Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 20-10-2017, 09:51 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,792
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
facebook mmg dah up security depa

fb engko letak nama apa?
try edit ic,tukaq nama kat ic tu sama dengan nama yg engko guna kat fb. engko up ic edit tu utk fb verify. try tgk
fb pakai nama lain,

ada terpikir gak nak buat gitu, tapi tak pandai, takut hasilnya amatur ...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 20-10-2017, 09:52 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,792
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
pakai name betol bos
pelik gak..

aku cuma kisahkan benda2 penting yg dah save tu je... dgn org2 yg difriend tu, tgk dah full tak bukak lak utk follower, tapi paling penting benda2 yg dah save tu je la...kalau tak de benda penting, tak kisah pun dia ban ke apa..
Reply With Quote
  #23  
Old 21-10-2017, 12:42 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,792
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

up thread fb hanat ni
Reply With Quote
  #24  
Old 21-10-2017, 12:50 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 18,446
Thanks (Received): 431
Likes (Received): 95
Active Level
My Mood:
Default

bukak je akaun fb baru..
__________________
Dapatkan Ilmu Bermanfaat Disini
Reply With Quote
  #25  
Old 21-10-2017, 12:51 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,792
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
bukak je akaun fb baru..
isu dia mcm dlm first post tu, ada byk benda yg save, tapi tak ingat la semua benda tu. Kalau tak penting, baik bukak je akaun baru.
Reply With Quote
  #26  
Old 21-10-2017, 04:38 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,948
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 116
Active Level
My Mood:
Default

ada sorang mamat ni baru dpt balik fb dia

Alhamdulilah dah recovery. jilake yang report aku maybe xtrsox. Masa ni aku buat live streaming MLM 2017 FINAL dengan jumlah viewer 42K!
Keesokannya, bila nak login, tau tak FB minta apa? Dasyat, suruh upload Kad Pengenalan. Frust btol.
TQ all my fan, appersiek me watever dalam alam maya yang fana ini
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #27  
Old 21-10-2017, 04:40 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,105
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 772
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
ada sorang mamat ni baru dpt balik fb dia

Alhamdulilah dah recovery. jilake yang report aku maybe xtrsox. Masa ni aku buat live streaming MLM 2017 FINAL dengan jumlah viewer 42K!
Keesokannya, bila nak login, tau tak FB minta apa? Dasyat, suruh upload Kad Pengenalan. Frust btol.
TQ all my fan, appersiek me watever dalam alam maya yang fana ini
aku pun aku rase xtrsox jugak kot report fb aku.. jilake

aku tak tahu dh nk appeal mcm mana lg...dah sebulan lebih ni tak bermain fb..
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
  #28  
Old 22-10-2017, 11:12 AM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,792
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
aku pun aku rase xtrsox jugak kot report fb aku.. jilake

aku tak tahu dh nk appeal mcm mana lg...dah sebulan lebih ni tak bermain fb..
ooh..ada buat live eh...
Reply With Quote
  #29  
Old 22-10-2017, 11:13 AM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,792
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
ada sorang mamat ni baru dpt balik fb dia

Alhamdulilah dah recovery. jilake yang report aku maybe xtrsox. Masa ni aku buat live streaming MLM 2017 FINAL dengan jumlah viewer 42K!
Keesokannya, bila nak login, tau tak FB minta apa? Dasyat, suruh upload Kad Pengenalan. Frust btol.
TQ all my fan, appersiek me watever dalam alam maya yang fana ini
tu page ke apa? kalau page boleh followers msg ke fb utk unban kan?
Reply With Quote
  #30  
Old 22-10-2017, 02:26 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 5,105
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 772
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
ooh..ada buat live eh...
ye..buat live..saje kumpul page follower
__________________
Ku teringat kata ayahku
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump