Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #3831  
Old 21-03-2017, 02:00 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,661
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 513
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Assassin's Creed


Agak boring.

Game pun camni ke?

Ada animus, regressions.

http://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y
cerita boring tapi grafik effect best
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338

Last edited by dausbiz; 21-03-2017 at 02:02 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #3832  
Old 21-03-2017, 02:06 PM
dan50 dan50 is offline
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,637
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

The Girl With All The Gift

30 minit pertama 9/10 pastu meleret2 jadi tk best pulak, ending pun tak bape best, overall 5/10
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #3833  
Old 21-03-2017, 03:26 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,712
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 503
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
The Girl With All The Gift

30 minit pertama 9/10 pastu meleret2 jadi tk best pulak, ending pun tak bape best, overall 5/10
Aku tengok pun sebab ada Gemma jer.

Hehe...
__________________
Mereka itulah orang² yang membeli kesesatan dengan hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #3834  
Old 22-03-2017, 07:28 AM
yuih87 yuih87 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 452
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

smlm baru tgk dont breathe
dpt tau dari forum ni
mmg terbaikkk
gila thriller cita dia
ayat pakcik buta tu best
"rich people dont go to jail"
dh mcm kena plak dgn situasi keta lawan arus kt penang tu
Reply With Quote
  #3835  
Old 22-03-2017, 09:29 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,712
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 503
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuih87 View Post
smlm baru tgk dont breathe
dpt tau dari forum ni
mmg terbaikkk
gila thriller cita dia
ayat pakcik buta tu best
"rich people dont go to jail"
dh mcm kena plak dgn situasi keta lawan arus kt penang tu
Aku rasa cam ada sambungan.

Sebab ending kat train station tu cam ada lembaga lelaki perati awek tu.
__________________
Mereka itulah orang² yang membeli kesesatan dengan hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #3836  
Old 23-03-2017, 08:58 AM
yuih87 yuih87 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 452
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Aku rasa cam ada sambungan.

Sebab ending kat train station tu cam ada lembaga lelaki perati awek tu.
yeszaaaa
sbb pakcik tu still selamat lg kan
Reply With Quote
  #3837  
Old 23-03-2017, 09:42 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 34,712
Thanks (Received): 134
Likes (Received): 503
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yuih87 View Post
yeszaaaa
sbb pakcik tu still selamat lg kan
A'aaa...pakcik gila tu masih hidup.

Tapi memang terkezut gila bila tahu pasal rancangan gila dia tu.


Jijik aku masa dia kena sumbat dengan air ehem.

Keke~
__________________
Mereka itulah orang² yang membeli kesesatan dengan hidayah. [Al-Baqarah;86]

▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun UMOFX Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂

Reply With Quote
  #3838  
Old 23-03-2017, 10:48 AM
silentkiller silentkiller is offline
Active Member

silentkiller's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,099
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

parking dululah
__________________
PEMBURU ACC FB..
anda ada acc fb yg tidak digunakan lagi?
meh jual dekat sy..KLIK
Reply With Quote
  #3839  
Old 23-03-2017, 01:40 PM
yuih87 yuih87 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 452
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
A'aaa...pakcik gila tu masih hidup.

Tapi memang terkezut gila bila tahu pasal rancangan gila dia tu.


Jijik aku masa dia kena sumbat dengan air ehem.

Keke~
yeap...jijik bhai scene tu
tp dia jadi gitu sbb kekejaman sistem manusia
cewah ayat
dh sbb anak dia mati disbbkn kecuaian org lain
lps tu org yg sbbkn tu bleh tlepas lak dari hukuman
tu yg dia hangin tu
Reply With Quote
  #3840  
Old 27-03-2017, 11:47 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,863
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Lars and the Real Girl

Kisah Lars yang takut pompuan akhirnya beli patung pompuan dan bercinta dengannya.

Lars seorang yg nerd dan skema, tp ada sorg awek cun minat kat dia. Disebabkan takut pompn Lars beli patung pmpn dan jdkan dia makwenya. Walaupn gila, Lars dapat sokongan dr seluruh komuniti, perlahan2 Lars dpt mengatasi takut pd pmpn. Penamat cite ni best.

Komedi, nerd, cinta, keluarga.

9/10 bintang.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump