Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-01-2018, 09:44 PM
kasturi kasturi is offline
Legendary Member

kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (46)
Join Date: Jul 2006
Location: Menuju puncak
Posts: 12,096
Thanks (Received): 2282
Likes (Received): 299
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Ini adalah Telco paling telus dan fleksibel

Jan 11, 2018

Ya, ini bukan main-main. Pada penghujung tempoh langganan anda, Tapp akan membeli semula baki kuota yang masih tinggal pada kadar 65% daripada harga anda beli. Itulah ciri unik yang ditawarkan Tapp, satu perkhidmatan prepaid yang baru.

Ciri unik yang lain adalah anda boleh membeli kuota Internet mengikut keperluan kerana tiada apa-apa pelan Internet disediakan. Misalnya, dengan RM30 anda boleh mendapatkan 10.10GB data tapi dengan sah sehari ataupun panjangkan sehingga 30 hari untuk beroleh 5.00GB data.

Semasa membeli kuota, anda juga boleh menetapkan berapa nisbah data dan suara yang diperlukan. Contohnya, RM30 untuk 30 hari tempoh sah menyediakan anda dengan 2.5GB dan 200 minit waktu berbual jika pembahagian 50%:50% dibuat.

Kuota boleh digunakan pada mana-mana apps tanpa halangan. Tapi, anda mesti mengaktifkan VPN Tapp untuk menggunakan perkhidmatannya. Ia hampir menyamai model telco Ookyo yang dilancarkan Maxis tak lama dulu.

Untuk membuat panggilan, satu lagi app perlu dimuat turun iaitu tapp connect. Menggunakan teknologi VoIP, anda boleh berbuat panggilan walaupun tiada SIM di dalam telefon anda.

Tapp beroperasi menggunakan rangkaian Digi 4G+ dan dimiliki oleh Digi Telecommunication Sdn. Bhd. Setakat ini, ia hanya boleh digunakan di peranti Android sahaja, belum ada lagi di iOS.

Apa tunggu lagi, cuba tapp hari ini dan terima RM3.00 kredit percuma sejurus mendaftarkan diri. Muat turun aplikasi Tapp di Google Playstore.

sumber
https://www.tapp.my/



Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-01-2018, 10:17 PM
rebellion rebellion is offline
Legendary Member

rebellion's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: May 2010
Location: Steam/DoTa2
Posts: 15,971
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 6
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

menarik, test dulu ... free jer sim ni
__________________
Quote:

Fesyen Permotoran Kegemaran Anda!
Hubungi facebook.com/SuperFlyCloth @ 012-343 2177

Thread DotA 2 The International 2017 | Beriklan di siggy ambe?
Reply With Quote
  #3  
Old 13-01-2018, 03:05 AM
rasyid9449 rasyid9449 is online now
Active Plus

rasyid9449's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jul 2009
Location: Shah Alam,Bristol
Posts: 3,338
Thanks (Received): 60
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Mcm best je.
Reply With Quote
  #4  
Old 13-01-2018, 07:09 AM
marvelous marvelous is online now
Super Active

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 7,946
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 81
Active Level
My Mood:
Default

menarik tu ?
__________________
Hotlink High Komisen
Reply With Quote
  #5  
Old 13-01-2018, 02:39 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 7,189
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 143
Active Level
My Mood:
Default

wow bertambah lagi telco mvno
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #6  
Old 13-01-2018, 02:44 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 36,038
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 249
Active Level
My Mood:
Default

parking satt
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump