Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 13-10-2009, 04:22 PM
apiz apiz is offline
Active Plus

apiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2009
Location: KeyyyELLL
Posts: 4,383
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak share ke nak tunjuk kehebatan masing2...huhuh
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-10-2009, 04:57 PM
wealthgainer wealthgainer is offline
Legendary Member

wealthgainer's Avatar
 
Trader Rating: (65)
Join Date: May 2007
Location: Seri Kembangan
Posts: 13,979
Thanks (Received): 42
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by UiqueSpect View Post
aku ade cara nak gune internet freeee tanpa ultrasurf atau software proxy....
tp aku nak cas org gak....RM35 ok tak?
org lain cas smp rm 180...

gerenti tak putus2... bukak 2-3 platform forex pastuh ym pon ok lagik...
HAHAHAHAHAHAHA...
hehe..ko ni dah kira hi-jack...
cara tak yah bayar pon ade la boss....
masuk blog kakibising ade dia ajar free...

p/s -tapi terus terang aku cakap..aku tak guna...sebab bagi aku harammm buat cara ni...
Sendiri buat sendiri tanggung arr..
__________________
KIPAS GERGASI MASJID

Last edited by wealthgainer; 13-10-2009 at 05:11 PM..
Reply With Quote
  #13  
Old 13-10-2009, 06:42 PM
rijal2009 rijal2009 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

rijal2009's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Location: lalalalala....
Posts: 9,169
Thanks (Received): 286
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by avatar View Post
thnx 4 share
sama2..
__________________
Cakap ler ape nak ckp..lalalala...
Reply With Quote
  #14  
Old 13-10-2009, 06:51 PM
sonOFjawa sonOFjawa is offline
Active Member

sonOFjawa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: putarJaya_18
Posts: 2,324
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT, nk tnye skit......
ada stu website ni kalau aku nk buka kt pc kt umah dia kuar "PROBLEM LOADING PAGE"... tp kalau aku buka kt opis bleh la plak......
aduss....ade yg xkena ke ngan pc aku ni......website lain senang la plak
kalau nk bukak...
masalh ni sudah lama menghantui pc "otai" aku nie........
tulonnnnnnnnnnn.........
Reply With Quote
  #15  
Old 13-10-2009, 07:08 PM
rijal2009 rijal2009 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

rijal2009's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Location: lalalalala....
Posts: 9,169
Thanks (Received): 286
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sonOFjawa View Post
TT, nk tnye skit......
ada stu website ni kalau aku nk buka kt pc kt umah dia kuar "PROBLEM LOADING PAGE"... tp kalau aku buka kt opis bleh la plak......
aduss....ade yg xkena ke ngan pc aku ni......website lain senang la plak
kalau nk bukak...
masalh ni sudah lama menghantui pc "otai" aku nie........
tulonnnnnnnnnnn.........
erm kalau aku check tgk pc ko pki teamviewer blh aku tau sbb ape..
mungkin pc kt umah ko tu pki anti virus kot? sbb anti virus block web tu..
taktau nak ckp la..
pm aku kalau nak suruh aku buatkan.
__________________
Cakap ler ape nak ckp..lalalala...
Reply With Quote
  #16  
Old 13-10-2009, 07:16 PM
sonOFjawa sonOFjawa is offline
Active Member

sonOFjawa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: putarJaya_18
Posts: 2,324
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by thepirate91 View Post
erm kalau aku check tgk pc ko pki teamviewer blh aku tau sbb ape..
mungkin pc kt umah ko tu pki anti virus kot? sbb anti virus block web tu..
taktau nak ckp la..
pm aku kalau nak suruh aku buatkan.
sbnrnye cite dia lagu ni......
aku de beli 1 kod utk KIS kaspersky....
masalahnye skrg aku xbleh nk download setup utk KIS nie...
asal nk masuk website dia je trus kuar Prob Load Pge...
sengal tol la pc nie....
Reply With Quote
  #17  
Old 13-10-2009, 07:27 PM
apiz apiz is offline
Active Plus

apiz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2009
Location: KeyyyELLL
Posts: 4,383
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sonOFjawa View Post
sbnrnye cite dia lagu ni......
aku de beli 1 kod utk KIS kaspersky....
masalahnye skrg aku xbleh nk download setup utk KIS nie...
asal nk masuk website dia je trus kuar Prob Load Pge...
sengal tol la pc nie....
suh TT tewamviewer..
Reply With Quote
  #18  
Old 13-10-2009, 07:37 PM
sonOFjawa sonOFjawa is offline
Active Member

sonOFjawa's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2008
Location: putarJaya_18
Posts: 2,324
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

teamviewer ni menatang pe TT???
Reply With Quote
  #19  
Old 13-10-2009, 07:39 PM
rijal2009 rijal2009 is offline
Marked as Scammer
(until issue resolved)

rijal2009's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Location: lalalalala....
Posts: 9,169
Thanks (Received): 286
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sonOFjawa View Post
sbnrnye cite dia lagu ni......
aku de beli 1 kod utk KIS kaspersky....
masalahnye skrg aku xbleh nk download setup utk KIS nie...
asal nk masuk website dia je trus kuar Prob Load Pge...
sengal tol la pc nie....
masalah kecik je tuh..
teamviwer ni utk kita control pc ke pc..
__________________
Cakap ler ape nak ckp..lalalala...
Reply With Quote
  #20  
Old 13-10-2009, 07:53 PM
ozy ozy is offline
Junior

ozy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2009
Posts: 57
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tips nak cari lagu kat google

Quote:

1) masuk google.com tak pon search terus drpd chrome

2) type mcm kat bwh ni :

Quote:
nama_artis tajuk_lagu .mp3 site:mediafire.com

tak pon kalau nak cari based on nama artis je :

Quote:
nama_artis .mp3 site:mediafire.com

tak pon kalau nak cari based on nama artis je :

Quote:
tajuk_lagu .mp3 site:mediafire.com

site tu bole tukar lain2 kalau tau mana ada host lagu.

CONTOH


cuba, jgn tak cuba.

Last edited by ozy; 13-10-2009 at 07:59 PM..
Reply With Quote
Thanks rijal2009, tebbaloi, kuca_lana, mylaiwan8, aidiryatim thanked for this post
Sponsored Links
Reply

Tags
ilmu it

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump