Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Jom print sticker produk atau lain2
Last Post: khairulpg
Posted On: Today
Replies: 0
Views: 1
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,337
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,061
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-07-2017, 04:34 PM
Yul-Minho Yul-Minho is offline
Legendary Member

Yul-Minho's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2012
Location: ~Hijau Bumi Tuhan~
Posts: 15,325
Thanks (Received): 839
Likes (Received): 170
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default Jangan Buang Resit KFC, Diskaun Ayam Menanti



Ramai mungkin tak perasan nota di bawah resit pembelian KFC. Namun bagi saya, saya dah perasan iklan diskaun ni sejak tahun lepas lagi memandangkan saya pemakan ayam yang tegar dan KFC sering menjadi tempat saya memuaskan nafsu (untuk makan ayam).

Sebaik sahaja anda peroleh resit KFC, semak laman sesawang yang dinyatakan di dalam resit tersebut iaitu www.kfc.com.my/feedback dan lengkapkan maklumbalas di laman tersebut dalam masa 3 hari daripada tarikh resit itu dikeluarkan.

Pastikan anda menyimpan resit tersebut kerana sebaik sahaja anda selesai mengisi maklum balas, kod validasi akan diberikan dan boleh dicatat ke atas resit (di ruang kosong).





Kod tersebut untuk membuktikan yang anda telah mengisi maklumbalas. Bawa resit tersebut untuk menebus diskaun 10% untuk pembelian 3 ketul ayam yang laku untuk Eat in atau take away (RM 12.15). Tempoh penebusan pula laku dalam tempoh 30 hari selepas resit asal dikeluarkan.

Tawaran yang sama di bahagian bawah resit ini juga boleh didapati di franchise makanan segera lain seperti Subway dan Pizza Hut. Jadi rajinkan diri untuk baca resit anda.

Selamat makan ayam. tv

http://utaranews.com/2017/07/jangan-...-menanti.html/
Reply With Quote
Likes 1 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-07-2017, 04:35 PM
belam belam is offline
Active Plus

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 4,516
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 8
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

ok.................
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 17-07-2017, 04:40 PM
akundaktau akundaktau is offline
Super Active

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 8,858
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 23
Dislikes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

bah,,terima kasih
__________________
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 17-07-2017, 04:41 PM
potsmoker potsmoker is offline
CG Top Poster Club

potsmoker's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 27,452
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 5
Dislikes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to potsmoker
Default

da cuba mmg dpt.

tp lepas guna resit tu utk pembelian diskaun, xdpt resit baru da.
__________________
be good to have a good life

" Tidak HEBAT seseorang itu sekiranya dia hanya mahukan KESENANGAN "
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 17-07-2017, 04:43 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,044
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 28
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Laaa selama ni tak perasan ke? Pizza hut pun ada, subway pn ada,mcd pn ada gak silap. And ada aku baca banyak orang baru tau. Selama ni resit tu terus buang ke?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 17-07-2017, 04:45 PM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,097
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 34
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

sejak bile ade ni?

Last edited by shah_ae; 17-07-2017 at 04:49 PM..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 17-07-2017, 05:40 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,596
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 30
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

adeh..rugi2 huhuu, den mmg buang ke tong sampah je
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 17-07-2017, 05:42 PM
dell dell is offline
Super Active

dell's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2007
Location: Johor Bahru
Posts: 7,813
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 2
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

..bole buat sekali je ke atau berkali kali..?
__________________
Jaybeerean.....
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 17-07-2017, 05:44 PM
naimw naimw is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,418
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 149
Dislikes (Received): 3
Active Level
Default

Dah lama, tapi tak pernah praktik. sebab sedap lagi beli ayam buat sendiri. Sebulan sekali boleh la....

Quote:
Originally Posted by shah_ae View Post
sejak bile ade ni?
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 17-07-2017, 05:45 PM
naimw naimw is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,418
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 149
Dislikes (Received): 3
Active Level
Default

Guna tepung ni. Ramai kata sedap. Aku pun suka. takyah letak telur dah...

Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:54 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you