Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 18,398
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 09-12-2016
Replies: 1
Views: 13,916
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 39,662
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 14-02-2017, 09:13 PM
orangseni orangseni is offline
Legendary Member

orangseni's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,682
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Kena bunuh oleh spy la ye
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #22  
Old 14-02-2017, 09:14 PM
babyblacky babyblacky is offline
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 17,528
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 5
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

femes lagi malaysia
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #23  
Old 14-02-2017, 09:14 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 103,712
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 2546
Dislikes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Mati lepas kepala diserkup kain

KUALA LUMPUR: Kim Jong nam, abang tiri kepada Presiden Korea Utara, Kim Jong Un, mati selepas kepalanya diserkup dengan kain mengandungi cecair, di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), pagi semalam.


Dalam kejadian sekitar jam 8 pagi itu, Jong nam dilaporkan sedang berada di satu sudut di balai berlepas KLIA, untuk menaiki penebangan ke Macau selepas tiba ke Malaysia sejak 6 Februari lalu.

Ketua Polis Selangor, Datuk Abdul Samah Mat, berkata ketika kejadian, seorang wanita dilaporkan menghampiri mangsa sebelum menyerkup kepalanya dengan kain yang mengandungi cecair sebelum menghilangkan diri.

"Jong nam yang mengalami pedih mata kemudian mendapatkan bantuan di kaunter KLIA sebelum dihantar ke Hospital Putrajaya dan disahkan meninggal ketika dalam perjalanan, " katanya ketika dihubungi BH sebentar tadi.


http://www.bharian.com.my/node/248304
Reply With Quote
Likes 1 Dislikes 0
 
  #24  
Old 14-02-2017, 09:16 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 23,690
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 83
Dislikes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Rasa ada gerakan nak hapuskan keluarga dia satu per satu supaya senang nak buat rampasan kuasa nanti.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #25  
Old 14-02-2017, 09:20 PM
TengkuHaadi TengkuHaadi is offline
Active Plus

TengkuHaadi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,732
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 27
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pudins70 View Post
Mesti cantik perisik perempuan ni, macam cerita jems bon.


Best gak citer ni tapi layan sangat. Citer pasal Perisik Korea Utara jalankan misi bunuh seseorang di Korea Selatan. Tapi orang Korea Utara muka pure Korean tak bedah.

Watak perisik ni nampak sangat wat plastic surgery potong tulang pipi bagi pipi runcing.
__________________
Quote:
Do not believe in something simply because you have heard it, Nima. Like this cup you are full of OPINIONS and SPECULATIONS. To see the light of wisdom, you must first, empty your cup. - Our mind is contaminated with falsehoods and mistaken views. No new knowledge and wisdom will go in if we do not remove these wrong views and thoughts.
Reply With Quote
Likes 1 Dislikes 0
 
  #26  
Old 14-02-2017, 09:20 PM
asx23 asx23 is offline
Regular

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 980
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 35
Dislikes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
Mati lepas kepala diserkup kain

KUALA LUMPUR: Kim Jong nam, abang tiri kepada Presiden Korea Utara, Kim Jong Un, mati selepas kepalanya diserkup dengan kain mengandungi cecair, di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), pagi semalam.


Dalam kejadian sekitar jam 8 pagi itu, Jong nam dilaporkan sedang berada di satu sudut di balai berlepas KLIA, untuk menaiki penebangan ke Macau selepas tiba ke Malaysia sejak 6 Februari lalu.

Ketua Polis Selangor, Datuk Abdul Samah Mat, berkata ketika kejadian, seorang wanita dilaporkan menghampiri mangsa sebelum menyerkup kepalanya dengan kain yang mengandungi cecair sebelum menghilangkan diri.

"Jong nam yang mengalami pedih mata kemudian mendapatkan bantuan di kaunter KLIA sebelum dihantar ke Hospital Putrajaya dan disahkan meninggal ketika dalam perjalanan, " katanya ketika dihubungi BH sebentar tadi.


http://www.bharian.com.my/node/248304
pagi semalam? sekitar jam 8??

da balik da time tu.. so x tau brita dari dalam. nasib la..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #27  
Old 14-02-2017, 09:25 PM
oldtbone oldtbone is offline
Super Active

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: away from civilization
Posts: 5,016
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 109
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by susah2je View Post
Nasib teknologi missile nuclear Korea Utara belum boleh sampai jarak jauh melepasi Selat Melaka.
aritu drg claim peluru berpandu dia blh sampai us bos..malaysia blh sampai kot. jarak malaysia - north korea dlm 4800km +/- ..
ikut artikel bwh ni kata jarak long range yg drg ada dlm 8000km. abislah melaysia

http://www.bbc.com/news/world-asia-17399847
Reply With Quote
Likes 1 Dislikes 0
 
  #28  
Old 14-02-2017, 09:30 PM
asamboy asamboy is offline
Regular

asamboy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 875
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 38
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ssh sgt nk tangkap bwk blk..last2 htr spy assassin settle
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #29  
Old 14-02-2017, 09:30 PM
Jedi Jedi is offline
Temporarily Banned for 1 Week

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Feb 2009
Posts: 30,665
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 103
Likes (Received): 157
Dislikes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Keke~

__________________
[CENTER][SIZE="3"][URL="http://www.umofx.com/"][B]▂▃▅▇█▓▒░۩۩ Buka Akaun [COLOR="green"]UMOFX[/COLOR] Anda Sekarang ۩۩░▒▓█▇▅▃▂[/B][/URL]
[URL=http://bit.ly/promositfs][SIGPIC][/SIGPIC][/URL]
[url]http://imgur.com/a/Yjc3f[/url]
[url]http://imgur.com/a/4GfNP[/url][/SIZE][/CENTER]
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #30  
Old 14-02-2017, 09:31 PM
sexy-angel sexy-angel is offline
Active Plus

sexy-angel's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,583
Post Thanks / Like
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 9
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oldtbone View Post
aritu drg claim peluru berpandu dia blh sampai us bos..malaysia blh sampai kot. jarak malaysia - north korea dlm 4800km +/- ..
ikut artikel bwh ni kata jarak long range yg drg ada dlm 8000km. abislah melaysia

http://www.bbc.com/news/world-asia-17399847
apa kau melalut nie..
yg bunuh abg tiri belah nenek mak dia tu, kim jong un punya agen..
so dgn kata lain, kim jong un amat berterima kasih pada malaysia
kerana menyenangkan kerja dia...
lepas ni najib dpt la lg derma sejuta dua..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Tags
kim jong nam death, kim jong nam poison, korea utara terkini

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:25 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you