Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 12-01-2018, 09:13 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 39,938
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1175
Active Level
My Mood:
Default

Sejak semalam hujan jer kat Kosas nie.

Sejuk.

Tak ON kipas pun.

Macam kat europe lak.







Alhamdulillah; penuh empangan air.
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 12-01-2018, 09:46 PM
reggae reggae is offline
Active Member

reggae's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2007
Location: Seremban
Posts: 2,025
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Sejak semalam hujan jer kat Kosas nie.

Sejuk.

Tak ON kipas pun.

Macam kat europe lak.







Alhamdulillah; penuh empangan air.
Alhamdulillah, merase la mcm winter, mlm tdo x pakai kipas pon, siap kene selimut lg
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
  #53  
Old 12-01-2018, 09:48 PM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,598
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 9
Active Level
Default

kalu dah sejuk. paham paham la musim satu lagi tu.

mahu laku biz ice kacang
__________________
Doa ak " Pro Trader "
Reply With Quote
  #54  
Old 12-01-2018, 09:50 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 39,938
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1175
Active Level
My Mood:
Default

Tapi memang tak tahan gak sejuk camni.

Sikit camni pun dah tak tahan.

Lum lagi sampai mulut kuar asap.

Berapa darjah celcius agaknya kalau camni.



Biasa mandi tak ON water heater.

Kali ni ON sikit...tak tahan sejuk



Quote:
Originally Posted by reggae View Post
Alhamdulillah, merase la mcm winter, mlm tdo x pakai kipas pon, siap kene selimut lg
__________________
{MACAM-MACAM ADA** Idea Bisnes Untung Lebih 200%

WTS GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM80)
CD inggeris/melayu RM25 setiap satu. Termasuk pos.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30)

Reply With Quote
  #55  
Old 12-01-2018, 10:16 PM
dloanman dloanman is online now
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 12,159
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 319
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

shah alam skg dh 2-3hari ujan siang mlm, den jrg tido pakai slimut & slalu psg kipas laju2, skg nk mandi pun sejuk giler & tido mlm pun dh pakai slimut jugak....

best woo slimut siang2 dgn bini lps anak2 smuo dh poie skolah ekekekekekek
Reply With Quote
  #56  
Old 13-01-2018, 05:54 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 130,461
Active Level
My Mood:
Default

Malaysia dilanda cuaca sejuk
Suhu turun sehingga 21 Celsius berikutan Monsun Timur Laut, hujan berterusan



KEADAAN berkabus dan suasana sejuk menyelubungi sebahagian kawasan Ulu Bendul, Kuala Pilah ketika tinjauan dilakukan semalam.

KUALA LUMPUR – Jabatan Meteorologi Malaysia mengesahkan beberapa kawasan di negara ini terutama di selatan Semenanjung mengalami penurunan suhu dengan Kuala Pilah di Negeri Sembilan merekodkan suhu paling rendah pada 21 darjah Celsius sejak tengah malam hingga awal pagi semalam.

Ketua Pengarahnya, Alui Bahari berkata, keadaan itu adalah fenomena biasa ketika musim Monsun Timur Laut.

Menurutnya, cuaca mendung, hujan berterusan dan pergerakan tiupan angin sejuk Monsun Timur Laut merupakan antara faktor cuaca sejuk yang me*landa beberapa negeri di Semenanjung sejak kelmarin.

“Cuaca sejuk ini berlaku ter*utamanya di kawasan pedalaman dan daratan.

“Stesen meteorologi dari selatan Semenanjung hingga ke Johor mencatatkan suhu mini*mum 21 darjah Celsius dan maksimum 25 darjah Celsius berban*ding suhu biasa bermula 30 darjah Celsius,” katanya ketika dihubungi Bernama semalam.


http://www.kosmo.com.my/negara/malay...sejuk-1.589622
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #57  
Old 13-01-2018, 07:43 AM
saxxon saxxon is offline
Active Plus

saxxon's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,945
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 30
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by reggae View Post
Alhamdulillah, merase la mcm winter, mlm tdo x pakai kipas pon, siap kene selimut lg
Memang sejuk sehari dua ni tapi tak de la mcm winter sejuk nya, kalo winter tak tau le punya sejuk nya sampai pakai 2 3 lapis pun masih sejuk sampai ke tulang, tidur pun guna electric blanket
Reply With Quote
  #58  
Old 13-01-2018, 07:50 AM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,424
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 119
Active Level
My Mood:
Default

Sejuk..nak minum air ais pun tak lalu
Reply With Quote
  #59  
Old 13-01-2018, 08:09 AM
matabulat matabulat is offline
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 2,378
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 593
Active Level
My Mood:
Default

hujan rintik2..
rosak program..
baru cadang nk ke kebun godek2 pisang..
Reply With Quote
  #60  
Old 13-01-2018, 08:45 AM
notepad notepad is offline
Super Active

notepad's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2011
Location: malizia
Posts: 6,280
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 120
Blog Entries: 3
Active Level
Default

mesti boleh jimat bil tnb bulan ini.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump