Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2491  
Old 08-11-2017, 09:33 PM
Sifuizat Sifuizat is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 72
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Btol ke si jamal fb ads n assadok tu anak murid dia?

Hmmm
__________________
KOLEKSI MOVIE MANTAP
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2492  
Old 13-11-2017, 02:23 PM
spyshank spyshank is offline
Regular

spyshank's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 194
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

najib assadok bahagian marketing untuk kursus azizan osman kalau tak silap saya. komisyen besarrrr
__________________
Trading binary option, money back guarantee

https://binarymalaysia.blogspot.my/
Reply With Quote
  #2493  
Old 13-11-2017, 03:28 PM
hani85 hani85 is offline
Super Active

hani85's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,692
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Mana yg baik bole dijadikan teladan,
Yang tak baik dijadikan sempadan.

Tapi kalo dia bole bangkit tanpa menipu
kelulusan PhD dan sebagainya, pasti
pencapaiannya akan lebih dikagumi.



.
Kali ini, kita sependapat.
__________________
Pulangan TERTINGGI unit trust di Malaysia: Di PHILLIP MUTUAL. Moh singgah---> SINI

Whatsapp 010-8001059
Reply With Quote
  #2494  
Old 24-12-2017, 01:20 PM
artwoo artwoo is offline
Regular

artwoo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 529
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

si muka x malu azizan ni skg diperkuatkan lg dgn mentor2 (uweekk!) yg isi program2 kelas dia..
sekor2 perangai sama muka tak malu..
ada sorang tu dorang gelar mak jerung (nama poyow gile) kisahnya dia ni member akunye member gak yg blajar kat utmkl dulu...punyela desperate cari prospek nak jual insurans sampaikan die sanggup bukak fon awek member aku tu tanpa kebenaran pastu copy semua2 nama dlm phonebook tu..mmg muka tak tau malu btul..
awek dia bengang gila tapi takleh buat apa dah sbb list tu semua dia dah copy utk contact sorang2 buat promot insurans

mmg haram jadah...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump