Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #331  
Old 07-10-2017, 10:01 PM
sekut sekut is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by awan2u View Post
bawak masuk sendiri celah mana..pegi italy tunggu depan kilang ke..pastu cakap nak beli byk2 nak jual kat fb

bagi barcode tu lagi kelakar..nak suruh lekat kat dahi ke
hahaha win ayat tu bos..
fuh nsib baik jumpa thread ni dlu..
siap hntr sirim lab test tu..

ni insta dia https://www.instagram.com/rayban_original.kl/?hl=en
Attached Images
File Type: jpg raybann.jpg (128.2 KB, 7 views)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #332  
Old 12-10-2017, 03:47 AM
ezzy ezzy is offline
Regular

ezzy's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2010
Posts: 426
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nk tanya kalau scan barcode dekat sticker tu then dia link dekat ray-ban.com.cn (web rayban china) tu ori ke fake?
Reply With Quote
  #333  
Old 12-10-2017, 04:06 AM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 8,059
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Aritu aku beli kat Pertama Kompleks kat kedai Authorised dealer,blok depan tu,atas tkt1,lens mercury polarized warna biru...pakai dah macam lalat mata biru...mahal lak tu...RM lapan rats...
Reply With Quote
  #334  
Old 12-10-2017, 09:02 AM
kurtherman kurtherman is offline
Regular

kurtherman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 533
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Kbyne View Post
Aritu aku beli kat Pertama Kompleks kat kedai Authorised dealer,blok depan tu,atas tkt1,lens mercury polarized warna biru...pakai dah macam lalat mata biru...mahal lak tu...RM lapan rats...
kedai cina tua tu ke?
__________________
the beloved and hatred
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold