Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22-04-2012, 11:04 PM
antu air antu air is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2012
Posts: 3,147
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default sapa nak urut?

salam warga cgrian

ada sesapa nak urut?
urut yang betul-betul punyalah
bukan main-main naa..

siapa yang boleh di urut?

1- bayi 6 bulan ke atas
2- lelaki dan wanita (saya pro)

waktu yang sesuai?

1- seawal 6 pagi hingga 8
2- 6 petang hingga 12 tghmalam

coverage area?

klang valley
bermula dari gombak bawa ke cheras
sg buloh hingga puchong
putrajaya ke banting
shah alam ke klang

Siang - InCall
Malam - OutCall



temujanji 2 hari sebelum sesi,

antu air -> 019 3982600

sebelum membuat tempahan mengurut
sila rujuk jadual di 3 muka surat terakhir



lokasi? dont worry, saya ke tempat anda.

jenis urutan?

hilangkan sakit badan

seliuh

lumpuh

kerap kencing

angin

lemah jantung

sakit kepala

tersalah bantal/ sakit urat leher (orang katalah)

lutut

pinggang

refleksologi

bekam

demam

susah tidur malam

SLIPDISC

dan banyak lagilah..

berapa kos?
urut seluruh badan/sesi = bermula dari rm50
urut babybird/sesi = bermula dari rm70
rawatan babybird/lifetime = call for best price..
refleksologi/sesi = rm40
bekam darah/sesi = rm70 maksimum 24 cup.
lain lain = boleh diskuss

kepakaran?
masalah lelaki & wanita..

pengalaman?
lebih kurang 15tahun.

kat mana belajar?

di kelantan, terengganu, pahang,
melaka, johor dan indonesia.. dengan orang tua-tua lah..
bukan ada kelas formal pun..

silakan buat tempahan,
saja nak jumpa pelanggan/kawan baru..

nak buat appointment kat no ni 019 3982600
mari mari kita mengurut..


p/s extra services?
ada.. biasa lepas urut saya patah-patahkan, lipat-lipatkan
batang tubuh..




Quote:
Originally Posted by effies View Post
TT baru je balik dari rumah aku... hilang sakit kepala aku... sebelum nie 3 hari aku tahan sakit kepala... servis TT mmg terbaik...
sukur alhamdulillah...


Quote:
Originally Posted by bujanglapok View Post
Salam orang-orang kampung CG...
semalam aku diurut oleh TT...

nak cakap camaner errkkk
hmmm..Tidak Terkata...
Servis TT memang terbaik...
salute sama TT....

sakit lutut dan kebas kaki terus hilang
pagi ni bangun tido dah macam tak pernah sakit..

sakit otot dan sengal-sengal badan
hemm..alhamdulillah

pendek kata
pagi ni aku rasa sungguh segar bugar
dah lama tak rasa macam ni

dan yang paling best
aku tak ada rasa sakit-sakit urat
sebagaimana lazimnya selepas berurut

hu..hu... tangan TT ni...
Lembut tapi keras, keras tapi lembut
memang best...ini urutan orang berilmu
5 bintang untuk servis terbaik TT..

Quote:
Originally Posted by taza View Post
Nak begi Testimoni skit...


Dah try dah urut semalam terima kasih
Pagi ni bangun memang lega skit..

Dah banyak tempat urut pergi ada yang lanyak
urut tulang jer...bro ni main saraf jer

Brader ni memang sempoi banyak experiance
sambil urut sambil citer...

recommeded...

p/s : Nanti saya follow up lagi

Quote:
Originally Posted by rozaidi View Post
tt br je balik, dalam kul 3.30am tadi
fuh segar badan. rasa x ngantuk pun kena pukulan tt
rasa letih2 kat bahagian peha ngan betis pun hilang
thanks tt, sekapal kita rupanya
Quote:
Originally Posted by farizhelmi View Post
fuhh..lega sudah..alhamdulillah...br lps urut ngan tt..mmg terbaik...on time...next time nk amik servis tt lg...hahaha...thanx tt...
Quote:
Originally Posted by Ussf View Post
Alhamdulillah...br lps urut ngan tt ari isnin lepas..mmg terbaik...next time nk amik servis tt lg...bkn shj urut tp tt juga berkongsi byk perkara tentang kesihatan......

Quote:
Originally Posted by lonsdale86 View Post
tt baru je blik dr umah aku...huhuhu best wooo...xpenah2 aku keluar angin mcm ni...abis je urut 4-5 kali terbuang angin...huhuhuh lega je rasa...pasni lih try lagi kot...

Quote:
Originally Posted by rozaidi View Post
Best giler urut ngan u tt, xth nk ckp cmne. Susah nk huraikan
Quote:
Originally Posted by bad_103 View Post
Tuan antu air. . Thanx tlg ngurut saye. Full body package + urutan batin. . Tuan antu air seorg tukang urut yg menepati mase walaupun ujan lebat. Banyak ckp sampai x sedar dh dkt 3 jam. Urutan yg melegekan n best. Tgk laa hasil nye camne nnt.. Nk mkn nasik lmak, dtg laa. Tp free satu session laa. Haha.

Quote:
Originally Posted by pejalpaweng View Post
tq TT..mmg servis terbaek..
janji kol 8.30 tp dh smpi lg awl dr dijangkakan..
aku lak risau tkt TT xsmpi2..
nti ade mase, aku calling2 lg..

Quote:
Originally Posted by darkkiller View Post
Testimonial,badan gua dah disentuh oleh Antu Air...hahaha,lembut je urutannya siap bekam...settle je badan rasa ringan...pastu tengahari ngantuk sikit tido,,bangun segar huhuh ini yg aku nak

Quote:
Originally Posted by gazze7 View Post
Haha.
Maaf nah TT, dtg awal, x prasan plak.
Tdo lewat tgk bola.

Ok, konklusinya TT urut mmg the best.
Habis je, nangis2 dah aku ni.
Nangis sodap bdn namanya.

TT mmg byk ilmu utk dkongsi and byk tips jugak utk follow.
Nais.
Rs nak lagi.
Next time nak bekam dgn refleksologi plak.
Hahaa, next lg kuku bird.
Haha.
Quote:
Originally Posted by ezeynet View Post
lupa nak bagi testimoni:

hari tu urut+bekam..memang banyak angin..
bro antu air urut ikut ketahana kita..
kalau tekan sikit dah sakit buat slow2la..
kalau tekan kuat pun tak rasa lagi bro guna stemroll..
lenyek sampai lunyai..haha
apa pun tq bro..
segala keSELULITan yang dihamparkan harap dilupakan..


Quote:
Originally Posted by uckiller View Post
nk menyelit juga bg testimoni....

pg td ngurut dgn berbekam dgn tt
tt smpai awl o dr wktu yang sepatutnya walaupn mlm td tdo kul 330..powerr tt
bab urut trbaik...lemah gemalai je tgn..tp bisa dia..terasa o...
mklumla da tempat sakit kan...hehe
pape pn kepada warga cg lain cepat2 sibukkan tt...
biar hidup dia xkeruan sebab cg...hehe..
best tt..
trrbaikkk...nk repeat ni..
Quote:
Originally Posted by stevie-g View Post
tenkiu TT atas servis yg memuaskan ......
risau gak sbb ptg td hujan tp saja x call TT sbb yakin dia akan sampai ....... dan mmg sharp dia sampai as per scheduled ......
hrp sudi lagi dtg umah lps ni ...... sbb x sabar dah nak wat next booking ni ......

Quote:
Originally Posted by khairul_izwan View Post
Terbaik la TT.. mlm tadi ngurut dgn TT.. pandai cari urat.. senak2 sedap.. haha.. next time nak booking lagi...

Quote:
Originally Posted by gersangnye View Post
Terbaik!!...antu air datang menyerang ke rumah aku lewat malam...takutttttttttttttt....dekat 3 jam urut...tu baru satu sessi...kalau gua mintak dua tiga sesi lagi...antu tak balik umah..... main urat katanya.. sedap...best...
Quote:
Originally Posted by Apai80 View Post
Hahaha sib baik tak jadi tiger show malam tadi

kena pulak teknik rahsia + pelik dr tuan antu air

memang menggerunkan org yg tengok

TT memang terbaik & Tip Top

Quote:
Originally Posted by aloy5513 View Post
salam.. tq TT a.k.a antu air.. lega dah sbb tangan kanan kembali berfungsi seperti biase.. kaki pon dah ok. next time full body plak... terbaik

Quote:
Originally Posted by zahiruddin View Post
ni nak bagi testi sikit
tt baru balik dari rumah aku.dah pekena dgn tgn tt mmg terbaiklah
tt main slow je tapi mendalam rasa dia.tgn aku sebelum ni tak boleh gerak sgt sbb terjatuh dah boleh siap patah2kan.mmg lega gilerlah

Quote:
Originally Posted by cakoi99 View Post
Sori boss...lupa nak bagi testimoni.
Hari tu TT datang rumah aku urut satu badan...TT punya urutan, perrgh..sangat puas hati....Bangun pagi esoknya, bini dah tak marah-marah sebab senang bangun...Terasa ringan badan. Kalau tak mau 5, 6 kali dikejut baru bangun.....Tangan aku yang terseliuh dah dua bulan tak baik-baik sebab kena hantak masa belajar silat hari tu...dapat kat TT, tak sampai 10 minit urut..hilang terus sakitnya sampai sekarang....Next time nak panggil lagi dan nak jadi Regular Customer.

Quote:
Originally Posted by stevie-g View Post
terbaek TT ......
w'pun TT terlibat accident & mengalami kecederaan, tp tetap sampai spt waktu yg dijanjikan ...... dia punya injury nnt dia repair sendri katanya .....
Alhamdulillah, blkg sy pun dah lega .....

Quote:
Originally Posted by dassler View Post
alhamdulillah.. selesai sudah sesi wrestling dgn bro antu air.. nun jauh dtg dr shah alam. maceh bangat bro..

servis tip top.. belikat terus cun.. hope leh berjuang dgn baik mlm ni.. looking forward for monthly service, insyaAllah

Quote:
Originally Posted by dookster View Post
bro antu air mmg best..
selepas smlm kene servis,tadi bangun tdo pon lambat g keje hehe..
terbaik bro.. InsyaAllah nak try lagi servis bro..nanti saya konpemkan bila
***cgrian wanita ni***

Quote:
Originally Posted by marlen View Post
hihi tq to tt..sakit bahu sy makin kurang..

berbekam pun best..nanti nak repeat lg ye..

rugi sapa yg xjmp antu air yg ensem kacak bergaya ni (jgn lupa diskaun ye) hihi...

like..like..like..

Quote:
Originally Posted by simn View Post
alhamdulillah...mlm td dah berurut dgn tt. serbis dan bekam mmg terbaik..pagi2 bgn sahur badan ringan je, cuma pasni ni nk request minyak panas bole? hehe lain kali nak panggil tt nak urutkan anak byk angin.

Quote:
Originally Posted by aeolian View Post
aku dah servis dgn tt smalam, wlaupun tu 1st time aku mengurut+berbekam, tp tgk dr gaya tt mmg aku yakin la tt ni mmg pro punya org, badan pun rasa lg relax dan ringan lepas kena urut + bekam, biasa kalo join meeting kat tempat keja slalu tak blh celik mata aku sbb mengantuk gila, tp pagi td rasa lg fokus la plak hehehe, ni screenshot blakang aku lepas kena bekam dgn tt smalam:



Quote:
Originally Posted by odenyo View Post
Servis terbaik...
Dr putra heigts
Quote:
Originally Posted by bonneyan13 View Post
tiada apa yg boleh diucapkan selain ribuan terima kasih di atas sesi urutan :-)
moga boleh service sebln sekali lps ni :-)

Quote:
Originally Posted by kenoi View Post
TERIMA KASIH kepada Tuan Antu Air kerana bleh dtg ke Seremban tempoh hari.

1. saya berpuas hati atas perkhidmatan tuan. ada perubahan+kesannya.

2. terima kasih kerana sanggup datang dr jauh w/pon hanya saya SORANG je kastemer tuan. yg paling penting tuan datang tepat pada waktunya. itu saya tabik spring 18 kali!!

3. insyaAllah saya nak berbekam & urut 1 badan lagi dgn tuan, nnt saya kompemkan tarikhnya (tahun depan lor)... errr! sanggup ke lg dtg Seremban?

4. satu lg tuan, tolong pm balik apa bacaan yg tuan dok bisik tu ari. bukan lupa, tp macam salah baca jee...ekekekekkekekeke
nnt pm yee...

5. sekali lg, terima kasih banyak tuan atas perkhidmatan & khidmat nasihat plus sesi regangan rahsia tu..hehehe....yg lebih anggap hadiah drpd saya & yg kurang mohon dihalalkan. teh O limau je yg tuan sudi, apakan daya...hehehe
Quote:
Originally Posted by rarely_rich View Post
Alhamdulillah dah dpt khidmat dari antu air yg handsome dan mmg terbaik "rare" nak jumpa tukang urut macam ni..hope lepas ni dpt urut lagi..confirm tak cari org lain.
terima kasih overhaul urat saraf saya..5 bintang utk bro antu air.

Quote:
Originally Posted by black_santa8785 View Post
pergh... memang best la tuan urut....nanti klau abah sy nak... sy contact lagi...
Quote:
Originally Posted by zurivas View Post
Testi ------ baru urut sakit pinggang/ (sakitnya menangkap satu badan) ptg td dgn bro antu air ni, 5 star problem solve!!!

2-3 minggu lagi urut badan ya bro...hehe
Quote:
Originally Posted by din cacing View Post
haha..baru lepas ngurut...sedap skit badan..rugi sapa tak ngetes..next time nak cuba bekam pulak...
Quote:
Originally Posted by Apai80 View Post
Aku dh beberapa kali urut dgn TT

dh jadi tempat lepak umah bujang aku ni

takpe leh rekomen kat kawan2 yg nak urut

UP utk TT
Quote:
Originally Posted by sharkgodlike View Post
nk bg testi tok abg antu air

terbaik la bang,kaki sy da ok sket..bangun pg td juz skt sket2 p boley layan lg..
insyaallah sy nk wat follow up lg nt siap full body yup
sy book awl bley? 18hb ni mlm.
Quote:
Originally Posted by crusher View Post
Tq TT urut malam td & minta maaf sgt2 sbb tk sempat nk hidang air. Ada pulak sipolan nk berjumpa. Ni pun baru sampai rumah. Apa2 pun servis TT mmg terbaek. Badan yg selama ni sakit2/lenguh2 dah terasa ringan. Alhamdulillah.
Quote:
Originally Posted by mamamoto1 View Post
all ham du lillah
wan abd malek telah pun mendapat servis
drpd TT. memang x d nafikan seorang yg
punchual dah terpacak seperti yg d janjikan
terbaik dr TT urutan yg ade full skill
dan yg pasti encemmmm wo
terima kasih tuan antu air
Quote:
Originally Posted by kawe78 View Post
alhamdulillah.... dh diserbiskan diri oleh TT pagi smlm

rasa ringan2 dh bade kawe. terima kasih boh
Quote:
Originally Posted by TIANG GOL View Post
kene urut ngn TT semalam..memang terbaik...!dtg tepat pada waktunye..sedar2 dah sampai...mmg tiptop ar..!
Quote:
Originally Posted by fordLASER View Post
nak bagi testimonial kat bro antuair...
tt mmg ada skill dan teknik...
serta berpengetahuan luas serba serbi dlm penjagaan tubuh badan serta keperluan saraf...
servis mmg berbaloi2 terutamanya orang mcm saya yg dah bertahun menderita sakit badan kesan lama.... badan rasa ringan wlaupun urut waktu tengahhari
InsyaAllah nak repeat lg next month....
Quote:
Originally Posted by marhaein View Post
dah berurut n bekam ngan TT..lega ckit sengal2 kat tulang skapula....nanti nk kena repeat lg..bg buang semua angin lama..
Quote:
Originally Posted by randomduit View Post
Hari ahad malam lepas dah dapat urutan dari TT...mmg mantap...InsyaAllah akan ikut saranan utk berurut lagi dlm masa terdekat...

p/s banyak kentut keluar lps diurut...huhhuhuhu



Quote:
Originally Posted by shah79 View Post
tqvm tt coz dtg tepat pada waktunya.. utk urut ayah saya.... insyaAllah.. esok pagi ada 1 lagi sesi dgn tt utk urut ayah saya.. so far, ayah saya amat berpuas hati dgn rawatn yg diberikan..... abag ipar saya juga berpuas hati dgn urutan tt....

Quote:
Originally Posted by random1 View Post
memang ramai rekomen urut dgn TT nie,personally teman pun pernah urut sekali dgn TT so far memang ok, teman biasa gi urut setiap bulan kat Johor, dah kenal ramai tukang urut yg handal2 nie,TT salah seorg yg masuk list, x ramai yg boleh cr urat mcm TT buat,kat Jb teman jumpa 2 org saje setakat nie
Quote:
Originally Posted by rafizal View Post
Pergh..baru pas kena sebat ngan sifu antu air.syok siotttt
Quote:
Originally Posted by kalam79 View Post
Alhamdulillah...mlm smlm diurut oleh tt..rase segar skit bgn pagi td..servis terbaik..janji pkl 11 mlm.skali 10.30 dh smpi
lek lu..sap kok lu..lyn jdt kene gulai dgn kltn
insha Allah ade rezki nk urut dgn bekam plak
Quote:
Originally Posted by wong_fei_hung View Post
buat bro antu air ..... I word just i can say .... AWSOME .... that all ... ni pun tgh layan mata ni ... ngantuk ..rasa feel semalam tak habis lagi ... tapi 2 perkara tu ... pg ni je dah ada improvement ...




Quote:
Originally Posted by antu air View Post
salam semua
dah lunch?

nak bagi info sikit bab kesihatan ni
err.. pasal penyakit berkaitan dengan angin nih..

apa itu penyakit angin?

ini membawa kita kepada kisah zaman nabi sulaiman
dimana waktu itu nabi sulaiman sendiri takut kepada
1 jin yang bernama rihul ahmar
jin ni kira taiko bagi segala penyakit yang berkaitan
dengan penyakit angin

ada riwayat cucu nabi muhamad sendiri pernah kena
penyakit ni, tapi jibril datang menkhabarkan wahyu
suruh amal doa menghalau rihul akhmar ni..
wallahu a'lam.

antara punya badan mudah masuk angin ialah

1 waktu makan tak menentu
2 perut di biar kosong terlalu lama
3 nak kena urut la tu..

akibat dari masalah badan atau urat saraf banyak angin
adalah seperti contoh

1 suhu badan tak seimbang, rasa panas je kat dalam badan
2 kalau banyak sangat rasa nak muntah
3 jadi sakit pada anggota tertentu
4 ada bahagian tubuh akan rasa kebas atau sengal
terutama waktu bangun tidur
5 sakit kepala
6 darah tinggi
7 final stage.. stroke

bukan bermaksud nak takutkan sesapa
tapi ni hasil dari peerhatian dan pengalaman
sebagai pak urut aje

jangan percaya sangat ya

solution?

1 buat senaman hari-hari
2 urut
3 urut jugak..
meh mengurut.
Quote:
Originally Posted by antu air View Post
salam semua,
sehat? dah mamam?

info kesihatan hari ini

kenapa kita kena minum sekurang kurangnya 12 gelas air
masak sehari?

sebab buah pinggang kita nak buat proses cuci darah
dan sistem perkumuhan dengan efisen..cewah..

jadi minum la air masak atau mineral dalam kuantiti yang
banyak, jangan takut sebab asyik nak terkencing.

minum banyak asyik gi toilet tu normal bagi
orang yang kurang aktif.
lagi 1 takkan gemuk nya kalau minum air masak atau mineral banyak2 ni..

Quote:
Originally Posted by antu air View Post
salam semua
baru balik dari bertugas..

tip kesihatan hari ni
peri penting pengambilan makanan berkhasiat

sebelum tu, persoalan
mengapa yahudi ni bijak sangat?

selain anugerah, sebenarnya ianya bergantung pada asas
pemakanan dan pembelajaran

bab makan kita cerita

antara menu wajib yang mesti ada
dalam setiap hidangan mereka
adalah salad, buahan dan kacang

jadi
bagi kita yang nak jadi bijak
makanlah salad sayuran, buahan dan
segala tok nenek kacang..

bagi ibu mengandung sangatla bagus nyer..

kita ambik yang baik..
sekian terima kasih.
Quote:
Originally Posted by antu air View Post
salam warga cg
kita ke udara lagi..

apa khabar semua?
semuga sihat wal afiat
dan yang penting senyum sokmo..

tips kesihatan hari ini.

bagaimana nak ilangkan stress
dengan hampir serta merta

senang je sebenarnya

dalam keadaan stress tu
perkara pertama anda perlu lakukan adalah
mempunyai kesedaran atau kawalan diri

step kedua
pejam mata
step ke 3 istigfar 3x bagi orang islam
bagi bukan islam just relax your mind
step 4 tarik nafas dengan kuat dan dalam dalam
tahan sekejap dalam 5-10saat
final step
hembus nafas melalui mulut dengan sekali gus

ulang 2 3 kali
tengok apa jadi
kompem lega giler
dan boleh buat anda waras semula..

cubalah.

Last edited by antu air; 15-09-2017 at 10:48 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-04-2012, 11:06 PM
wellfxsystem wellfxsystem is offline
Active Member

wellfxsystem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,672
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ni servis menakutkan sampai ada patah-patahkan
__________________
Pakej Trading Forex Automatik Dan Manual 2012-2013 V3
Blog Wellfxsystem | WellFX Forex System 2012 Facebook Group
Reply With Quote
  #3  
Old 22-04-2012, 11:09 PM
antu air antu air is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2012
Posts: 3,147
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default



tu bagi yang minta extra jer..
Reply With Quote
  #4  
Old 22-04-2012, 11:10 PM
antu air antu air is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2012
Posts: 3,147
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tapi arr..
patah punya, saya tadak bikin

kena cari pakar urut patah atau pekerja kontrak
yang dok bancuh simen..
Reply With Quote
  #5  
Old 22-04-2012, 11:12 PM
adn4488 adn4488 is offline
Regular

adn4488's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Posts: 277
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Terbaek lah TT
Reply With Quote
  #6  
Old 22-04-2012, 11:14 PM
zeman zeman is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,492
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bulih tera skali nih...ade gerenti ke? mcm kalo x hilang sakit duit dikembalikan ke...hehehe
Reply With Quote
  #7  
Old 22-04-2012, 11:14 PM
sayang_desa sayang_desa is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2009
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tt nie lelaki atau perempuan..? biasa satu sesi urut brp lama?
Reply With Quote
  #8  
Old 22-04-2012, 11:14 PM
antu air antu air is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2012
Posts: 3,147
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adn4488 View Post
Terbaek lah TT
mari la mau try kalu,
he he.. lusa dah tentu boleh apply mc..

gurau aje ya.. saje menyakat..
Reply With Quote
  #9  
Old 22-04-2012, 11:17 PM
antu air antu air is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2012
Posts: 3,147
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zeman View Post
bulih tera skali nih...ade gerenti ke? mcm kalo x hilang sakit duit dikembalikan ke...hehehe
ayoyo.. kadawale
cam gini ler..

ada baik kita cerita kat orang lain
tarak kalu.. kita kasi hantam sini dalam..
apa macam?
Reply With Quote
  #10  
Old 22-04-2012, 11:17 PM
RuthlessFairy RuthlessFairy is offline
CG Top Poster Club

RuthlessFairy's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2009
Location: Lost in Paradise, Kingdom of Broken Heart.
Posts: 27,512
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 0
Blog Entries: 147
Active Level
My Mood:
Default

perepmpun ko boleh urut?
__________________
IF U HAVE A PROBLEM WITH ME - CALL ME.
if u dont hv my number then that means u dont know me well enuff to have a problem.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold