Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 14-11-2017, 06:20 PM
matten02 matten02 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 877
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 284
Active Level
Default

nk beratur panjang2 dr pkul 12mlm smp esoknya xsalah. dh minat nk bli.. lantak la. limited adition ke hapa ke... sbb xkacau org pn

yg salahnya dtg acah2 samseng buat kacau tumbuk org..

mmg patut polis kutip puak2 gni
__________________
Surah Al-Hujurat Ayat 6
"Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepadamu orang fasik membawa suatu berita, maka periksalah dengan teliti, agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu".
Blog DIY Servis Motosikal
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 14-11-2017, 07:15 PM
jaih jaih is offline
Super Active

jaih's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2006
Location: KB-Kuantan
Posts: 8,702
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

aku umur daa nak masuk 40an baru lerr bleh beli adidas ..
tu pun dah less 50% dpt lerr rega mampu milik RM150 sepasang..
kalu kena kelentong pung aku tak tau huhuhuh..

adidas neo
__________________
~~~~~Tanah Serendah Sekebun Bunga~~~~~
N7100
ROM Standard Pekak

Trading History
Reply With Quote
Likes psx_dream87 liked this post
  #113  
Old 14-11-2017, 08:32 PM
anuarkarim anuarkarim is offline
Active Member

anuarkarim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,206
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Aku masuk sini nak tau dia dh kena tangkap ka belum.. nak tengok jgk mcm mn dia bila dh kena angkut..
__________________
Sesiapa yang baru open akaun insta..
Just key-in HLHF kat affiliate..
Atau..
Boleh register Instaforex forexcopy - anuarkarim...
Saya doakan kita sama² untuuuung trade... :)
Reply With Quote
  #114  
Old 14-11-2017, 08:38 PM
dR-Nazar dR-Nazar is offline
Active Member

dR-Nazar's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,146
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by anuarkarim View Post
Aku masuk sini nak tau dia dh kena tangkap ka belum.. nak tengok jgk mcm mn dia bila dh kena angkut..
nak tgk gak, kena kutip berlagak sado atau nangis...
dah ptg que lagi nak samseng.
Reply With Quote
  #115  
Old 14-11-2017, 09:00 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,998
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

laa belum kena tgkap lg ke
Reply With Quote
  #116  
Old 15-11-2017, 12:14 AM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 8,205
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Memang giler EQT ni,tadi jer tengok tiga budak cina sekali pakai...tiga tiga jenis boost...harga tak kurang lapan rat diorang cakap...yg diorang pakai ni cover dekat dgn ankle sekali,tapak lagi tebal...latest rasanya...
Reply With Quote
  #117  
Old 15-11-2017, 12:30 AM
liver_bird liver_bird is offline
Active Plus

liver_bird's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 4,873
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bole plak dia ade buku waiting list..
Sape yg lantik? Mmg cilakak punye bdk...
Harap kene cekup cpt....lagak samseng..yg pukul curik tu misti nama ade dlm list buku tu...
Reply With Quote
  #118  
Old 15-11-2017, 06:28 AM
DXM DXM is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Location: Di dalam hatimu
Posts: 311
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 35
Active Level
Default

aku nak tnya..Akhirnya Faiz dapat beli kasut dia ke tak?
Reply With Quote
  #119  
Old 15-11-2017, 07:00 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 116,382
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9283
Active Level
My Mood:
Default

Lelaki tumbuk kerana kasut ditahan



KUALA LUMPUR 14 Nov. – Lelaki yang memukul seorang pemuda gara-gara berebut giliran ketika membeli kasut berjenama edisi khas di pusat beli-belah Suria KLCC pada Sabtu lalu ditahan polis di rumahnya di Batu Caves, dekat sini malam tadi.


Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Sha*harudin Abdullah berkata, suspek dikesan melalui telefon bimbit seorang rakannya dan telah dibawa ke Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi kira-kira pukul 12 tengah malam bagi diambil keterangan.

“Suspek akan dituduh esok dan dalam rakaman percakapan yang dilakukan, suspek menga*ku menumbuk mangsa di bahagian hidung kerana berebut giliran untuk mendapatkan kasut yang ditawar syarikat kasut berjenama edisi khas tersebut.

“Selain itu, suspek juga didapati mempunyai satu rekod jenayah lampau di bawah Seksyen 380 Kanun Keseksaan bersabit laporan KLIA Sepang/10163/15,” katanya di sini hari ini.

Menurut Shaharudin, pihak*nya turut melakukan ujian air kencing terhadap suspek dan hasil yang diperoleh negatif.

Ujarnya, satu kawad cam turut dilakukan pada pukul 2 petang ini dan kes disiasat di bawah Seksyen 323/351 Kanun Keseksaan.

Kejadian pada pukul 6 pagi Sabtu lalu yang menjadi tular di media sosial itu bermula apabila mangsa, Faiz Hariz, 22, didapati menegur suspek yang memotong barisan ketika beratur untuk membeli kasut bernilai RM1,150 di Suria KLCC.

Akibat teguran tersebut, suspek yang datang berkumpulan, berang lalu bertindak menumbuk mangsa sehingga tulang hidung mangsa patah serta lebam mata kirinya.


http://www.utusan.com.my/berita/jena...tahan-1.552872
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #120  
Old 15-11-2017, 07:17 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,507
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

kasot rupenye mcm tu sampai bertumbuk... bo.doh giler...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump