Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 21-03-2017, 12:59 PM
nad-cwa nad-cwa is offline
Regular

nad-cwa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Location: Kuala Lumpur
Posts: 315
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

dajjal akan keluar nanti dan paksa semua orang mengaku dia tuhan. pengikut dajjal paling ramai adalah dari golongan wanita
__________________
Takaful Ikhlas for All
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 21-03-2017, 01:15 PM
a b c d e f a b c d e f is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,061
Thanks (Received): 183
Likes (Received): 88
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by yongyap View Post
kalau duk kat pakistan ke kat afghan, dah lama melayang nyawa
jangan berharap sangat dua2 negeri tu..
terlampau menurut adat kuno dan laki2nya umumnya ketagih porno/ seks dengan budak2 lelaki
Reply With Quote
  #73  
Old 21-03-2017, 01:21 PM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,183
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 45
Active Level
Default

darahnya halal disembelih ,,tapi haram dmakan,,
dasar kapir laknatullah
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaik
Reply With Quote
  #74  
Old 21-03-2017, 01:26 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,447
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Ingatkan cina mana tadi; cam cina dah.

Dia belum kena panah petir nie.
__________________
Reply With Quote
  #75  
Old 21-03-2017, 01:42 PM
kemolok kemolok is offline
Super Active

kemolok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Location: N9
Posts: 6,123
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Kalau hangpa rajin follow group atheist, ramai je melayu ateist yang wujud, mcm siti kasim ni la antara hujah perbincangan depa


P/s : "....kalau masih wujud seorang atheist, yang terakhir yang berdiri atas muka bumi ini, nescaya akulah orangnya..." kata kata prof muhamad al mahdi, seirang atheist tegar yang akhirnya menemui kebenaran tentang pencipta dan memeluk islam akhirnya. Beliau mempunyai 3 PHD kalau tak silap, dan bukunya tentang Teori Kewujudan ada diterbitkan bagaimana beliau berhujah tentang kewujudan Allah swt melalui sains dan fizik
Reply With Quote
Likes tomie liked this post
  #76  
Old 21-03-2017, 01:46 PM
tjkb66 tjkb66 is offline
Newbie

tjkb66's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kah kah... getaran ape tu cik siti oiii!!
Reply With Quote
  #77  
Old 21-03-2017, 02:11 PM
amieshoro amieshoro is offline
Active Member

amieshoro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,116
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

siti kasim?

kasim tue kan nama lelaki? ke nama dia siti binti kasim?
Reply With Quote
  #78  
Old 21-03-2017, 02:19 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 34,662
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 541
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by antarakasih View Post
darahnya halal disembelih ,,tapi haram dmakan,,
dasar kapir laknatullah
mau tangkap bagi telan satu botol clorox baru betui
__________________


INFO PERCUMA Rahsia Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #79  
Old 21-03-2017, 02:21 PM
tokmudin tokmudin is offline
Legendary Member

tokmudin's Avatar
 
Trader Rating: (95)
Join Date: Aug 2010
Posts: 11,734
Thanks (Received): 325
Likes (Received): 42
Active Level
My Mood:
Default

susah la dia ni ..sbb menda nak kena guna hukum logik akal..
Reply With Quote
  #80  
Old 21-03-2017, 02:23 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,447
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Soalan dia yang awal˛ tu DZN boleh jawab.

Saja jer ni nak publisiti.

Aku cadang kita buat dia ni cam Alvin Tan; BOLAYAN jer.


Takdelah publisiti.


Bukan nak kutuk tapi urban bukan main, ingatkan berabuk la english dia; slang USA atau Britain.

Sekali...Manglish.

Keke~
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump