Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 16-07-2017, 07:21 PM
tm1 tm1 is offline
Active Plus

tm1's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,932
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zahidin80 View Post
Time ni handphone x meluas lagi penggunaan kan... lecturer aku pun sama...
Dah meluas, boleh cakap 99.9% student dah ada hp. Dah start customize pun..tukar casing,tukar LED bagai.

Ni tahun 2001/2002 zaman 3210/3310/T100 etc. Zaman simcard maxis rm234, topap min rm60. Dah la mahal, gatal tangan main PUK,kena locked...modal lagi rm50 tukar sim baru. Sebab tu no hp ni aku masih guna sampai sekarang sebab mahal nak mampuh.
__________________
***Ini adalah cetakan berkomputer.Tiada tandatangan diperlukan***
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 16-07-2017, 07:51 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,751
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 518
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
lembab sgt pompuan tu..

dah kena warning first time pon xreti off hp tu..

aku selesa silent hp, yela, sapa laa nak call aku sgt.
Pengajaran pada semua

Silent jer
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #13  
Old 17-07-2017, 09:01 AM
agen14 agen14 is offline
Super Active

agen14's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,122
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 16
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

semalam tertengok melodi.. ada sorang lawyer melayu ni.. memula aku ingatkan pompuan.. rambut bukan main lagi.. kekuningan panjang.. sebijik macam pompuan.. rupanya muka lelaki melayu..
Reply With Quote
  #14  
Old 17-07-2017, 09:40 AM
azam74 azam74 is offline
Legendary Member

azam74's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Posts: 10,103
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 63
Active Level
Default

install la signal jammer..
__________________
TTR 901
Reply With Quote
  #15  
Old 17-07-2017, 09:55 AM
zahidin80 zahidin80 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2011
Posts: 2,555
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 28
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tm1 View Post
Dah meluas, boleh cakap 99.9% student dah ada hp. Dah start customize pun..tukar casing,tukar LED bagai.

Ni tahun 2001/2002 zaman 3210/3310/T100 etc. Zaman simcard maxis rm234, topap min rm60. Dah la mahal, gatal tangan main PUK,kena locked...modal lagi rm50 tukar sim baru. Sebab tu no hp ni aku masih guna sampai sekarang sebab mahal nak mampuh.
Ooo... Aku golongan yg x pakai hp... X mampu.. mampu tgk je... Time belajo ni mmg aku makan n minum bercatu... Alhamdulillah jadik org jugak
Reply With Quote
  #16  
Old 17-07-2017, 10:11 AM
nazrirazra nazrirazra is offline
Legendary Member

nazrirazra's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2009
Posts: 11,428
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 23
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

silent mode tak de ke??.
telefon abad ke berapa tu?
Reply With Quote
  #17  
Old 17-07-2017, 06:46 PM
tm1 tm1 is offline
Active Plus

tm1's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,932
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zahidin80 View Post
Ooo... Aku golongan yg x pakai hp... X mampu.. mampu tgk je... Time belajo ni mmg aku makan n minum bercatu... Alhamdulillah jadik org jugak
Alhamdulillah.
Aku and the geng pun org susah, bukan takat makan bercatu, aku pernah kebuluran tak makan . Duit sesen takde, tapi segan nak minta. Pegi kuliah naik moto, turun bukit, mati enjin,save minyak sebab dah nak kering.
Beli hp dgn duit PTPTN, ntah lupa apa kes, masa tu duit dapat hujung sem. SO ada duit lebihlah. Beli sebab keperluan, aku study jauh tpt orang, 2-3mggu sekali balik jarak beratus kilo, lalu hutan.
__________________
***Ini adalah cetakan berkomputer.Tiada tandatangan diperlukan***
Reply With Quote
Likes zahidin80 liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump