Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 18-05-2008, 07:56 PM
z_makalof z_makalof is offline
Regular

z_makalof's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Location: banting selangor
Posts: 777
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dann View Post
Kita minta kerjasama pada mana-mana ahli forum ini supaya dapat report/adu terus di dalam topik ini sekiranya ada mana-mana ahli yang menawarkan loan di dalam section Loans, Credit Cards yang mempunyai agenda untuk mempromosi apa-apa skim atau MLM di sebalik loan yang mereka tawarkan.

Untuk pengetahuan, di dalam section ini TIDAK DIBENARKAN menawarkan sebarang loan yang mengandungi unsur-unsur MLM, program mana-mana syarikat/pertubuhan/koperasi atau skim-skim yang meliputi agenda tersembunyi ataupun yang telah dibincangkan di dalam forum.

Ada antara ahli telah di 'ban' kerana masih berdegil melakukan promosi walaupun telah diberi amaran atau topik telah dipadam dan mereka sentiasa akan membuka ID yang baru untuk meneruskan promosi.

Kita percaya masih ada ahli yang prihatin untuk membantu moderator-moderator memantau aktiviti ini supaya section ini masih relevan dengan penawaran loan/pinjaman/creditcard tanpa melibatkan mana-mana skim atau MLM.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih pada ahli yang prihatin di dalam hal di atas.
sokong2...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 23-05-2008, 09:10 AM
His777ham His777ham is offline
Active Member

His777ham's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,143
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mengongkong dan tak adil
Reply With Quote
  #13  
Old 23-05-2008, 09:38 AM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,158
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by elgato49 View Post
Bole saya tanya kenapa x bole promote loan MLM ni? saya x promote tapi minat nak apply.. nak apply ngan bank mmg x dpt. nak modal untuk buat overdraft supaya dapat settle hutang2 kad kredit dan hutang "ah-ngah"

Terima kasih
kalu awak nak buat jugak, cari la forum yg boleh buat. kat sini moderator tak suka la. lagipun benda nie dah lama tak dibenarkan. bukannya baru ader sekatan. keahlian kita di forum nie bergantung kpd peraturan2 yg telah ditetapkan. jika kita berminat, boleh blah. bukan saya nak perli sape-sape. tapi itu la hidup.
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
  #14  
Old 24-05-2008, 11:06 AM
garfield5552 garfield5552 is offline
Active Member

garfield5552's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: aku nie kat mane2 jer...
Posts: 1,551
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

...bagus moderator....
Reply With Quote
  #15  
Old 24-05-2008, 11:16 AM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Thanks (Received): 109
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Okay, noted... and ready to comply...
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #16  
Old 24-05-2008, 11:22 AM
tokmat™ tokmat™ is offline
CG Top Poster Club

tokmat™'s Avatar

 
Trader Rating: (41)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam - Limbang - Kota Kinabalu - Shah Alam
Posts: 33,935
Thanks (Received): 274
Likes (Received): 1
Blog Entries: 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by His777ham View Post
mengongkong dan tak adil
Di bahagian mana yang rasanya Admin/Mod CG mengongkong...?
Kita bernaung di bawah satu forum, iaitu CariGold.com...
Sekiranya pemilik CG ini telah menetapkan peraturan, maka wajarlah kita turuti.....
Kita bertamu & menumpang, maka ikutlah peraturan yang ditetapkan....
Pihak Admin / Mod Cg menetapkan sesuatu peraturan pastinya untuk kebaikan semua pihak.....
Fikirkan secara global & bukannya untuk kepentingan diri kita...
__________________
Reply With Quote
  #17  
Old 24-05-2008, 11:25 AM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,704
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by His777ham View Post
mengongkong dan tak adil
ko ada agenda tersembunyi ker...?
Reply With Quote
  #18  
Old 27-05-2008, 06:24 PM
garfield5552 garfield5552 is offline
Active Member

garfield5552's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: aku nie kat mane2 jer...
Posts: 1,551
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gween View Post
ko ada agenda tersembunyi ker...?
ade la tu...kalau tk takkan melenting smpi mcm tu skali...
Reply With Quote
  #19  
Old 27-05-2008, 06:35 PM
wazri75 wazri75 is offline
Active Member

wazri75's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,950
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

seksyen ape ye...yg boleh promote loan berdasarkan MLM dlm cg ni..?
betul jugak kate member sorang tu...nk loan ngan bank...susah...
loan ngan MLM mungkin senang sikit...
Reply With Quote
  #20  
Old 27-05-2008, 06:39 PM
maliq7776 maliq7776 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,838
Thanks (Received): 73
Likes (Received): 0
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

ok..arahan diterima..roger..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump