Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5321  
Old 16-03-2017, 03:04 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 48,025
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by joee View Post
btul lah...dia slalu persiapkan mental dia..sbb tu bole konsisten sepanjang masa..
time injed pun bole perform lg..kaki sakit..tp mental kuat..
CL & LD pun xboleh konsisten.
CL lagi merapu.. Menang olimpik & WC Tp lepastu boleh kalah kpd mana pemain pun

Atau china sengaja simpan utk perform di WC & olimpik je
Thomas cup pun CL kalah kpd tommy & tago .
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5322  
Old 16-03-2017, 03:09 PM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 38,619
Thanks (Received): 675
Likes (Received): 43
Active Level
My Mood:
Default

rasa china ni atur player dlm perseorangan..
all england nampak sgt LD jual game..
budah tu tak melawan lgsg kt final

Quote:
Originally Posted by mdnor34 View Post
CL & LD pun xboleh konsisten.
CL lagi merapu.. Menang olimpik & WC Tp lepastu boleh kalah kpd mana pemain pun

Atau china sengaja simpan utk perform di WC & olimpik je
Thomas cup pun CL kalah kpd tommy & tago .
__________________
http://www.mediafire.com/file/u66j2z2zqhpbd2q/468x60_fxoftheyear.gif
Reply With Quote
  #5323  
Old 16-03-2017, 08:19 PM
mantoya mantoya is offline
Legendary Member

mantoya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2007
Posts: 10,540
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Kita nampak je China player tak konsisten ....padahal bila kejohanan besar habis kena tapau....dah byk kali diorg wayang mcm ni....
Kalu tgk pelapis muda China yg gi final tu hari kelebihan dpt pengalaman n point penting utk ranking....bila ranking naik diorg blh atur strategi utk penatkan top2 player...
Yg pelapis muda malaysia lauk awal2....kat takuk lama...
Selagi kat kem China takde perubahan nak buang Coach maknanya plan mereka dlm landasan terbaik...
Reply With Quote
  #5324  
Old 16-03-2017, 11:13 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 48,025
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mantoya View Post
Kita nampak je China player tak konsisten ....padahal bila kejohanan besar habis kena tapau....dah byk kali diorg wayang mcm ni....
Kalu tgk pelapis muda China yg gi final tu hari kelebihan dpt pengalaman n point penting utk ranking....bila ranking naik diorg blh atur strategi utk penatkan top2 player...
Yg pelapis muda malaysia lauk awal2....kat takuk lama...
Selagi kat kem China takde perubahan nak buang Coach maknanya plan mereka dlm landasan terbaik...
China dah jatuh sejak tahun lepas Khasnya acara Wanita single , double... susah masuk final Dlm kejohanan besar. Single wanita Dlm olimpik lepas & all England lepas xde Wakil
Masuk semi final.

Olimpik lepas china 2 emas saje. Sebelum tu 4 emas .
All England pun china selalu xlepas 4 title tapi tahun ni 1 saje.

Thomas cup china kalah awal di Negara sendiri tahun lepas....
China dah terlepas 2014 & 2016 sejak juara 5x berturut2 sebelum tu..

Pembangunan negara2 lain mcm Thailand, Jepun , Chinese Taipei & India amat ketara...
Reply With Quote
  #5325  
Old 16-03-2017, 11:33 PM
sansorrow sansorrow is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,287
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mantoya View Post
Kita nampak je China player tak konsisten ....padahal bila kejohanan besar habis kena tapau....dah byk kali diorg wayang mcm ni....
Kalu tgk pelapis muda China yg gi final tu hari kelebihan dpt pengalaman n point penting utk ranking....bila ranking naik diorg blh atur strategi utk penatkan top2 player...
Yg pelapis muda malaysia lauk awal2....kat takuk lama...
Selagi kat kem China takde perubahan nak buang Coach maknanya plan mereka dlm landasan terbaik...
den setuju..byk sgt pelapis die..

sampai je kejohanan2 penting , memang depa tapau byk
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #5326  
Old 17-03-2017, 11:15 AM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 48,025
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sansorrow View Post
den setuju..byk sgt pelapis die..

sampai je kejohanan2 penting , memang depa tapau byk
sejak olimpik lepas smpai skrang china x boleh tapau byk dah....
all england china menang 1 saje...
olimpik menang 2 saje..

dulu mesti 4 atau 5 semua sapu...
Reply With Quote
  #5327  
Old 17-03-2017, 01:29 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 48,025
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
die kan sll training 3 vs 1.... ngeh3
Tu semua pemain kena buat .... Bukan LCW je ..
Bezanya tahan x tahan kena dera je
Reply With Quote
  #5328  
Old 17-03-2017, 04:22 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 11,076
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 187
Active Level
My Mood:
Default


Undian kumpulan Sudirman Cup 2017 di Gold Coast, Australia dari 21-28 Mei ini, Juara & Naib layak ke Suku Akhir

__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
  #5329  
Old 21-03-2017, 11:14 AM
sansorrow sansorrow is online now
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 5,287
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 29
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mdnor34 View Post
sejak olimpik lepas smpai skrang china x boleh tapau byk dah....
all england china menang 1 saje...
olimpik menang 2 saje..

dulu mesti 4 atau 5 semua sapu...
betul gak tu kan..
__________________
..................................................

https://www.myfxbook.com/members/San...rrowfx/1780210

..................................................
Reply With Quote
  #5330  
Old 22-03-2017, 03:14 AM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 48,025
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Iskandar disahkan kena slip disc....
Kesian .....baru 26 Thn....

6-8 bulan dia xboleh main ..

Aku rasa pemain2 lain kena belajar drp LCW supaya lebih ekonomikal dlm pergerakan....
Baiki lagi footwork..

Bg aku Pergerakan Iskandar dlm court x ekonomikal ....
Masa tgk Dari dulu ramai risau dia cedera sbb hyper...

Mungkinkah sbbtu ?

Lepas main purple league nmpak ramai pemain msia injured ..
Sistem 11 mata menyebabkan pemain blast terus .... Xde goreng2..
Bahaya sistem in jika BWF nak buat... Semua pemain kena agresif serang dari awal...

Kekalkan 21 point dah cukup.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold