Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2401  
Old 08-12-2017, 04:22 PM
halfday halfday is offline
Regular

halfday's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 241
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by FariqX View Post
aku dah pernah buat camni bro. tapi aku silap. dahlah interest lagi tinggi tu satu hal. bulanan cash lite kena bayar fix dan masa yang sama masih kena swipe utk keperluan lain. so jadi cam double pulak untuk bayar bulanan kat bank. nak buat boleh kot tapi dengan syarat swipe yang baru tu control/kurangkan. kalau tak lagi merana
I see.

Tapi berapa max boleh buat loan? Sebab aku macam terbaca kat mana ntah, nilai loan yang boleh dibuat bergantung dengan balance kat kredit

katakan kad kredit aku limit rm20k dan aku ada outstanding rm10k

so, 20-10 = 10

so loan yg boleh aku buat rm10k je..

betul ke macam tu?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2402  
Old 08-12-2017, 04:24 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,025
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

kad kredit dh clear..
skang sdang pikir..camne nk buat duit ngan kad kredit..

selama ni asyik pkai dan bayar je kan..
kena belek2 lagik ilmu dalam ni..
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
  #2403  
Old 09-12-2017, 12:27 PM
Jalapeno Jalapeno is offline
Active Plus

Jalapeno's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2015
Posts: 3,278
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 33
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blankoguy85 View Post
kad kredit dh clear..
skang sdang pikir..camne nk buat duit ngan kad kredit..

selama ni asyik pkai dan bayar je kan..
kena belek2 lagik ilmu dalam ni..
Boleh. Curi kad kredit orang.
Reply With Quote
  #2404  
Old 09-12-2017, 02:11 PM
the usual suspect the usual suspect is online now
Junior

the usual suspect's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 68
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Maybank ada buat promo balance transfer 0% utk 12 bulan dan 0 fee.

Yang kedua aeon ada buat fpp , tukar pembelian atas RM 500 single bil untuk tempoh 12 bulan , 0% interest dan hanya kena sekali fee 2.5%. Maybank pun ada buat mcm ni, asalkan guna RM 500 dalam single bil leh convert ke ezypay , fee berbeza max 7.9% utk tempoh max 36 bulan.0 interest juga.

Jika anda stuck tak mampu nak bayar hutang cc yang tinggi elok buat macam ni, kurang-kurang dapat jimat banyak dari menanggung interest 18% per year.
Reply With Quote
Likes putra1234, yustaiping2 liked this post
  #2405  
Old 14-12-2017, 08:44 AM
vbnoob vbnoob is offline
Active Member

vbnoob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
Default

TnC baru untuk UOB Yolo.

http://www1.uob.com.my/assets/pdf/tn...rd-tnc-eng.pdf
Reply With Quote
  #2406  
Old 14-12-2017, 08:51 AM
vbnoob vbnoob is offline
Active Member

vbnoob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Public Bank pun sama akan mengubah kemudahan kad kreditnya(kad yang tertentu saja).

Eg: Public Bank Visa Signature... maksimum rebat tunai RM38 saja.

Tiada perubahan untuk Public Bank Quantum Visa dan MasterCard.

https://www.pbebank.com/Announcement...qid=2543#q2543
Reply With Quote
  #2407  
Old 14-12-2017, 08:53 AM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,578
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Cool BT M2U 0% 31 Mac 2018



Setakat ni dah 2x apply. Cuba nasib utk Merc jika amt >5k. Kelulusan mmg berdesup. Tarikh akhir promosi 31/3/2018
Reply With Quote
  #2408  
Old 14-12-2017, 04:33 PM
vbnoob vbnoob is offline
Active Member

vbnoob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
Default

RM0.00 Maybank Cards: Stand to win an iPhone X 256GB & redeem a complimentary gift with a min spend of RM1,000 at Senheng/senQ by 28/2/2018. T&Cs apply.
Reply With Quote
  #2409  
Old 14-12-2017, 05:11 PM
katani17 katani17 is offline
Active Plus

katani17's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,780
Thanks (Received): 168
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post


Setakat ni dah 2x apply. Cuba nasib utk Merc jika amt >5k. Kelulusan mmg berdesup. Tarikh akhir promosi 31/3/2018
Terbaik maybank cc. Tahun nie dah 2x balance transfer dan 1x epp dari cc lain. Cepat jer approve. Memula akan charge pastu akan offset semula
Reply With Quote
  #2410  
Old Yesterday, 05:04 PM
vbnoob vbnoob is offline
Active Member

vbnoob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,012
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 3
Active Level
Default

RM0.00 Maybank Visa Cards: See 2018 FIFA World Cup LIVE, thanks to Visa! SMS FOOTBALL<space> NRIC No to 66628 & spend to enter. Valid till 28/2/18. T&Cs apply.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump