Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-08-2017, 02:50 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 39,938
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1175
Active Level
My Mood:
Default Facebook - Segala bentuk perbincangan.

..............................

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
mohon tt update tajuk thread kpd Semua Tentang Facebook
apa2 tentang pesbok kita gebang sini

Quote:
Message originally posted by Jedi on 28-08-2017 at 02:50 PM:

Facebook down?

Ni bila nak login, dia suruh cipta password baru.

Korang dah try?


Tadi Google 'Facebook down', memang ramai kata tengah down.
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)


Last edited by Jedi; 18-11-2017 at 02:06 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-08-2017, 02:51 PM
dauskupang dauskupang is online now
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,915
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 134
Active Level
My Mood:
Default

x down pon...

ok je...
__________________
-
Reply With Quote
  #3  
Old 28-08-2017, 02:52 PM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,452
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 141
Active Level
Default

ok jer

xda pun minta apa2
Reply With Quote
  #4  
Old 28-08-2017, 02:53 PM
magnesium magnesium is offline
Legendary Member

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 10,452
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 141
Active Level
Default

ok jer

xda pun minta apa2
Reply With Quote
  #5  
Old 28-08-2017, 03:06 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 13,944
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 321
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

mungkin sebab dah lama tak tukar password, kemungkinan ada aktifkan fungsi password expired
mungkin sebab tu fb suruh create new password
segala mungkin

aku ok je fb

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Ni bila nak login, dia suruh cipta password baru.

Korang dah try?
Reply With Quote
  #6  
Old 28-08-2017, 03:56 PM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,509
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 89
Active Level
My Mood:
Default

fb mmg tgh cek acc..dari smlm cmni..aku rs fb tgh upgrade system kaw2 ni..
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 18-11-2017, 01:13 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,078
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 277
Active Level
My Mood:
Default

facebook selalu update skrg ni
yg terbaru,bila nak up status,kena tekan next dan pilihan samada public atau private dan boleh pilih group jgk
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #8  
Old 18-11-2017, 01:14 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,078
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 277
Active Level
My Mood:
Default

mohon tt update tajuk thread kpd Semua Tentang Facebook
apa2 tentang pesbok kita gebang sini
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #9  
Old 16-12-2017, 12:50 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,078
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 277
Active Level
My Mood:
Default

fb tambah fungsi baru. post kita di group,boleh disable komen

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #10  
Old 19-12-2017, 01:37 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,078
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 277
Active Level
My Mood:
Default

Facebook Menguji Ciri Perkongsian Yang Hanya Hadir Pada News Feed Dan Bukan Profil

amanz.my/2017154670
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump