Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #751  
Old 09-11-2017, 12:44 PM
CariGold CariGold is offline
Administrator

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Posts: 141
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Sehingga tarikh ini tidak kelihatan mana-mana ahli forum yang mengemaskini status AJL untuk syarikat Classic Worldwide Corporation (773082-M).

Hasil carian pada hari ini telah menemukan bahawa sijil AJL syarikat ini telah DIBATALKAN oleh KPDNKK pada 30/9/2015.

Oleh yang demikian, thread ini tidak lagi layak berada di dalam subforum "MLM Local Registered Companies (With AJL)".

Thread ini dikemaskini dengan tindakan berikut :-

Tajuk lama : Classic Worldwide Corporation (773082-M) (AJL931903) - cwc.com.my

Tajuk baru : Classic Worldwide Corporation (773082-M) - cwc.com.my

Subforum lama : MLM Local Registered Companies (With AJL)

Subforum baru : Non-MLM Local Registered Companies
Attached Images
File Type: jpg classic worldwide ajl.jpg (299.7 KB, 3 views)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #752  
Old 09-11-2017, 12:48 PM
CariGold CariGold is offline
Administrator

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2006
Posts: 141
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Thread yang berkaitan dengan isu terbaru syarikat ini di link di bawah

PPIM serbu Kopi Pak Belalang
Reply With Quote
  #753  
Old 10-11-2017, 09:52 AM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,252
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 32
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zahar6898 View Post
Harap2 sekarang ko dah dapat la tau tujuan tuan .pdf tu ye..
Hahahahahaha
.pdf ape pulak ni?
Reply With Quote
  #754  
Old 10-11-2017, 10:00 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,940
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 523
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Apa cerita la lani na

Kawan saya ramai masuk
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #755  
Old 10-11-2017, 10:55 AM
tomi tomi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 1,063
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 287
Active Level
Default

sekarang ni KR duk canang bisnes kopi tu MLM bukan investment. tapi lesen AJL takdak pun huhu
Reply With Quote
  #756  
Old 10-11-2017, 11:09 AM
arnabkacak arnabkacak is offline
Active Member

arnabkacak's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,017
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 3
Active Level
Default

sekarang dalam fasa denial...dah ****** camni pun masih tak ngaku
Reply With Quote
  #757  
Old 11-11-2017, 02:59 AM
shahril_hyundai shahril_hyundai is offline
Active Member

shahril_hyundai's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,113
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku diantara yg terawal join arba network nih..... dr tahun 2015 smpi 2016....masa kontrak expired KR dok pujuk suh labur bali...alhamdulillah x makan pujukan KR nih... x byk pon dlm 30k ja.... tu KR x amik pusing sebab 30k ja.... sebab bawah dia ada yg join smpi 100k 200k.... cukup setahun blah dpt balik deposit 30k tu dan dpt profit lebih kurang 21k... lega bila duit dh mausk balik dlm akaun.... lepas tu x amik port dh arba nih sebab mas aku masuk awai2 depa bankin lepas tu tuka plak kena withdraw dalam website cwig tu...dr sini dh nmpk game depa dh....... sapa2 yg masuk lepas 2016 rasanya bye2 la modai depa tu.....
pejabat arba kt sg petani kedah....aku p jumpa ceo dia time tu dr rozaini....mmg islamik org dia...tiap2 minggu bawk mai budak tahfiz mai baca yassin kt opis dia.... tu yg tok2 lebai banyak join arba nih sebab nmpk keislamam program nih.
Reply With Quote
  #758  
Old 12-11-2017, 03:33 PM
dlogirac dlogirac is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2015
Posts: 27
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shahril_hyundai View Post
aku diantara yg terawal join arba network nih..... dr tahun 2015 smpi 2016....masa kontrak expired KR dok pujuk suh labur bali...alhamdulillah x makan pujukan KR nih... x byk pon dlm 30k ja.... tu KR x amik pusing sebab 30k ja.... sebab bawah dia ada yg join smpi 100k 200k.... cukup setahun blah dpt balik deposit 30k tu dan dpt profit lebih kurang 21k... lega bila duit dh mausk balik dlm akaun.... lepas tu x amik port dh arba nih sebab mas aku masuk awai2 depa bankin lepas tu tuka plak kena withdraw dalam website cwig tu...dr sini dh nmpk game depa dh....... sapa2 yg masuk lepas 2016 rasanya bye2 la modai depa tu.....
pejabat arba kt sg petani kedah....aku p jumpa ceo dia time tu dr rozaini....mmg islamik org dia...tiap2 minggu bawk mai budak tahfiz mai baca yassin kt opis dia.... tu yg tok2 lebai banyak join arba nih sebab nmpk keislamam program nih.
Ini la masalahnya dgn org Melayu ni. Tunjuk imej Islamik sikit terus cair. *facepalm*
Reply With Quote
  #759  
Old 14-11-2017, 09:52 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,981
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 28
Active Level
Default

sedap rasa kopi pak belalang nih..
apsal buat money games..
__________________
Unlimited Call Hanya RM58 - http://carigold.com/portal/forums/sh...php?p=23976882
Pelbagai Jenama Kenderaan Untuk Dijual - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=662918
kad sim Power Tahan Lama - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=650520
Ejen Broadband Dicari - http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=273183
Reply With Quote
  #760  
Old 16-11-2017, 02:24 PM
zahar6898 zahar6898 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Huhu

Quote:
Originally Posted by shahril_hyundai View Post
aku diantara yg terawal join arba network nih..... dr tahun 2015 smpi 2016....masa kontrak expired KR dok pujuk suh labur bali...alhamdulillah x makan pujukan KR nih... x byk pon dlm 30k ja.... tu KR x amik pusing sebab 30k ja.... sebab bawah dia ada yg join smpi 100k 200k.... cukup setahun blah dpt balik deposit 30k tu dan dpt profit lebih kurang 21k... lega bila duit dh mausk balik dlm akaun.... lepas tu x amik port dh arba nih sebab mas aku masuk awai2 depa bankin lepas tu tuka plak kena withdraw dalam website cwig tu...dr sini dh nmpk game depa dh....... sapa2 yg masuk lepas 2016 rasanya bye2 la modai depa tu.....
pejabat arba kt sg petani kedah....aku p jumpa ceo dia time tu dr rozaini....mmg islamik org dia...tiap2 minggu bawk mai budak tahfiz mai baca yassin kt opis dia.... tu yg tok2 lebai banyak join arba nih sebab nmpk keislamam program nih.
Frofit hang tu..duk ada org punya duit tu. Hang pikir2 kan la ye..hahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump