Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 23-05-2016, 12:07 PM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

BUMP!!!

Bulan puasa nak dekat dah, lepas tu raya pulak..

nak apply loan, cpt2 pm/wassap sy..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 24-05-2016, 12:15 PM
TensionSokmo TensionSokmo is offline
Regular

TensionSokmo's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 607
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

-gaji kasar RM2,500 minima
Gaji RM3k
- pinjaman dari 15K - 150K
Tak banyak cukup untuk lepas baki hutang
- CCRIS (tak lebih 1 bulan tunggakan), CTOS, BLACKLIST (kalau panel bank rakyat boleh cuba)!
Yang ni xtau
- boleh setel pinjaman atau kad kredit bank lain
Ni yang nak buat untuk dapat cash banyak kat tangan tapi bank tak percaya

- komitmen tinggi masih layak apply
Ini alasan yang bank menyebabkan bank reject
- bekerja dlm syarikat GLC, MNC, PLC dan Berhad sgt dialu2kan.
Kerja bank

So boleh ke TT
__________________
"Ya ALLAH ampunkan dosaku,dosa ibu bapaku,dosa isteri dan anakku,dosa semua keluargaku,dosa guru-guruku,dosa rakan-rakan ku,dan dosa semua muslimin-muslimat. Amin.."
Reply With Quote
  #13  
Old 25-05-2016, 10:45 AM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TensionSokmo View Post
-gaji kasar RM2,500 minima
Gaji RM3k
- pinjaman dari 15K - 150K
Tak banyak cukup untuk lepas baki hutang
- CCRIS (tak lebih 1 bulan tunggakan), CTOS, BLACKLIST (kalau panel bank rakyat boleh cuba)!
Yang ni xtau
- boleh setel pinjaman atau kad kredit bank lain
Ni yang nak buat untuk dapat cash banyak kat tangan tapi bank tak percaya

- komitmen tinggi masih layak apply
Ini alasan yang bank menyebabkan bank reject
- bekerja dlm syarikat GLC, MNC, PLC dan Berhad sgt dialu2kan.
Kerja bank

So boleh ke TT
tuan boleh wassap sy payslip dan ic copy kat sy..
Reply With Quote
  #14  
Old 26-05-2016, 11:57 AM
TensionSokmo TensionSokmo is offline
Regular

TensionSokmo's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 607
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by elnino25 View Post
tuan boleh wassap sy payslip dan ic copy kat sy..

Kalu email ada? Senang ckit
__________________
"Ya ALLAH ampunkan dosaku,dosa ibu bapaku,dosa isteri dan anakku,dosa semua keluargaku,dosa guru-guruku,dosa rakan-rakan ku,dan dosa semua muslimin-muslimat. Amin.."
Reply With Quote
  #15  
Old 26-05-2016, 03:39 PM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TensionSokmo View Post
Kalu email ada? Senang ckit
email saya:

[email protected]



sy igtkan wassap lg senang..huhu..

Reply With Quote
  #16  
Old 30-05-2016, 10:35 AM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

bump di pagi hari!!!!
Reply With Quote
  #17  
Old 31-05-2016, 10:17 AM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Puasa dah nak dekat, raya semakin hampir..apa pun keperluan anda, jgn segan untuk bertanya..
Reply With Quote
  #18  
Old 31-05-2016, 10:21 AM
ketupatFX ketupatFX is offline
Active Member

ketupatFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,201
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by elnino25 View Post
Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera warga CG..

Pinjaman Peribadi dari Bank-Bank Terpilih untuk staff Swasta dan Kerajaan.

- gaji kasar RM2,500 minima
- pinjaman dari 15K - 150K
- CCRIS (tak lebih 1 bulan tunggakan), CTOS, BLACKLIST (kalau panel bank rakyat boleh cuba)!
- boleh setel pinjaman atau kad kredit bank lain
- komitmen tinggi masih layak apply
- bekerja dlm syarikat GLC, MNC, PLC dan Berhad sgt dialu2kan.

Sila sertakan gambar IC (depan belakang) dan payslip terbaru utk cek kelayakan. Tawaran sah utk seluruh Malaysia dan urusan hanya menggunakan telefon, Whatsaap dan emel saja (tidak perlu walk-in ke bank). Boleh bincang2 borak2 kalau ada masalah.

Sila whatsapp 0123856800 atau PM terus..
Nak email pun boleh: [email protected]

ccris ptptn kacau x haha soalan wajib sekrang
Reply With Quote
  #19  
Old 31-05-2016, 11:56 AM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ketupatFX View Post
ccris ptptn kacau x haha soalan wajib sekrang
kacau boss..tp klu sebulan okey..kerja ape? gov ke swasta?
Reply With Quote
  #20  
Old 01-06-2016, 10:36 AM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,504
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Bump!

Sila whatsapp 0123856800 atau PM terus..

Nk email pun boleh: [email protected]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump