Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 26-12-2011, 11:48 AM
mrlan09 mrlan09 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 10,662
Thanks (Received): 175
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
semua nak tengok statement betul, suruh buktikan kehebatan bertrading dsb. saya tak terima cabaran2 camni. maaf ya.

spt yg ada dlm forexsebenar.com, kalau rasa apa yg saya ajar ni sampah/tak membantu/tipu semata-mata/tak tepat @ betul, mintak je refund balik dalam 30 hari. habis citer. (untuk kes asli sahaja dan bukan utk org yg ambil kesempatan. Tak berkat ilmu tu nanti)

saya sekadar berkongsi ilmu & pengalaman dgn bayaran minima.

org sanggup masuk seminar, pergi kelas, join personal coaching RM5000, beli indicator/EA habis ratus2/ribu2. tu pun mungkin belajar sikit je daripada apa yg Teknik Forex Sebenar tawarkan.

Hope the above clarifies :-)
bukan cabar tuan,...kalu tuan yakin dgn teknik tuan,..itu semua kacang bagi tuan,...jawapan tuan macam tuan sendiri tak yakin dgn apa yg tuan nak jual....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 26-12-2011, 11:49 AM
meonfx meonfx is offline
Regular

meonfx's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2011
Posts: 949
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ok sy berminat...
__________________
Buat ikut hati mati..
Buat ikut nafsu lesu..
Buat krn ALLAH..
MASYA ALLAH..
SMAQ98
Reply With Quote
  #23  
Old 26-12-2011, 11:58 AM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,167
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

tt jangan kecil hati...

bg la kwn2 tgk real akaun bg yg meminta..

saya dulu prnh terkena beli power trend dn wira forex. ss tipu dan refund yg dikatakan juga menipu,kat web kata xrepaint apa sme.


jika ada real statement tu sy yakin org lebih yakin nk beli. ssapa sini yg mmg dh lama kat carigold yg mana sdh lama bg review pun lebih bagus tuk tt.

sekian.
Reply With Quote
  #24  
Old 26-12-2011, 12:12 PM
edifier83 edifier83 is offline
Regular

edifier83's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 749
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya setuju dengan rakan-rakan.. acc.demo tu tak mendedahkan strategi TT guna pon cume nak tengok TT trade dan up kan modal tu jer.. just show your honesty, kalau jujur jgn kan RM89.... RM890 pon org sanggup beli kalau betul berkualiti..
__________________
Jom "LIKE" page ni ecotech printing
Reply With Quote
  #25  
Old 26-12-2011, 12:30 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Legendary Member

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 13,054
Thanks (Received): 601
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by astagold.UMOFX View Post
takde ke ss bulan 12 nak tengok? kat web tu tahun 2009, paling baru pun bulan 5 2010. trade pakai broker mana bang?
harap bole tolong jawab yg bold tu
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FBS/*** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful. best broker: http://www.fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
  #26  
Old 26-12-2011, 12:33 PM
matsarol matsarol is offline
Active Member

matsarol's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Location: Alor Setar
Posts: 1,560
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rayz View Post
tt jangan kecil hati...

bg la kwn2 tgk real akaun bg yg meminta..

saya dulu prnh terkena beli power trend dn wira forex. ss tipu dan refund yg dikatakan juga menipu,kat web kata xrepaint apa sme.


jika ada real statement tu sy yakin org lebih yakin nk beli. ssapa sini yg mmg dh lama kat carigold yg mana sdh lama bg review pun lebih bagus tuk tt.

sekian.
saya setuju,bagi review copy untuk otai2 kt dlm ni ok gak ni..rasanya tak rugi sgt kot..
Reply With Quote
  #27  
Old 26-12-2011, 12:35 PM
redace redace is offline
Active Member

redace's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,751
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

eden subscribe dulu thread neh......mesti panas nanti neh
Reply With Quote
  #28  
Old 26-12-2011, 12:36 PM
freemoney76 freemoney76 is offline
Super Active

freemoney76's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Aug 2007
Location: bumi bertuah malaysia
Posts: 6,625
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by matsarol View Post
saya setuju,bagi review copy untuk otai2 kt dlm ni ok gak ni..rasanya tak rugi sgt kot..
tu yg sebaiknya..
__________________
الرزاق
Reply With Quote
  #29  
Old 26-12-2011, 01:45 PM
cyber99 cyber99 is offline
Regular

cyber99's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 665
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Hujung tahun ni x de diskaun ke ?

Last edited by cyber99; 26-12-2011 at 01:50 PM..
Reply With Quote
  #30  
Old 26-12-2011, 01:53 PM
redace redace is offline
Active Member

redace's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,751
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

jumpa face to face sambil beli sambil coaching pun best ni.....amacam TT jom turun Putrajaya mau
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
broker, candlestick trading, fibonacci, forex, gold, gold trading, money management, price action, support and resistance, support resistance, teknik trendline, trade forex, trade the news, trading forex

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump