Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Debit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 05-06-2018, 02:16 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 18,492
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1660
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
Apa ya formula nak buat kiraan 0.75% sebulan?
camne bro??

ada hasil x??

kalo payah, buat balance transfer je, cari yang 0%rate bt..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 05-06-2018, 02:21 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 19,607
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 72
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
Apa ya formula nak buat kiraan 0.75% sebulan?
9% bahagi 12 bulan..

Amount - Installment
Min RM500 - 6 & 12 months
Min RM3,000 - 18 months
Min RM5,000 - 24 months
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #33  
Old 05-06-2018, 03:42 PM
putra1234 putra1234 is offline
Legendary Member

putra1234's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2010
Posts: 11,396
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 835
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
Mcm mana ya nak kira interest sebulan 0.75% tu?

Katakan beli barang rm800. Buat 6 bulan. Sebulan 0.75%. macam mana nak kira ya?
dia akan kira 9% p.a bro. so, kalau rm500 x 9% = rm45.

tapi, dia akan caj ko at monthly basis, so, sebulan rm3.75. jadi, kalau bulan ke2 ko nak cancel, ko hanya bayar sebulan je, tapi penalti rm100 sebab cancel ezpay plus.

ni apa yang aku fahamlah. aku tak pernah lagi guna. sebolehnya aku guna yang ada 0% epp. tapi kalau takde, aku guna cc lain, lepas tu buat bt ke maybank.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump