Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #701  
Old 11-03-2017, 03:26 PM
dausbiz dausbiz is online now
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 33,719
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 515
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Apa yang terjadi ada hikmahnya

Banyak berdoa pada Allah
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk Projek Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #702  
Old 16-03-2017, 01:09 PM
macellsprvive macellsprvive is offline
Regular

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 531
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onbehalf View Post
hmmm part ni bagiku no komen la bro.... sbb ku tahu memang dah takbuley topup mopup lagi mmg dah tutup februari itu hari... skarang tggl nak released saje.... ku pun bg masa juga sehingga bulan 5 ni kalau ada.. ada ler.. kalau takder.. ku tggu je... modal pun bukan hangus... melainkan leader yg tak bertanggungjawab tu sbb banyak grup yg kondem....
tuan letak berapa ribu kat dana haji jasman ni?
Reply With Quote
  #703  
Old 22-03-2017, 07:10 PM
nizamdb nizamdb is offline
Newbie

nizamdb's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

mohon lepas ni tangkap jerung2 lain...
jgn kasi can!!
Reply With Quote
  #704  
Old 28-05-2017, 08:07 AM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,713
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

ada apa2 info mengenai dana2 ni ?
baru2 ni kawan2 aku sebuk kata dana dah nak kluar,
bukan apa..aku berniaga, klu kawan dapat duit dana juta2..
InSyaAllah, depa kan berbelanja dgn aku
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #705  
Old 28-05-2017, 08:59 AM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,772
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 179
Active Level
Default

Harini saja banyak up thread dana bsn 100k la. Dana hj kasman la..
Reply With Quote
  #706  
Old 28-05-2017, 09:38 AM
jackstan jackstan is offline
Active Member

jackstan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,426
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by BRAVOZULU View Post
inilah salah satu keunikan org melayu yg tak de pada bangsa lain kot. dah terang terang benda mcm ni merapu, masih ada lagi yang haloba nak kejar. klu nanti ada yg promote tahik kambing uli uli dan simpan dalam peti sejuk selama 3 tahun lepas tu boleh bertukar menjadi seketul emas 999 pun aku rasa mesti ada bangsa melayu yang akan buat punya hahaha.
Hahahahaha.. Saya bagi 5 HAAA..
Reply With Quote
  #707  
Old 20-06-2017, 04:00 PM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,713
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Skim giler ba.bi mcm ni pun ada yg percaya.
Aku tengok dlm list dia orang, depa dah collect lbih 18K.
Bayangkan..bayar rm2k boleh swipe sampai rm1 billion.
Raja2 arab pun mau menangis klu tau benda ni


AFW(MT)-Rajarampos:

APPLY CARD DENGAN HANYA RM350 SAHAJA‼

PLATINUM DEBIT CARD PACKAGE:

☺FEES RM350 GET RM25J
🤗FEES RM500 GET RM50J
😋FEES RM1000 GET RM300J
😱FEES RM2000 GET RM1B

NAK BELI APA SAJA ANDA HANYA PERLU SWIPE💳💳💳💳💳 AJE
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #708  
Old 20-06-2017, 04:12 PM
im755 im755 is offline
Active Plus

im755's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,247
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

kelakar baca.
memang mimpi ajer. dan ada yg join.
Reply With Quote
  #709  
Old 27-06-2017, 09:07 AM
alberq alberq is offline
Legendary Member

alberq's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2009
Location: eastland, UK
Posts: 11,615
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

test jer 200 kot2 dpt betul hehehe
__________________
+60108111980
[B]
Reply With Quote
  #710  
Old 27-06-2017, 09:16 AM
nasigorengkicap nasigorengkicap is offline
Active Plus

nasigorengkicap's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2010
Posts: 2,753
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

ni same geng ke?

https://danahajijasman.wordpress.com/peringatan/
__________________
~I was born genius but education screwed me~
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump