Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Insurance Offers, Agents

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 07-03-2012, 11:05 AM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default




Seperti yang apa yang sasha kongsikan, semakin kita berumur, semakin kita memerlukan perlindungan perubatan.

so it is very important for you to ensure medical protection up to maximum age.

Dengan A-MEDIK, anda akan dilindungi sehingga 99 Tahun!

Kepada bakal pembeli perlindungan perubatan, baca dan fahami proposal yang diberikan oleh agen terutama sekali proposal investment link, pastikan umur sehingga umur maximum.( kerana terdapat policy yang hanya sehingga usia 65 tahun sahaja)

Kepada existing policy holder, please review your policy. as time goes by, your needs might change.

For a free policy review and consultation, please feel free to contact sasha

Hubungi sasha untuk penerangan lanjut
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 07-03-2012, 10:36 PM
bmw_7series bmw_7series is offline
Active Member

bmw_7series's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,551
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

pm me plan utk suami+ isteri..
Reply With Quote
  #13  
Old 08-03-2012, 12:47 PM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bmw_7series View Post
pm me plan utk suami+ isteri..
Salam Tuan,

sasha masih belum boleh PM.
Kalau tuan tak keberatan boleh emailkan sasha nama tuan/ lokasi/ tarikh lahir tuan dan pasangan.

email : [email protected]

Terima Kasih
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #14  
Old 09-03-2012, 12:24 PM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default



A-MEDIK, Perlindungan Perubatan yang pertama TANPA HAD SEPANJANG HAYAT!

Terdapat 5 pelan mampu-milik untuk dipilih :

1) AM150
2) AM200
3) AM250
4) AM300
5) AM350

Hari ni, sasha just nak kongsi macam mana nak pilih perlindungan perubatan?

Memang banyak pilihan kat market. agent pun promote macam-macam. Tapi, untuk tentukan perlindungan perubatan tu ok ke tak ok ke, all depends on each and every individual unique needs.



So soalan pertama, you will always need to ask your self "what kind of coverage do I need?"


Untuk pengetahuan anda, kat market, ade syarikat takaful yang tidak menawarkan Policy Perubatan secara "STAND ALONE". (STANDALONE Policy tu Maksudnye policy perlindungan perubatan shj).

Syarikat takaful yang tidak mempunyai polisi perubatan "STAND ALONE" akan menjual kepada anda perlindungan perubatan sebagai rider kepada policy perlindungan nyawa.

Kemuadian agent takaful akan promote kepada anda mengatakan bahawa medical card yang ditawarkan kepada anda mempunyai manfaat TPD, manfaat kematian, simpanan dan sebagainya.

Untuk pengetahuan anda, setiap manfaat yang ditawarkan itu mempunyai "Cost of insurance".



Oleh itu, "tepuk dada, tanya selera".
Analyse your needs, then highlight to your agent "what you need" instead of agent highlight to you "what they want to sell"

THE BEST POLICY IS THE ONE THAT SUITS YOUR NEEDS!



Hubungi sasha untuk penerangan lanjut
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #15  
Old 12-03-2012, 08:34 AM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default








Lindungi diri anda dan Keluarga dengan A-MEDIK.
Pelan perlindungan perubatan dari AIA AFG TAKAFUL.

Panjangkan perlindungan perubatan anda kepada seisi keluarga dengan PAKEJ PERLINDUNGAN KELUARGA.

Terdapat 5 pilihan pelan mampu milik untuk dipilih.


Hubungi sasha untuk penerangan lanjut tentang detailed table benefit A-Medik.

Have a great week ahead peeps!

__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #16  
Old 13-03-2012, 03:38 PM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default



saya lampirkan contoh claim seorang client.

Client ni baru sahaja enroll Family medical card bulan October 2011. 3 bulan lepas policy approved, si Bapa admitted disebabkan Demam Denggi.

Mujur ada AIA Takaful Family Medical Card, tak perlu keluar duit poket sampai RM3000 ++.

ALHAMDULILLAH..
Hari ni sasha dah terima cek claim follow-up treatment untuk client ni. (sasha akan upload gambar cek kemudian)


POST-HOSPITALIZATION TREATMENT BENEFIT SEHINGGA 120 HARI! Hanya dengan A-MEDIK

Untuk maklumat lanjut, hubungi sasha
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #17  
Old 14-03-2012, 07:34 AM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default





Hubungi sasha untuk penerangan lanjut mengenai perlindungan perubatan AIA Takaful
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #18  
Old 14-03-2012, 04:48 PM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

PRE HOSPITALIZATION BENEFIT A-MEDIK 60 Hari sebelum admission.

Hubungi sasha untuk penerangan lanjut manfaat yang ditawarkan oleh A-MEDIK (Perlindungan perubatan dari AIA AFG TAKAFUL
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #19  
Old 16-03-2012, 09:28 AM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default



Anda juga boleh melihat kelebihan-kelebihan lain seperti, kemudahan "evacuation benefit/ambulans", Follow-up treatment, home nursing, out-patient benefit dan sebagainya.

Dengan A-MEDIK, Kami menawarkan

1) PERLINDUNGAN TAHUNAN SEHINGGA RM190,000/Tahun
2) TIADA HAD SEPANJANG HIDUP
3) MELINDUNGI SEHINGGA USIA 99 TAHUN
4) EVACUATION BENEFIT SEHINGGA RM500,000
5) HOME NURSING CARE SEHINGGA RM7,000
6) PRE-HOSPITALIZATION BENEFIT 60 HARI SEBELUM KEMASUKAN HOSPITA
7) 120 HARI UNTUK FOLLOW UP TREATMENT


Hubungi sasha untuk penerangan lanjut
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
  #20  
Old 16-03-2012, 10:50 AM
Sasha_AIA Sasha_AIA is offline
Regular

Sasha_AIA's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 660
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dengan A-MEDIK, Kami menawarkan

1) PERLINDUNGAN TAHUNAN SEHINGGA RM190,000/Tahun
2) TIADA HAD SEPANJANG HIDUP
3) MELINDUNGI SEHINGGA USIA 99 TAHUN
4) EVACUATION BENEFIT SEHINGGA RM500,000
5) HOME NURSING CARE SEHINGGA RM7,000
6) PRE-HOSPITALIZATION BENEFIT 60 HARI SEBELUM KEMASUKAN HOSPITAL
7) 120 HARI UNTUK FOLLOW UP TREATMENT


Hubungi sasha untuk penerangan lanjut
__________________
Syarifah Syahirah Sheikh Kamaruzaman
AIA Takaful Consultant
sasha_ai[email protected]
012-617 1000
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
family, murah, news tips, perbankan islam, perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold