Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-07-2017, 05:54 PM
Fijin Fijin is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2017
Posts: 526
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 27
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by naimw View Post
Guna tepung ni. Ramai kata sedap. Aku pun suka. takyah letak telur dah...

teman pun dah try memang sedap,beli yg pedas,lg 1 original,sotong pun boleh guna
__________________
TRADE EU ,GU DAN GOLD 95% WIN,BACKTESTING LEBIH 3 TAHUN,SILA PM JIKA BERMINAT
TRADE TANPA INDI,RAHSIA JOHN TEMPLETON 90% WIN
KLIK http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=654037
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-07-2017, 06:08 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 18,221
Thanks (Received): 431
Likes (Received): 84
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by naimw View Post
Guna tepung ni. Ramai kata sedap. Aku pun suka. takyah letak telur dah...

rase mcm ayam kfc kew?
Reply With Quote
  #13  
Old 17-07-2017, 06:12 PM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,779
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 177
Active Level
Default

Bagi aku, lagi sedap daripada ayam kfc la. Sebab tepung dia lagi pedas. Lagipun x-factor dia ada kat murah, dan kita dapat makan lagi banyak ketul ayam..

Testimoni pun banyak.

Google jer tepung ayam bestari..

Ada banyak gambar, komen, testimoni. Gambar tersebut pun aku cedok daripada google. Hehehe

Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
rase mcm ayam kfc kew?
Reply With Quote
  #14  
Old 17-07-2017, 06:15 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 18,221
Thanks (Received): 431
Likes (Received): 84
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by naimw View Post
Bagi aku, lagi sedap daripada ayam kfc la. Sebab tepung dia lagi pedas. Lagipun x-factor dia ada kat murah, dan kita dapat makan lagi banyak ketul ayam..

Testimoni pun banyak.

Google jer tepung ayam bestari..

Ada banyak gambar, komen, testimoni. Gambar tersebut pun aku cedok daripada google. Hehehe
ok bos... terbaek..boleh cuba nanti..
Reply With Quote
  #15  
Old 17-07-2017, 06:19 PM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,779
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 177
Active Level
Default

Zaman makin mencekik.

Dinner plate pun dah 17 ringgit lebih.

Kalau boleh beli ayam sekor 15 ringgit, campur kos tepung sikit, insyaAllah lagi best. Kalau anak-anak dah boleh bantu-membantu sikit, kita ajar dia. Golek ayam dalam tepung pun jadi dah...

Dan nanti dah besar sikit, kita mintak dia siang ayam pulak.

Kalau coleslaw ngan kentang putar tu la beli kat kfc. Nak buat sendiri tak reti... Hehehe

Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
ok bos... terbaek..boleh cuba nanti..
Reply With Quote
  #16  
Old 17-07-2017, 06:29 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,166
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by naimw View Post
Guna tepung ni. Ramai kata sedap. Aku pun suka. takyah letak telur dah...

Tak pernah nampak pun brand ni, tempat aku semua brand dlaam kotak ja.
Reply With Quote
  #17  
Old 17-07-2017, 06:35 PM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,296
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 71
Active Level
Default

Tau dah..cuma xpnah buat..sbb jarang mkn kfc.. dlm tahun ni skali je mkn sbb nk rase yg zesty sauce tu..
Reply With Quote
  #18  
Old 17-07-2017, 06:36 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,597
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 435
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Kadang suka layan kulit ayam original recipe
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #19  
Old 17-07-2017, 06:38 PM
cek mek molek cek mek molek is online now
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 22,685
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 675
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Kadang suka layan kulit ayam original recipe
abam daus, kulit ayam yg spicy lagi sedap, more crispy
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 17-07-2017, 06:39 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,166
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Kadang suka layan kulit ayam original recipe
Ayam original masin oiii. Pedih lidah nak makan Macam mana hang suka daus
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold