Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 21-03-2017, 08:15 AM
staticus staticus is offline
Active Member

staticus's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,066
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 6
Blog Entries: 1
Active Level
Default

hati2 apa yang diupload ke facebook
__________________
Utamakan kedai Muslim,
Selagi boleh..,
makanlah hanya produk makanan yg dihasilkan oleh muslim..
..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 21-03-2017, 08:31 AM
johari82 johari82 is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 272
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 10
Active Level
Default

ni satu taman dgn aku ni,tapi klu orang kaya,rumah bahagian gate A,gate B atau gate C,rumah aku x de gate
kat sini mmg ramai indon,sebab tgh rancak buat rumah,smpi ade perkampungn kecil indon,
aku pun baru2 ni renovate rumah dgn indon,bnyk kes le skrg,mmg takut sikit klu duduk kawasan yg sedang membangun
Reply With Quote
Likes Faizudin, cek mek molek liked this post
  #13  
Old 21-03-2017, 08:36 AM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,674
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

Tahniah PDRM
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #14  
Old 21-03-2017, 08:41 AM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,432
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 171
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by johari82 View Post
ni satu taman dgn aku ni,tapi klu orang kaya,rumah bahagian gate A,gate B atau gate C,rumah aku x de gate
kat sini mmg ramai indon,sebab tgh rancak buat rumah,smpi ade perkampungn kecil indon,
aku pun baru2 ni renovate rumah dgn indon,bnyk kes le skrg,mmg takut sikit klu duduk kawasan yg sedang membangun
...dan menjadi org kaya..
Reply With Quote
  #15  
Old 21-03-2017, 09:39 AM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,452
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 238
Active Level
My Mood:
Default

RM3 juta mana ckup... kenapa tak minta RM18 juta, barulah setiap seorang dapat RM1 juta.

Baru berbaloi walaupun masuk dalam.
Reply With Quote
  #16  
Old 21-03-2017, 12:22 PM
percumaforex percumaforex is offline
Super Active

percumaforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 6,844
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

malas nak google gambar..ade gambar yg xde censored ke
Reply With Quote
  #17  
Old 21-03-2017, 12:26 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 23,632
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 833
Active Level
My Mood:
Default

baguslah, berjaya diselamatkan
syabas pdrm
Reply With Quote
  #18  
Old 21-03-2017, 12:27 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 33,443
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 125
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

tahniah pdrm..cepat betul dan pantas

ps; nyampah betul aku tengok muka poyo si khalid ni
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
VPN UNLIMITED [TELCOBIRU]
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #19  
Old 21-03-2017, 01:23 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,242
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8094
Active Level
My Mood:
Default

$3juta tu sgd sbb tu figure sumber news sebelah. rm9.5 juta
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #20  
Old 21-03-2017, 01:36 PM
stillFX stillFX is offline
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,948
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 89
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by percumaforex View Post
malas nak google gambar..ade gambar yg xde censored ke
nak guugel apa tuan?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold