Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



View Poll Results: Pernah makan ayam kampung organik?
Pernah 1 12.50%
Tak pernah 7 87.50%
Voters: 8. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 30-09-2008, 02:56 PM
cput cput is offline
Super Active

cput's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Location: atas kusi
Posts: 6,551
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rege camne?

raso sodap tak mcm ayam biaso?
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

~~@ JoM PKSM @~~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 30-09-2008, 03:28 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cput77 View Post
rege camne?

raso sodap tak mcm ayam biaso?
Rege ayam tu ada 2 jenis. RM18.50 dengan RM17 seekor siap bersih

Rasa ayam kampung organik ni memang berbeza kak. Sedap tu dah tentu dengan izin Allah

Paling best, kalo nak buat masak rendang ayam kampung organik ni. Sebab tak hancur macam ayam biasa.

Nak cuba ke kak? Mak ayah saya dah balik rumah. Saya dengan adik je ni. Hm... kalo nak, saya leh simpankan bawak balik rumah

Reply With Quote
  #103  
Old 30-09-2008, 04:04 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Kedai Az-Zain Shah Alam sudah mau tutup sekrang dan akan dibuka semula pada 4 September 2008 (Sabtu) jam 8.30 pagi

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin
Reply With Quote
  #104  
Old 30-09-2008, 04:11 PM
cput cput is offline
Super Active

cput's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Location: atas kusi
Posts: 6,551
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tak sempat la dik oiii...pas raya la akak dtg sana..anto baju skali
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

~~@ JoM PKSM @~~
Reply With Quote
  #105  
Old 05-10-2008, 09:08 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Untuk makluman semua. Kedai Az-Zain Shah Alam sudah mula dibuka pada mulai semalam lagi
Reply With Quote
  #106  
Old 06-10-2008, 01:01 PM
sERaiTok sERaiTok is offline
Active Member

sERaiTok's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,850
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dekat nga umah kawe ni seksyen 17...
Reply With Quote
  #107  
Old 07-10-2008, 12:06 PM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sERaiTok View Post
dekat nga umah kawe ni seksyen 17...
demo penah gi ke kedai mak kawe tu? Ops sorry tak pandai pun kecek kelate
Reply With Quote
  #108  
Old 10-10-2008, 01:18 AM
kodin kodin is offline
Regular

kodin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2007
Posts: 332
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wahh.. maju dah business

aku je tak g beli2 lg lepas final exam ni blehla g beli sane
__________________
--------
Reply With Quote
  #109  
Old 10-10-2008, 09:57 AM
ahib0205 ahib0205 is offline
Legendary Member

ahib0205's Avatar
 
Trader Rating: (83)
Join Date: Nov 2007
Location: Official Supporter
Posts: 19,334
Thanks (Received): 741
Likes (Received): 0
Blog Entries: 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kodin View Post
wahh.. maju dah business

aku je tak g beli2 lg lepas final exam ni blehla g beli sane

eh kodin jenguk2 gak kat sini ek Orait, nanti nak dtg bagitau. Insya Allah ada "hadiah" untuk ko beb


Sila-sila ke kedai Az-Zain Shah Alam. Masa nak bayar, bagitau kat mak saya yang korang dari forum
Reply With Quote
  #110  
Old 10-10-2008, 10:04 AM
marlen marlen is offline
Legendary Member

marlen's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2008
Posts: 16,941
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Blog Entries: 6
Active Level
Default

teringin nak rs ayam organik ni..

ada yg kata sedap..better dr ayam daging biasa ni
__________________
Yakinilah…pada ketika diri merasakan tidak mempunyai sesiapa, ALLAH itu mencukupi segala-galanya

Boikot segala barangan Yahudi Zionis. Tunjukkn persaudaraan dan kemanusiaan anda.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump