kira bangsa, kelayakan pendidikan dan sebagainya. Memang perniagaan yang adil.

Akhir sekali, saya ingin share video ini untuk orang ramai bahawa, Amway boleh dioperasi dengan Social Media ! Jika anda minat untuk tahu bagaimana anda boleh berjaya dalam Amway, sila comment dalam thread ni dan kita boleh berkongsi sesama lain =) ~



Last edited by arachneedle; 04-04-2017 at 03:00 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-12-2012, 04:51 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 16,019
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

u dah level mana tt?? DD?? Diamond??
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2012, 04:52 PM
Pay-Bux Pay-Bux is offline
Active Plus

Pay-Bux's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,518
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 146
Active Level
Default

dah lama dah....
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2012, 04:55 PM
stevenskh stevenskh is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Baru saje nak start bulan ni lepas 9 bulan belajar =) Upline I ialah Emerald di Vietnam dan DD saya ialah EDC bawah kumpulan CA =) ~ Yakin dapat qualify 21% bulan ni =)
Reply With Quote
  #5  
Old 03-12-2012, 04:56 PM
stevenskh stevenskh is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ya memang dah lama. Disebabkan Amway sudah lama lagi meyakinkan saya terhadap kompani ni sebab ia bukan tipu orang =) ~ Dan company yang stable. Lagipun boleh buat business di mana mana pun =D
Reply With Quote
  #6  
Old 03-12-2012, 04:59 PM
k_a_a k_a_a is offline
Regular

k_a_a's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 374
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jika mahu signup jadi member boleh pm saya
__________________
Renew Roadtax + Insurance -> www.expert-vision.com.my
Reply With Quote
  #7  
Old 03-12-2012, 05:04 PM
stevenskh stevenskh is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

HaHa ~ Jika nak signup boleh email saya @ [email protected] dengan subject "GenY- Dream Possible" ~
Reply With Quote
  #8  
Old 03-12-2012, 05:30 PM
k_a_a k_a_a is offline
Regular

k_a_a's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 374
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ya betul tu.. just PM me :-)
__________________
Renew Roadtax + Insurance -> www.expert-vision.com.my
Reply With Quote
  #9  
Old 03-12-2012, 08:14 PM
Pay-Bux Pay-Bux is offline
Active Plus

Pay-Bux's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2012
Posts: 3,518
Thanks (Received): 100
Likes (Received): 146
Active Level
Default

Gud luck tt!!
Reply With Quote
  #10  
Old 01-01-2013, 10:46 PM
wilsonkck wilsonkck is offline
Regular

wilsonkck's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 408
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yaya good luck !!!
__________________
Switch to cheapest redONE postpaid, RM8 now !

Mobile Asia (SA2013521) - redONE authorised neighbourhood centre.

Watsapp/WeChat (016-438 8575) or call 011-1050 8575.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump