Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-09-2017, 10:45 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,463
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default Facebook - Cara paling cepat untuk 'Unfriend'?

Salaam.

Nak delete friends hampir lebih 900 orang.

Ada cara paling cepat?


Delete friend tau BUKAN delete FB.

Faham molek.
__________________

Last edited by Jedi; 08-09-2017 at 11:28 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-09-2017, 10:53 AM
biomedik biomedik is online now
Active Plus

biomedik's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,802
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 72
Active Level
My Mood:
Default

paling cepat delete jer akaun fb tu...
__________________
Saya pengamal teknik rawatan Reiki berasaskan Tenaga Alam dan Kuasa Minda mampu merawat dari jarak jauh utk segala penyakit & masaalah. Rawatan saya PERCUMA! Kalau minat nak belajar Reiki, hanya dengan upah RM500 dan dengan izin Allah, dalam sehari saja anda sudah mampu utk merawat,melindungi dan mengawal diri sendiri dan orang lain.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2017, 11:21 AM
citymall citymall is offline
Active Plus

citymall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2013
Location: Dungun Terengganu
Posts: 4,145
Thanks (Received): 331
Likes (Received): 131
Active Level
My Mood:
Default

Aku pun masalah nak remove 5000 fren
Reply With Quote
  #4  
Old 08-09-2017, 11:24 AM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,302
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 158
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

post benda annoying nanti diorang sendiri yang unfriend..
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #5  
Old 08-09-2017, 11:30 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,463
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Ni semua pasal scam si Jolnar tu lah.

Ingatkan add friend bebanyak...leh jalan earning.



Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
post benda annoying nanti diorang sendiri yang unfriend..
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 08-09-2017, 11:30 AM
Jedi Jedi is online now
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,463
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

5000?


900 tu leh jer pelan² tapi kalau ada cara cepat lagi bagus.

Aku try Google...ada gak cara tapi rumit juga.

Guna script...guna Chrome.


Quote:
Originally Posted by citymall View Post
Aku pun masalah nak remove 5000 fren
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 08-09-2017, 12:05 PM
mfauzim mfauzim is offline
Regular

mfauzim's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 851
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Aku Friend dgn org yg aktif dan rapat dgn aku je...kalau setakat Friend tapi macam tunggul, pelan2 aku Unfriend diorang

Kalau korang nak sangat...just Follow je..
Reply With Quote
  #8  
Old 09-09-2017, 10:56 AM
kerkrong kerkrong is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 843
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Aku hanya friend dgn org yg aku kenal dlm hidup...ada la 300 org
Reply With Quote
  #9  
Old 09-09-2017, 11:20 AM
keraskhejong keraskhejong is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 399
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

aku klu nk add, tgok mutual fren lbih 50 bru aku add..
hahah...dh aku pun jnis x update fb...
Reply With Quote
  #10  
Old 09-09-2017, 02:05 PM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,102
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kerkrong View Post
Aku hanya friend dgn org yg aku kenal dlm hidup...ada la 300 org
yg ni baru btol..ada yg pantang dahi licin, smua ko nk accept jdik frenz..
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump