Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 1,597
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 10,285
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 19,492
More...
  #671  
Old 18-03-2017, 02:01 AM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
sertai kami sekarang...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #672  
Old 19-03-2017, 11:07 AM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #673  
Old 20-03-2017, 04:09 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #674  
Old 21-03-2017, 10:09 AM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
sertai kami sekarang...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #675  
Old 22-03-2017, 12:28 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #676  
Old 23-03-2017, 11:01 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,629
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 14
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

yg berminat, bole laa klik siggy..
hp ade 2 port sim..jadikan tronexus no kedua pon bagus sbb guna coverage Digi..
__________________
Line aktif setahun setiap kali reload. Panggilan percuma sesama rangkaian.
Wassap/telegram/call ke 018-7878060 (Redone) / 011-50133105 (Tronexus)
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #677  
Old 23-03-2017, 11:12 AM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
sertai kami sekarang...
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #678  
Old 23-03-2017, 03:43 PM
tokeikang tokeikang is offline
Active Member

tokeikang's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Location: Kubang Lembek,
Posts: 1,948
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Send a message via Yahoo to tokeikang
Default

siapa area kola teganu yg berminat,
buleh pm abam,,abam payung...
package 2inOne....

wasap 0199853492...deh klu minat..
__________________
Trade guna robot jer...target profit 10%/month cukup ah tu, alhamdulillah, berminat buleh tengok thread ni dulu, FREE jer
Nak tengok klick jer... ym/skype: tokeikang h/p:019~9853492
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #679  
Old 24-03-2017, 02:11 PM
FAUZEY_FX FAUZEY_FX is offline
Legendary Member

FAUZEY_FX's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2010
Location: Sekadar Di Pinggiran Ukay..
Posts: 17,567
Thanks (Received): 428
Likes (Received): 57
Dislikes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Mempersembahkan kepada tuan-tuan dan puan-puan bisnes Telco yang tergempak di abad ini!!
Bisnes ini bakal meletop kebaaaaaaaaabooom!!
Marilah bersama-sama kita menyertai bisnes Tronexus ini!! Modal serendah RM29 sahaja!! Jangan risau!! Anda boleh kekalkan nombor telefon anda dengan buat MNP..!! Cuma tambah RM10 sahaja untuk MNP.. Namun saya syorkan purchase sahaja nombor yang baru! ehehheheh...!

Kelebihan bisnes Tronexus ini :
1) call unlimited sesama Tronexus
2) Minimum topap RM10 untuk tempoh 1 tahun (365 hari)
3) Tiada PPU jika kuota habis
4) bisnes masih baru, so market still fresh
5) Banyak insentif yang akan diberikan
6) Diiktiraf
7) CEO yang hebat
8) dan macam2 lagi...

kelebihan join biz tronexus under saya :
1) Saya akan kasi website/blog untuk promote seperti website/blog ini
2) jika anda ada downline, downline anda pun akan dapat website/blog promosi
3) Saya akan guide A-Z
4) Ada online coaching
5) tools dan marketing akan
disediakan
6) dan macam2 aznil lagi..
Untuk pendaftaran, sila klik
https://member.tronexus.com/member/sr/MjA5NTE=
Ada sebarang soalan?? Sila whatsapp saya di talian 0134070693 ( Fauzey Sulaiman )

Untuk info bisnes sila layari
http://tronexus4you.blogspot.com
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #680  
Old 25-03-2017, 09:57 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 17,629
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 14
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

dgn kredit rm10, anda dpt lebih kurang 50 minit panggilan ke no selain Tronexus atau minima 100 sms..bole guna kredit ini dlm masa 1 tahun..x perlu topup lagi jika jarang gunakan taian telefon..

__________________
Line aktif setahun setiap kali reload. Panggilan percuma sesama rangkaian.
Wassap/telegram/call ke 018-7878060 (Redone) / 011-50133105 (Tronexus)
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:25 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you