Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-07-2013, 06:45 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Servis Beli Barang di Ebay,Agoda(Booking Hotel) dan mana2 website terima Paypal!









Servis Beli Barang di Ebay,Agoda(Booking Hotel) dan mana2 website terima Paypal!

Quote:
Fee serendah Rm5 per transaksi untuk dibawah $100
BIDDING FEE 5% atau minimum RM10 , KALAH BIDDING TIDAK PERLU BAYAR

Tidak ada maximum transaksi


Quote:
List store yang menerima Paypal:
http://ebay.com
http://www.garena.my/ - Chips game
http://www.aliexpress.com (HANYA ANDA SESETENGAH SELLER MENERIMA PAYPAL)
http://www.Dealextreme.com
http://www.prodirectsoccer.com
http://www.hobbyking.com
http://www.yesasia.com
http://www.play-asia.com/
boleh request tempat lain lagi macam VPN,VPS dan Premium ID
Quote:
Quote:
Terma dan syarat:
1. Kami dapat melakukan servis pembayaran selain dari website di atas asalkan store atau website itu MENERIMA PAYPAL.
2. Barang yang dibeli akan dikirim ke alamat pembeli.
3. Pembelian barang tidak dapat dibatalkan jika kami sudah melakukan pembayaran ke seller.
4. Barang yg dibeli adalah BUY IT NOW dan BIDDING.
5. Semua bayaran, tax kastam,cukai (jika ada) menjadi tanggungjawab pembeli sebab kami hanya melakukan pembayaran di store tersebut.
6. Apabila barang yang diterima tidak sesuai dengan yang dibeli/rosak atau barang tidak diterima kami tidak akan bertanggungjawab.Oleh sebab itu pastikan anda research terlebih dahulu rating seller itu.
7.Apabila dalam waktu 30 ( Tiga Puluh ) hari barang belum diterima silahkan PM/SMS/Whatsapp/BBM kami supaya kami dapat menghubungi seller tersebut.Diatas 35 hari bukan tanggungjawab kami lagi.
8.Pembelian adalah muktamad.
9.Tidak menerima pembelian yang dilarang oleh kerajaan yang seperti barang2 mistik, pornografi, senjata api, dadah & bahan kimia.

Quote:
Cara Pengiraan Harga barang :
1.Rate Paypal mengikut semasa : https://www.google.com.my/search?q=1+usd+in+myr

Harga Barang : USD 80
Shipping: USD 20
Total: USD 100
Rate Semasa 6/7/2013 : Rm3.19

Total harga barang USD 100 x Rm3.19 = RM 319.00
Fee pembelian : RM5
Total yang perlu dibayar : RM324

2. Selepas deal dengan harga yang telah dipersetujui anda dapat melakukan transfer ke account bank saya.












Payment Methods:



Attached Images
File Type: jpg COVER_PAYPAL.jpg (272.8 KB, 516 views)

Last edited by rey1988; 29-06-2015 at 04:06 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-07-2013, 06:49 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Format Untuk Pembelian Barang :

Nombor Hp :
Link Barang :
Jangka masa barang sampai ke alamat pembeli:

US/UK via DHL 3-7 hari kerja
US/UK via USPS/ Royal Mail:
USPS First class: tracking numbernya pake LNxxxxUS >> 30-35 hari
USPS Priority Mail: tracking numbernya pake CF, CJ, CWxxxxUS >> 10-20 hari
Royal Mail Small Packet: tanpa tracking >> 30-35 hari

US via Fedex 3-5 hari kerja (ekonomi)

China/HK via CN/HK Post 30-35 hari kerja

Last edited by rey1988; 04-09-2013 at 06:53 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 06-07-2013, 09:02 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

-Testimonial Pelanggan -

Quote:
Originally Posted by okaneman View Post
Pembelian VPS untuk customer.. tq



Servis tt mmg terbaek.
Quote:
Originally Posted by mohdsuffi View Post


terima kasih TT....servis terbaik....puas ati...
Quote:
Quote:
Originally Posted by mohdsuffi View Post
VPS Specials - LEB-VZ2048-YEARLY


Quote:
Pembelian VPS untuk okaneman




Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
Pembelian barang di ebay utk Pokyo

http://www.ebay.com.my/itm/Compatibl...item53f38af71e



Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
Pembelian barang di ebay utk Pokyo

http://www.ebay.com/itm/U7-Zippered-...item5d3cacb2b3

Done Lagi!! lai lai lai.. stok paypal ready $300-$500 tiap hari sebelum sy wd ke bank je



Quote:
Originally Posted by haki View Post
Pembelian barang di ebay utk tuan Haki

http://www.ebay.com/itm/NEW-Casio-Gr...item337965e1c6

Done Lagi!! lai lai lai.. stok paypal ready $300-$500 tiap hari sebelum sy wd ke bank je


Quote:
Originally Posted by carcosa View Post
Pembelian barang di ebay utk tuan carcosa

Done Lagi!! lai lai lai.. stok paypal ready $300-$500 tiap hari sebelum sy wd ke bank je





Quote:
Pembelian di ebay untuk ke sekian kali tuan Pokyo..



Quote:
Pembelian VPS untuk bos okaneman



Quote:
Pembelian di ebay untuk tuan darkriez



Quote:
Originally Posted by michaeleng View Post
pembelian barang utk buyer Michaeleng






Quote:
Pembelian Seluar Jeans dari ID FB Power Seller dari Facebook

Quote:
thanks bos palatisma sebab dah guna servis sy..

Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
Servis yang terbaik dari TT,barang sudah sampai. (sampai hari sabtu) lepas ni boleh guna lagi servis dari tt. dalam masa 5 hari bekera sudah sampai,terbaik jugak usps.

cuma satu je laa aku rasa macam kena scam dengan seller dekat ebay tu,cakap ada free gift kalau beli barang over 40$, sekali tengok tak ada pun . haha,dia terlupa kot.


Quote:
Originally Posted by donaldduck View Post
boss...tq ... brg dh smp..

sebijik...pakai sedap!!

TQ2.. lebiu..
Quote:
Originally Posted by Breekachu View Post
salam tuan. barang dah sampai. ada rezeki kita deal lagi


Quote:
Originally Posted by alpine_star View Post
Aku mls nk tulis panjang2...tp aku dah berbelanja hampir 2000 menggunakan servis TT nih..tny rege, trus beli....hahaha...

Last edited by rey1988; 24-10-2014 at 02:24 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 06-07-2013, 09:10 PM
adie73 adie73 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,085
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Asalamualaikum.tt kalau saya nak beli helmet motosikal kat ebay us contohnya,boleh ke helmet tu sampai kat rumah?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-07-2013, 09:13 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adie73 View Post
Asalamualaikum.tt kalau saya nak beli helmet motosikal kat ebay us contohnya,boleh ke helmet tu sampai kat rumah?
w'salam..

boleh je..

tp pastikan seller tu boleh shipping worldwide
Reply With Quote
  #6  
Old 06-07-2013, 09:42 PM
adie73 adie73 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,085
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rey1988 View Post
w'salam..

boleh je..

tp pastikan seller tu boleh shipping worldwide
Saya pernah beli helmet di ebay,bila sampai klia, kastam tahan helmet tu,dia kata nak surat /permit import helmet yang boleh diperolehi di pejabat miti.malas saya nak uruskan.last2 saya lupakan saja.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-07-2013, 09:49 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adie73 View Post
Saya pernah beli helmet di ebay,bila sampai klia, kastam tahan helmet tu,dia kata nak surat /permit import helmet yang boleh diperolehi di pejabat miti.malas saya nak uruskan.last2 saya lupakan saja.
aik takkan helmet je da kena tahan..

bro beli byk ke?

so far takada lagi barang sy yg kena tahan..

dah pernah beli laptop dan camera handycam lagi tu..

beli jam mahal2 pun pernah so far ok je..
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2013, 09:53 PM
arifrahmanz arifrahmanz is offline
Active Member

arifrahmanz's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,894
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt kalau sy nak beli brg2 kereta boleh x?
Reply With Quote
  #9  
Old 06-07-2013, 09:56 PM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arifrahmanz View Post
tt kalau sy nak beli brg2 kereta boleh x?
boleh je asalkan store tu terima paypal

kasi link barang tu dlu..

sy cadangkan klo sebelum ni tak pernah beli barang baik ambik sikit2 dulu..
Reply With Quote
  #10  
Old 07-07-2013, 10:58 AM
rey1988 rey1988 is offline
Super Active

rey1988's Avatar
 
Trader Rating: (71)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,253
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Servis Beli Barang di Ebay,DealExtreme,Yesasia dan store lain yang menerima Paypal




Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump