Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 07-11-2016, 12:48 PM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sir_hanz View Post
boleh pm syarat kelayakan gaji utk apply ?
apa kelebihan terminate asb lama n apply asb cimb ni ? tq
Kelebihan terminate yg lama dan buat yg baru:

- untuk pengetahuan tuan, tuan akan dpt pulangan dri loan lama tuan dripada bank yg tuan buat pinjaman.
- apa yg tuan bayar kepada bank adalah : principal + interest
- interest adalah keuntungan bank, dan prinsipal akan dipulangkan kpd tuan.
- apa yg kmi offer adalah loan utk jangka masa yg lebih lama. Maknanya bulanan tuan akan lebih rendah dan tuan layak menerima lebihan lebih byk pada awal tahun.
-eg : loan asb 200k , installment RM1100 x 12 : RM13200 tetapi dividend yg dpt at least RM15,000. Maknanya lebihan tuan adalah RM1,800 setiap tahun.

Last edited by lah7772; 07-11-2016 at 01:25 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 07-11-2016, 04:18 PM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,429
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 81
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lah7772 View Post
BOLEH TRY TUAN..

*NOTES : JIKA LOAN LULUS BULAN 12, TUAN AKAN START BAYAR BULAN 1, TETAPI DIVIDEND BULAN 12 TETAP AKAN DPT JIKA LOAN DILULUSKAN SEGERA
Maksud ccris adakah termasuk hutang2 lama dgn bank yg dah bertahun x bayar..atau ccri rekod x lebih 2 bln bos??

p/s : Kalau btul boleh promote ni.. hehe
Reply With Quote
  #13  
Old 07-11-2016, 06:21 PM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Supreme View Post
Maksud ccris adakah termasuk hutang2 lama dgn bank yg dah bertahun x bayar..atau ccri rekod x lebih 2 bln bos??

p/s : Kalau btul boleh promote ni.. hehe
Kalau blacklist boleh apply boss.. CCRIS kalau terlalu teruk n byk tak boleh.. Tetapi apa2 pun boleh bgi kami cek kan dulu...
Reply With Quote
  #14  
Old 07-11-2016, 08:56 PM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ayien98 View Post
Pm sy 200k
PM sy no phone.. Kita discuss nanti..
Reply With Quote
  #15  
Old 08-11-2016, 04:04 AM
kendoff kendoff is offline
Active Member

kendoff's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2014
Posts: 2,265
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm tt..banyak nak tanya..
__________________
silence=another word of pain..
Reply With Quote
  #16  
Old 08-11-2016, 05:45 AM
nokia3210 nokia3210 is offline
Regular

nokia3210's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2012
Posts: 701
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lah7772 View Post
BOLEH TRY TUAN.. INSYALLAH

YG PENTING BOLEH BAYAR BULAN2..
bayar bulan2 rasanya takde masalah..tp sbb sejarah pengurusan wang yg teruk sblm ni, blacklist sbb utang court,bil telco
__________________
More people would learn from their mistakes if they weren't so busy denying them.
Reply With Quote
  #17  
Old 08-11-2016, 09:38 AM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kendoff View Post
pm tt..banyak nak tanya..
ni no phone sy : 0177212721

whatsapp jer ok..
Reply With Quote
  #18  
Old 08-11-2016, 09:39 AM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nokia3210 View Post
bayar bulan2 rasanya takde masalah..tp sbb sejarah pengurusan wang yg teruk sblm ni, blacklist sbb utang court,bil telco
blacklist xde masalah.. loan asb ni adalah salah satu cara kita nk disiplinkan diri kita dlm perancangan kewangan
Reply With Quote
  #19  
Old 08-11-2016, 12:15 PM
sir_hanz sir_hanz is offline
Active Member

sir_hanz's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,013
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lah7772 View Post
Kelebihan terminate yg lama dan buat yg baru:

- untuk pengetahuan tuan, tuan akan dpt pulangan dri loan lama tuan dripada bank yg tuan buat pinjaman.
- apa yg tuan bayar kepada bank adalah : principal + interest
- interest adalah keuntungan bank, dan prinsipal akan dipulangkan kpd tuan.
- apa yg kmi offer adalah loan utk jangka masa yg lebih lama. Maknanya bulanan tuan akan lebih rendah dan tuan layak menerima lebihan lebih byk pada awal tahun.
-eg : loan asb 200k , installment RM1100 x 12 : RM13200 tetapi dividend yg dpt at least RM15,000. Maknanya lebihan tuan adalah RM1,800 setiap tahun.
tq atas penerangan
pm details utk permohonan
terima kasih
__________________
i'm a part timer, an apple enthusiast
simcard and note 3 seller
computer formatter, fulltime as a.......

Reply With Quote
  #20  
Old 08-11-2016, 04:47 PM
lah7772 lah7772 is offline
Active Member

lah7772's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,899
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 5
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sir_hanz View Post
tq atas penerangan
pm details utk permohonan
terima kasih
whatsapps sy 0177212721 or pm no phone tuan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump