Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stock Counters

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 20-04-2014, 06:19 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,917
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Dah jauh memanjat Homeritz ni...melepasi harga IPO asal dulu..
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-04-2014, 01:37 PM
AbangZz AbangZz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 100
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Current Price 0.830 with P/E 9.18
ROE 20.57
Reply With Quote
  #13  
Old 21-06-2014, 08:27 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,917
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Wow...baru Q2 2014, EPS sudah 5.31sen....dividen 1sen..
thn lepas Q2 2013, EPS baru 2.50sen...
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #14  
Old 28-06-2015, 11:40 PM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,917
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Homeritz mmg terbaik....

Bonus issue....1 saham baru utk setiap 2 saham sedia ada...
Warrant...1 warrant untuk setiap 4 saham sedia ada..

Exdate...3 July 2015..mesti beli sebelum 3 july 2015..
Entitlement ..7 July 2015...saham baru dan warrant masuk ke dalam akaun...

Harga saham pada 3July2015 akan diadjust selepas bonus issue...
Kiraan : (Harga pada 2July2015) x 2 ) / 3 =.....
Contoh : (Harga pada 2July2015 RM1.50 x 2 ) / 3 = Harga pada 3July2015 ialah RM1.00

Exercise warrant pada RM0.92....

Peluang untung pada premium warrant price...
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #15  
Old 28-06-2015, 11:53 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,444
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9760
Active Level
My Mood:
Default


..
Reply With Quote
  #16  
Old 01-07-2015, 12:22 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 357
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pagi ni 1/7/2015 jam 12:21 harga dah RM1.48.naik 5 sen.Besuk ada 1 hari sebelum 3/7/2015 x bonus issue.

market pun cantik boleh let go dulu ambil profit & beli balik lps bonus issue kot..
Reply With Quote
  #17  
Old 06-07-2015, 12:37 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 357
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dah jual RM1.55 pada 3/7/2015 sebelum x bonus issue & warrant.dok tengah intai masa sesuai nak masuk balik.tengahari ni RM0.95 lps x bonus issue.market pula tak baik jadi baik simpan cash dulu
Reply With Quote
  #18  
Old 07-07-2015, 12:01 AM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,917
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 3
Active Level
Default

saya masuk sebelum bonus issue..harapkan gain pada premium warrant jer la nanti..
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
  #19  
Old 08-07-2015, 01:12 PM
shiby shiby is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 357
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mytrade View Post
saya masuk sebelum bonus issue..harapkan gain pada premium warrant jer la nanti..
bonus issue dah masuk.seperti saya agak pelabur akan mula jual utk lock profit.free warrant pun lps ni pelabur akan jual. Saya harap tuan mytrade memang masuk awal homeriz ni sebab bila harga makin jatuh, profit tuan pun akan berkurangan..bila harga saham mula jatuh.dah 93sen tengahari ni.Jatuh 4 sen dari semalam.

saya tunggu masa sesuai utk masuk balik.sekarang ni pegang dulu cash
Reply With Quote
  #20  
Old 09-07-2015, 05:36 AM
mytrade mytrade is offline
Super Active

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,917
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shiby View Post
bonus issue dah masuk.seperti saya agak pelabur akan mula jual utk lock profit.free warrant pun lps ni pelabur akan jual. Saya harap tuan mytrade memang masuk awal homeriz ni sebab bila harga makin jatuh, profit tuan pun akan berkurangan..bila harga saham mula jatuh.dah 93sen tengahari ni.Jatuh 4 sen dari semalam.

saya tunggu masa sesuai utk masuk balik.sekarang ni pegang dulu cash
ya..kena plak sentiment pasaran pun teruk..
semalam ada waitng homeriz pada 90.5sen...tp tk sampai..itu lbhkurang 60% retracement..so utk hari ni mgkin lg turun ..xtau 90sen dpt support ke tak?...
__________________
Mytrade ECGC
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump